- 3 Nisan 2014
- 36.173
- 147.560
- 798
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.
Ertesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.sokaktan adam çevirip getirmiş sanki.
hem adamı evine bırakmışlar hem eşya taşımışlar. yabani gibi kapı arkasına saklanılmaz. girip otursunlar istenmiyorsa bile insan bir su ikram eder.
Ertesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.
Ben de 5:30 da ise gitmek için uyanıyorum ve gece 12 de eve arkadaş getiren eşe sinirlenirim. Hadi getirdi diyelim bari üste çıkıp olay çıkartmamalı en azından sinirimi haklısın deyip gecistirmeli.
Ben kendi açımdan düşünerek haklı buldum açıkçası konu sahibini. Bilemedim ben de biraz sinirli birisiyimdir daha ılımlı birisi için ne var ki bunda tarzı bir durum da olabilir tabi :)anlaşamıycaz ama yazayım :)
zaten uyumamış ayaktaymış. kapıdan zahmet oldu size de bir bardak su ikram edeyim demek 5 dk sını alır. adamlar da içeri girmesini istemediğini anlar. usulüyle davranmak kapıyı açıp kaçıp gitmekten daha kolay bence.
Kaldı ki oyle bir şey de yapmıyorum titiz biriyim kırk kere şifon çekerim saçan sapan insanların yaptıkları iste çok iğrençler bendd yaptıkları şeyleri anlattim sadece bu konuda ne yapabilirim diyememurluk konunuza baktım şimdi gerçekten çok acayip. tamam hadi iş yerlerinde çekememezlikten iftira olur diyelim de size yapıldığını söylediğiniz şey, çok amaçsızca.tuvaleti pis bıraktığınızı kokuttuğunuzu iddia edince ellerine ne geçecek?
ilginç
Duyar kasman? Bu ne demektirbak kuzum bu platformda konu açılır yorum yapılır
ilk konunda bende oturmadı ikinci konunda aynen
ki bu benim yorumum diye belirtirim genelde
ha başkası farklı düşünür buda onu ilgilendirir
açtığın bu konuda duyar kasman hiçbir şey ifade etmiyor bu yorumunun yanında
ki insanlar hakkında pek yanılmam
nasıl biliyorsan öyle yap haydi bakalım
Yani takmamam mi gerekli sizce buraya sizden fikir almaya geldim nihayetindeArkadasim.psikolog takma demiş, kaygı bozukluğu teshisi konmuş
Bunlar boş seyler degil
Detaylarda boguldugunu ben de diger konunda anlamistim zaten baya betimlemistin
Bence uzun sure aynı psikoloğa gitmek ve ona göre bir davranis sekli oturtmak daha dogru olur
Tayin olmuyorsa 12 aya kadar ücretsiz izin de bir alternatif bunu da düşün derim
Evet açığım yorum almaya geldim zaten sebebini inan bende bilmiyorum kiza hicbir şey yapmadım sadece iyi elektrik almiyorum o yüzden uzak duruyorum zaten ayrica sevmiyorum da hic kizi onu görünce şeytan gormus gibi iğreti oluyorumSebebi nedir bu gerginliğin acaba
Bu platforma yazmak yorumlara açığım demek değil mi?
ama bunları gerçekten yapıyorlar ben somut olan bir olayı anlattım size bunlar rüya yada sanrı değil eğer psikologsanız bana yardımcı olun bende mi hata var ben neyi eksik yapıyorum ben dobra dobra biriyim burdan da çok kaybediyorum politik olamıyorum bir şeyi doğdudan söyerim ben işte ondan da kaybediyorum evet psikologlarda bende baştan savma bir yardım aldığımı düşündüm hep bende ama hep içinde şu oldu diğerleri ya beni gerçekten yapıyor sanıyorsa ya öyle zannediyorlarsa çok utandım yapmadığım şeyden çok utandım böyle konuşmalarından içime çok dert yaptım inanın ama bende bunu aşmak istiyorum gerçekten ben iş yeri ilişkilerde neyi yanlış yapıyorum da başıma bunlar geliyor bende düşünüyorum çok ne yapmalıyımCidden gittiyseniz psikoloğa, araştırıp eğitimleri daha iyi olan bir psikoloğa gitmenizi öneririm. Ben de psikoloğum ve yazdığınız şekilde bir terapi uygulandıysa size çok baştan savma olmuş ve derinlemesine incelenmemişsiniz, geçiştirilmişsiniz. İlla ki size bir tanı konmasına gerek yok. Tanı almıyoruz diye psikolojik sağlığımız tam olacak değil. Hayatınızda bazı şeyleri yoluna koyamıyorsunuz belli ki, hayatınızı sağlıklı bir şekilde sürdürmekte zorlanıyorsunuz. Bunun için elbette ki psikolojik destek almalısınız. Çevrenizdeki insanları sihirli değnek dokundurarak değiştirme gibi bir yol yok. Değişim bizimle başlıyor; adımı atması gereken de sizsiniz. Hayatınızda yaşadığınız problemleri her daim çevrenize atfederseniz ne hayatınızda bir şeyleri yoluna koyabilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz.
evet fazla tepki vermekte haksız olabilirim ama eğri oturun doğru düşünün gerçekten onların da eşleri evde çocukları var saat zaten 12 olmuş insan beni de bekliyorlar diye evine bir an önce gitmeye bakar bırakın çay kahve içmeyi düşünmeyiGecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.
çok fazla muhalefetsiniz o an üstüm başım uygun değildi diyorum zaten uygun olsaydı eşimi kırmaz çaylarını da verirdim çekilirdim kenara o an çok zor biri durumda kaldım gerçekten üstüm başım da uygun değil di o an aklıma hemen kapıyı açığ geri çekilmek geldi onu yaptım bu kadar yadırganmamalısokaktan adam çevirip getirmiş sanki.
hem adamı evine bırakmışlar hem eşya taşımışlar. yabani gibi kapı arkasına saklanılmaz. girip otursunlar istenmiyorsa bile insan bir su ikram eder.
Beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir misaliBazı bilen arkadaşlara yazdım onlar okuyunca anlarlar
çok haklısınız eşimde bana haklısın deyip beni teskin etmeye çalışsaydı bende tepkimi bu kadar fazlalaştırmazdım lütfen bir daha daha net konuş mumkünse 11 den 12 den sonra her ne olursa olsun kimseyi çağırma derdimErtesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.
Ben de 5:30 da ise gitmek için uyanıyorum ve gece 12 de eve arkadaş getiren eşe sinirlenirim. Hadi getirdi diyelim bari üste çıkıp olay çıkartmamalı en azından sinirimi haklısın deyip gecistirmeli.
üstüm başım su vermek içinde uygun değildi diyorum size nesini anlamıyorsunuz sizde anlama kıtlığı mı var zaten uygun olsaydı çaylarını vermiştim.anlaşamıycaz ama yazayım :)
zaten uyumamış ayaktaymış. kapıdan zahmet oldu size de bir bardak su ikram edeyim demek 5 dk sını alır. adamlar da içeri girmesini istemediğini anlar. usulüyle davranmak kapıyı açıp kaçıp gitmekten daha kolay bence.
açık açık herkese söyleyin tuvaleti pis bırakıp üstüme yıkmaya çalışıyorlar böyle terbiyesizlerle bir arada çalışıyoruz diye .Kaldı ki oyle bir şey de yapmıyorum titiz biriyim kırk kere şifon çekerim saçan sapan insanların yaptıkları iste çok iğrençler bendd yaptıkları şeyleri anlattim sadece bu konuda ne yapabilirim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?