- 9 Eylül 2008
- 449
- 0
- Konu Sahibi 29selvihan
Öncelikle tebrik ederim selvihan.Allah sağlıkla daim kılsın inşallah gebeliğini..Şu anda bizlerin öncüsü oldun bile...Dilerim kullandığın iğne sana şifa..bebeğinin yolculuğuna deva olur...endişeler bitmeyecek elbette ki...ama dua ile inanç ile sen ve herbirimiz bu yolda başarılı olacağız allahın takdiri ile...bu demek oluyor ki gebeliğin başlar başlamaz iğne tedavisine başlatmış dr.un..hadi bakalım hayırlısı..darısı bizlerin başına..
canım benim güzel dileklerin için çok sağol.dilerim rabbim hepimizin yüzünü güldürür.yuvalarımızı çocuk sesiyle şenlendiriir,kucaklarımızı onun sevgisiyle ısıtır.çok çok istiyoruz hepimiz.fakat takdir allahtan.inanki herşeyin bir zamanı var o zaman gelmeden bazı şeyler olmuyor. bizim için hayırlı olmadığı için olmuyor.biz o anlarda yaşadığımız acıların etkisiyle sağlıklı düşünemiyoruz sürekli yıpratıp duruyoruz kendimizi.rabbim herşeyin en iyisini bilen değil mi.o istemeden kainatta bir dal bile kıpırdayanmaz öyle değil mi.şimdi ben hep pozitif düşünmeye çalışıyorum.ben bu konuda çok araştırma yaptım ve sonundada tekrar girdim bu yola.yani hayırlısı allahtan demekten başka çarem yok.inşallah bebişimin (üçüncü gebelik)bu dünyada yiyecek ekmeği vardır.o zaman hiçbirşey onun yaşamasına enel olamaz.rabbime hep duan ediyorum.sağlıklı hayırlı bebkler nasip etsin diye.allah herkesin gönlüne göre versin.dualarım sizinle.sizde dualarınızda beni unutmayın canlar .sevgilerle