- 9 Eylül 2008
- 449
- 0
- Konu Sahibi 29selvihan
merhaba canlarım..ECESEM ..SİDO..SELVİHAN..Hepimiz bebeklerimizi bir şekilde kaybettik ne yazık !!Şimdiyse neredeyse aynı zamanlarda ortak bir duyguda buluştuk..ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH..Hepinizi tek tek tebrik ediyorum...Ben de hamileyim.. .benim dr.iğneyi haftaya pazartesi başlıyor yani keseyi ve kalp atışlarını görünce..endişe ediyorum bu yüzden ama...çok da takılmak canımı sıkmak istemiyorum bu duruma..Benim doktorum bu konuda rahat biraz ..corasprin kullanıyorum zaten ..keseyi ve kalp atışlarını görünce düşük düzey başlayacağız dedi..allah güzel günler göstersin inşallah herbirimize..
Ha bir de arkadaşlar iğne kullanıyorsunuz ya sizler hangi iğneyi, kaç doz kullanıyorsunuz bir de kanınıza bakılıp mı tayin ediliyor..bir de bu iğnelerin fiyatı nedir ortalama..ve devlet desteğiyle nasıl temin ederiz..
Herşey gönlünüzce olsun...
canım benim hayırlı olsn bebişin.inşallah rabbim hepimiz mutlu sona erdirir.canım benim ben fraxiparin 0.3mg günde bir kez kullanıyorum.iğnelere 4+0 da vurulmaya başladım.yani kalp atışlarını beklemedik.benimde dr.bekleyelim dedi ama biz onu dinlemedik.site bir çok kişi geç kaldığı için gene bebeklerini kaybettiklerini yazmıştıbende onları dinledim iyi kide dinlemişim.çünkü şu ana herşey çok şükür allahıma güzel gidiyor.kan tahliline gelince 3 ay aralıklarla bakılacakmış onuda ihmal etmemeliyiz.iğnenin dozu açısından.iğneleri devlet ödüyor.yani sosyal güvencen varsa hiç para vrmiyorsun.iğneleri bulmak biraz zor o yüzden önceden eczaneye haber ver ki bulsun getirsiner.
ayrca en hergün 80mg coraspirin ve becoziyme B12 vitamin ,haftada üç gün folbiol içiyorum.inşallah rabbim sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmemizi sağlar ve bebişlerimizi kucaklarız.dua edeim birbirimize.sevgilerle