mrm gidiyor ellerimden

evli erkeklerin her zaman ama her zaman uyguladığı klasik taktik güzelim nasıl yedin bunu...

1.ilk önce karımdan ayrıyım sevmiyorum der-eşini tatile anasına falan yollar "bak ben seninleyim-onunla değilim..aramız iyi olsa burada benimle olurdu" der... seni kendine bağlar...

2.sen ayrıl deyince çok borcum var kredilerim var cart curt ama bana 3-4 yıl ver der...

3.işin içine cinsellik soktun mu karısı birden eve gelir,aramalar azalır,o kızıp küfürler savurduğu karısı birden kıymetlenir...

4. biraz zaman geçti mi damgayı yer oturursun... zerre kadar acımaz,merhamet etmez
"bana yapıştı beni bırakmadı,ben de erkeğim napayım ben evliyim X tane çocuğum var ben evden işe işten eve gidip gelen biriyim...."

sonuça erkeğin elinin kiri ona hiiiç birşey olmaz tam tersi karısı üstüne titrer..

ve var ya..bu ilişki ortaya çıkacak olursa kendisi için öyle planlar yapmıştır,seni küçültecek,kötü kadın yapacak öyle şeyler kafasından uydurmuştur ki allah korusun ortaya çıktığı zaman onun dediklerine inanamayacaksın şok geçireceksin..tamamen sana çamur atma kendini aklama sahneleri vardır beyninde..

bu tür avcı erkekler dillerini çoook güzel kullanırlar.konuşmaları ile etkileyemeyecekleri insan yoktur..o konuştuğu zaman elin kolun bağlı kalırsın,hiçbirşey yapamazsın..hele bir de onun elinde senin özel resimlerin varsa..onları delil olarak-seni kötülemek için cümle aleme göstermekten çekinmez uzak dur böylelerinden...

peki ya bu ilişki yayılsa öğrenilse sana neler olur? hiç mi düşünüp korkmadın,olabilecekleri hiç mi hesaplamadın...

canım benim senin gibi evli adama aşık olup da sonu benim anlattığım gibi biten en az 5 kişi sayarım sana...

aklını başına al defet adamı..yoksa sana leke bırakır öyle çıkar hayatından..

yüzde yüz katiliyorumhihoyyyt

Bu arkadasin yazdiklarini kulagina küpe et bence.
Muhtemelen senin büyügündür, söylediklerini tekrar tekrar oku, cünkü gercekten cok dogru seyler yazmis sana.
Henüz 19 yasinda genceciksin. Eminim eger bu isten siyrilirsan 2 yil sonra ben ne cahillik yapmissim öyle der kendine güler vede zamanini o adama harcadigin icin kizarsinda kendine ayni zamanda.
Ama böyle devam ederde adamla ileriyle gidersen sonunu hic iyi görmüyorum canim üzgünüm.

Tekrar söylüyorum Min arkadasimizin yazdiklarini yine oku, cok güzel ve cok cok dogru söylemis.

Allah seni iyi insanlarla karsilastirsin canim.

cok ayrıntılı okuyamadım yazılanları ne olmus ne bıtmıs bılmıyorum
sadece sunu soyleyım aranızdakı ask degıl
hatta senın hıssettıgınde ask degıl
ımkansızlık bu......oda evlı oldugu ıcın ımkansızz...
ve bunu ask dıye dusunebılırsınn....
yasagın cekıcı yanı ıste
uzak dur arkadasım gozunu seveyım uzak durr....

ya nedense evli erkekler genc kizlarin ilgisini cok cekiyo cevremde cok goruyorum ..

Bence yasadiklarin bana gore yanlis. yanlisti yasandi bitti de ve hayatina yeni sayfa acip devam et . daha gencsin insallah hayirli bir kisiyle tanisip mutlu olursun cnm uzak dur ondan

Kusura bakmayında, bu adam o güzel bahaneleri ile karısına ev ve nafaka vermeye gücü yetmiyor !!! ama evliyken başkasını sevmeye gücü yetiyor öylemi. Bence bu çok daha cesaret isteyen birşey. Adam başarıyor (( Adam adam olsa boşanmadan başkasına gönlünü açmaz. İki iki daha dört eder. Ben bunu bilir bunu söylerim. Sen uyuyacakmısın canım. Umarım uyanışın acı olmaz (

Sevgini onu gerçekten hakedenlere ver canım.Ve sevgiyi haketmek kolay değildir unutma. Dürüstlük ve karşındaki insana değer vermek bir numaralı şartlardır.

[bugün sakin olup, öfkeyle yorum yazmıcağım.Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

[bugün sakin olup, öfkeyle yorum yazmıcağım.Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Bende sinirlenmemeye çalışıcam. Gercekten allah akıl fikir versin.Ne çarpık ne saçma ilişkiler bunlar. Allah karşılaştırmasın. Adamın evli oldugunu biliyorsun bile bile sonrasındaa tekrar karşılaşınca hala konuşuyorsun. Bi kere ortada bi ton yalan dönüyor. Bu ne aşk ı !!!!
yalan dan aşk olur ancak bu rezillik başka bişey değil!
Adam evli oldugunu söylemeden senle chatleşiyor! adam yalancı 1
sen başka resim koyuyorsun yalancısın 2
herşey meydanda arkadaşım ne hayır bekliyosun sen bunlardan
adam bir diğer yalanını söyluyor maddi durumdan boşanamıyorum boşanma davası açmış mı??? boşanma davası açmak için milyar sahibi olmaya gerek yok karşı taraf ne isterse istesin 3 yıl sonunda resmi olarak boşanılır. para gerekmez!

daha sinirlenmicem!

heyret ya koca koca insanlar nelerle uğraşıyor hayet doğrusu..

lisedeki çocuk bile artık uğraşmaz böyle işlerle..

aşk maşk çok gülüyorum böyle şeylere aşk o kadar kolay değil..

bence en kısa zamanda kendinize gelin bi meşgale filan bulun..

ne geliyosa insanın başına boş zamanlarda böyle saçma sapan işlere bulaşmaktan gelir..

seni görmek niye hakkı onu anlamadım
bide insan görmediği birine nasıl aşık olur onu anlamam
uzak dur kuzum uzak dur
sakın görüşme

uzak dur..kendinie sıfırdan bir hayat ciz..ve uzak dur..dayan sabrinin sonuna kadar dahan.iradene hakim ol..yoksa cok üzülürsün..daha bosanmak için para bulamayan adam evlendiginde sanamı bakacak...pek güzel seyler görmüyorum uzak dur

arkadaşım konuyla ilgisi yok ama facebookda şifre nasl kırıosunuz??ben çk kıskanç bi insanm 5ay oldu hala şifresni sölemio.neymş ben çok kıskançmşm olmadk şeler yazp kıskanrmşm yok yere ortalğı karştrmşm gerk yok dio.arkadşm konuyu dağtmayalm da özeldn yazarsan çok sewnrm tşkkr

senin adına çok üzüldm cnm..ama aşk o kadr kolay bişi deil yani hem de sadece sanal ortamda konuşarak we ortada güwen yok sewgi yok bilemiorummlmaz:
bence unut gitsin konşmaya bile değmz.sen arkadş çewrnden ya da çalşma ortamndan bilmiorum belki de okuosundr inş çok sewiceğin güwenebileceğin we gerçktn aşık olabalecğn birini bulursun.ama kendine güwen daima kendin oll
herkesn kendine göre güzllği wardr.emnm sen de çok hoş we akllı bi bayansndrr:teselli:

ne aşkından bahsediyorsun allah aşkına..
insan görmediği tanımadığı birine aşık olabilirmi sevebilirmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…