- 9 Eylül 2008
- 449
- 0
- Konu Sahibi 29selvihan
selvihan seni diğer sayfalardanda tanıyorum canım. orda bir soru sormuştum sana herhalde gözünden kaçtı. homosistein değerim normal çıktı benim yazmıştın ama kaç olduğunu sormuştum sana. benim 9.7 çıkmıştı ve sina bey yüksek demişti. senin homosistein değerin kaç ve bu sonucunu hangi doktor yorumladı yazarsan çok sevinicem
evet sevgili ecesem msj gözümden kaçtı galiba usura bakma canımbenim.şu an dosyam burda olamadığı için hatırlamıyorum ama eşim de dr.olduğu için şimdi ona sordum normal dedi.ben ozaman sinan beye gidiyordum fakat o homosisteine bakmadı.eşim kendi baktı .sinan bey yüksekte çıksa dşükte çıksa değişen bişey olmaz metioninden sınırlı diyeti ypacaksın ve fakxiparin 0.3 iğne vurulacaksın dedi.anlayacağın buhomosisteine fazla takılmayın.herşeyin hatırlısı .allah hepimizin kalbine göre verir inşallllah.sorunu cevaplayabilmişimdir inşallah başka sorunda olurs yaz canım elimden geldiğince cevaplarım.burda hepimiz birbirimize bişeyleröğretiyoruz ben çok şey öğrendim.seninde bilgilerini paylaşmak isterim yazarsan seviirim.sevgiyle kalın.