- 9 Eylül 2008
- 449
- 0
-
- Konu Sahibi 29selvihan
selvihan seni diğer sayfalardanda tanıyorum canım. orda bir soru sormuştum sana herhalde gözünden kaçtı. homosistein değerim normal çıktı benim yazmıştın ama kaç olduğunu sormuştum sana. benim 9.7 çıkmıştı ve sina bey yüksek demişti. senin homosistein değerin kaç ve bu sonucunu hangi doktor yorumladı yazarsan çok sevinicem
selam kızlar nasılsınız.nasıl gidiyor hayat.
canım bıde sana bısey daha sorucam.esım hekım demıstın yanlıs hatırlamıyosam.belkı bılır.bu proteın c s ve homosisteın genetık tahlıllermı? yoksa normal devlet hastanesınde yapılabılıyomu? yaptırmak ıstıyorumda.cok tesekkur edıyorum sımdıden.Allah ınsallah bu gunlerden sonra bızım yuzumuzu guldurucek canım ya...ınanıyorum ben...
kızlar ınsallah hersey guzel olucak... bende mthfr 1298 tahlıl sonucu mu aldım.normal cıktı.bıraz adet duzensızlıgı olustu.sanırım stresten.ben 6 doktorla gorustum.hepsı aspırın dedıler.son olarak rıza hocaya gıdıcem.eger oda oyle derse sadece aspırınle denıcem sanırım. ama cok korkuyorum
arkadaslar ben faktor 5 heyerozıgotum bana hep ıgne dedı drlar
aslın dr ların bıle bu konuda kesın kanısı ok hangıısne gıttıysem kesın konusamıyoalar bır kısım ıgne dıyor bı kısım coraspın yeterlı dıyor bunlar hep arastırma asamasında
ınsan vucudu bır alem tıp ılerlıyor hep yenı seyler ogrenıyoruz bu sadece bır yontem eskıden aspırınle denerdık ıgneelerle denıyoruz dedı dr un bırıde
Allaha emanet olun arkadaslar
selam kızlar bugün itibariyle allahıma binlerce şükürler olsun 4+2günlük hamileyim.inşallah rabbim bu defa bebişimi benden ayırmaz.inşallah onu bana bağışlar.kızlar aspirin mi iğne mi derken bende iğne vurulanlar kervanına katıldım.sizlere daha öncede yazmıştım dr.ler de bu konuda çok kararsızlar diye nitekimde öğle oldu.daha önce bana aspirin kullan diyen hekim şimdi direk fraxiparin 0.3mg iğne vurulmam gerektiğini söyledi.bende zaten aspirine kara vermemiştim.o yüzden hemen 4+0 da fraxiparin 0.3mg urulmaya başladım.aspirini her gün 80mg ,becozyme hergün bir tane folbiolüde 2 gün içmem gerektiğini söyledi.bütün bunları uygulamaya başladım.allah inşallah sonuna kadar hamilelliğimi devam ettirir.tüm isteyenlerede nasip eder.sevgiyle.çok duaya ihtiyacım var.iki düşükten sonra korkuyla karışık heyecan yaşıyorum.lütfen benim içinde dua edin canlar.
selam kızlar bugün itibariyle allahıma binlerce şükürler olsun 4+2günlük hamileyim.inşallah rabbim bu defa bebişimi benden ayırmaz.inşallah onu bana bağışlar.kızlar aspirin mi iğne mi derken bende iğne vurulanlar kervanına katıldım.sizlere daha öncede yazmıştım dr.ler de bu konuda çok kararsızlar diye nitekimde öğle oldu.daha önce bana aspirin kullan diyen hekim şimdi direk fraxiparin 0.3mg iğne vurulmam gerektiğini söyledi.bende zaten aspirine kara vermemiştim.o yüzden hemen 4+0 da fraxiparin 0.3mg urulmaya başladım.aspirini her gün 80mg ,becozyme hergün bir tane folbiolüde 2 gün içmem gerektiğini söyledi.bütün bunları uygulamaya başladım.allah inşallah sonuna kadar hamilelliğimi devam ettirir.tüm isteyenlerede nasip eder.sevgiyle.çok duaya ihtiyacım var.iki düşükten sonra korkuyla karışık heyecan yaşıyorum.lütfen benim içinde dua edin canlar.
canım ya ınan cok sevındım. :CüvCüv: bılıyodum sende boyle bı suprıs oldugunu .gercekten hep merak edıyodum acaba noldu dıye.cok sevındım canım.Allah kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.lutfen ınan once.umutlu ve guclu ol. tamam belırsız bı rahatsızlıgımız var ama yınede tedavısını bılıyoruz sukurkı...cok sevındım ınan...anlatsana bıraz ıgne kullanmak nasıl? zormu? cunku benımde doktorum belkı ıgne baslarız dedı bana