Anlayissiz es ve surekli sinirden aglayan ben

Öncelikle profil resmini ve ismini değiştir burası anonim bir site koymana gerek yok bir tanıdık çıkabilir.
Bak arkadaşım şu an farkında değilsin ama henüz çok gençsin. Bundan bir beş sene sonra keşke o yaşlarımda cesaret etseydim diyeceksin. Zamanında da yapmadığı kalmamış tekrar tekrar şans vermene rağmen düzelmemiş. Bir tanecik ömrünü bu adamla mı harcamak istiyorsun gerçekten?
Koy takkeni önüne düşün. 30, 35, 40, 45…yaşlarında bu adamla ömür mü çürüteceksin?
Cevabın hayırsa gereken adımları at.
Ve şunu unutma asla düzelmeyecek.
Annem hep der bi insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur diye buna söze hic inanmazdım neden değişmesin ki derdim kendi kendime insan da mantık varsa belki bugün belki yarın diye diye bittim doldum taştım ben hep oturup düşünürüm hatta düşüncelere bogulmadigim bi dk bile yok bunalıma giriyorum bazen gelecek korkusu sarıyor ıçimi

Oğlum beni ne zamn ole görse her defasında öper koklar sarılır tamam anne der ağlamak çözüm değil benim ağlamam sadece zoruma gittiğinden her dk telefonumu karıştırır hic bisey bulamayınca başka bahane sürer öne beni delirtmeyeçalışıyo ama oyununa gelmicem
Delirtmeye çalışmıyor, sorumluluklardan kaçmanın yolunu bulmuş .

ben sevgiyi saygıyı hakeden bi kadınım
Serap Hanım, siz tabii ki sevgiyi, saygıyı hak ediyorsunuz ama bunu karşınızdan beklemeyin. Önce siz kendinize değer verin.
Bende 15 senelik evliliğimi bitirdim. Çünkü eski eşim benden bıkmıştı. Ağzımla kuş tutsam da beni eskis gibi sevmeyecekti. Benim bir kadın hastalığım çıktı. Aileme söyleyemeyeceğim bir şeydi. Operasyon olmam gerekti. Kendi bana eşlik etmedi. Ben tek başıma operasyon oldum. Hemşire o halime üzüldü. Daha sonrasında baktım adam beni zerre umursamıyor, vazgeçtim. İnsan savaşır ama bir ışık varsa. Aksi türlü yel değirmenlerine karşı Don Kişot gibi manasız oluyor.
O cesaret, güç sizin içinizde var. Sadece farkında değilsiniz. 🌺 Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Bu hayatı kendinize zehir etmeyin 🙏🏻

Adamın net sevgisi saygısı yok. Gayet de açık açık söylemiş, söylüyor. Siz kurban rolü yüklemişsiniz kendinize ve sürekli karşıdakini suçluyorsunuz. Evet karşınızdaki bir zalim ama siz neden kendinizi korumuyorsunuz. Ayrıca çocuğunuz aşırı psikolojik travmaya maruz kalıyor bu şekilde ve onarılamaz derecede yara alacak. Sizi teselli etmesi sarılması iyi bir şey mi sanıyorsunuz, bunlar çocuk için tam bir yıkım. Siz çocuğunuz için dayandığınızı iddia ederken aslınd bu şekilde çocuğunuzun gelecekteki hayatına en büyük darbeyi vuruyorsunuz. Siz o evliliği kendiniz için seçiyorsunuz, çocuğunuz için değil.Gerçekten çocuk olsaydı mesele bu travmaları görmemesi için alıp başınızı giderdiniz

Sevgi, saygı kalmamış. Olmuş olsa aldatmaz. Sizi bu kadar görmemezlikten gelmez. İmkanın varsa tutmayin bu adamı yanınızda. Zaten tek başına siniz oglunuzla, evi otel gibi kullanıp, rahat kalmak istiyor. Gitsin o zaman anasının evine. Mis fibi yaşarsınız oglunuzla en azından onu. Stresini yaşamazsınız.
Böyle.adamlar düzelmiyor ne yazık ki...

Merabalar hanımlar benim uzun zamandır süren ve beni yıpratan bi derdim var. 27 yaşındayım 8 senedir evliyim ve 1 tane oğlum var. Eşim zamanında bana herşeyi yaptı üzdü aldattı ama bi şekilde kabul ettim etmek zorunda gibi hissettim kendimi hem ailemden hem de bi oglum olduğundan yada benim bahanelerim bilmiyorum. Bana yaptıkları geçmiş ama o kadar anlaşamıyoruz ki her defasında bana yaptığı hatalar önüme geliyor. Devamlı en ufak şeylere bile kavga ederiz. Beni hiç dinlemez kafasının dikine sürekli bende bi açık gözlemese nedense ben ondan gozleyinceyada bu kim bunu nerden tanıyosun diyince beni azarliyo benimde zoruma gidiyo bağırıp çağırıyorum çok şiddetli kavgalar oluyo hasta oldum umursamadı ameliyat oldum umursamadı rahat yaşayan biri hep beni rahat bırak sitresliyim bunaldim çok çene yapiyosun biktim yeter diyip duruyo kendini herzamn haklı beni haksız cikariyo bende zoruma gittiğinden ağlıyorum her akşam yemeğini yer iş için telefon konuşmaları yapar her akşam dinlerim de ve uykusu gelene kadar tiktok vs izler ne benimle ne çocuğuyla asla ilgilenmez uyurken öper koklar çocuğunu yatar ben ona hic bi haksızlık yapmadım ama beni gözünde kendisi gibi görüyor ben hep odamda ağlarım umursamaz vurdum duymaz bir insan okadar çıkmazdayım ki oğlum büyüdü anne gitmeyelim diyor bi çok kez gittim geldim yapamadım herzamn anne evinde rahattım ama olmadı oğlum sürekli baba baba diyodu benim de yaşadığım şeylerden dolayı piskolojik olarak iyi değilim oğlum için kendimi sakın tutup hayırlısı diyorum allhima sabırla bekliyorum bu evlilik bu saatten sonra yola gelmez güzel şeylerde oldu ama yapılanlar ve bazı yaşananlar onlarida öldürdü malesef içinden cikamadigim bi hal aldı her 2 günde bi yeter artık benimle niye ilgilenmiyosunbana niye bunu yapiyosun diye hesap sorduğumda kulaklarını kapatan oflayan ve bıktım beni rahat bırak diyen adamla yaşamaya çalışıyorum ben sevgiyi saygıyı hakeden bi kadınım ona hakkımı hic bi dünyada helal etmicem ilahi adalet var herşey oraya kaldı. Herkeze teşekkür ederim yordum sizi hayırlı geceler.
Boyle yaşamaya mecbur degilsin. Sadece kendini mecbur olduğuna inandiriyorsun. Kendine iki soru sor. Ikisinin de cevabi hayirsa hemen harekete geç. 1. Hayatinin geri kalanini, 40, 50 yaşlarini da boyle yaşamak istiyor musun? 2. Oğlunu mutsuz bir ortamda buyutmek istiyor musun?
Oğlun daha çocuk tabiki baba baba diycek. Bunun için vazgeçme. Mutsuz oldugun, kendini mahkum gibi hissettigin yerde durma. Boşanip boşanmamak sana kalmiş ama bir kaç ay uzaklaş o ortamdan.
Adim atmaktan korkma. Hiçbir adim kolay degil. Zorluklar hep var. Korkan, cesaretsiz insan için zorluk behanedir. Ama hayatina yön vermek isteyen, kararli biri için zorluk sadece sabredilmesi gereken bir sureçtir.

Eşiniz oğluyla hiç ilgilenmiyormuş. Acaba çocuk babasının sevgisini kazanmak için mi yanında olmak istiyor? Belki hırs yaptı içten içe, duygularını ifade edemediği için de sevdiğini sanıyor olabilir mi?

Eşiniz oğluyla hiç ilgilenmiyormuş. Acaba çocuk babasının sevgisini kazanmak için mi yanında olmak istiyor? Belki hırs yaptı içten içe, duygularını ifade edemediği için de sevdiğini sanıyor olabilir mi?
Hiç bu yönden düşünmedim

Serap Hanım, siz tabii ki sevgiyi, saygıyı hak ediyorsunuz ama bunu karşınızdan beklemeyin. Önce siz kendinize değer verin.
Bende 15 senelik evliliğimi bitirdim. Çünkü eski eşim benden bıkmıştı. Ağzımla kuş tutsam da beni eskis gibi sevmeyecekti. Benim bir kadın hastalığım çıktı. Aileme söyleyemeyeceğim bir şeydi. Operasyon olmam gerekti. Kendi bana eşlik etmedi. Ben tek başıma operasyon oldum. Hemşire o halime üzüldü. Daha sonrasında baktım adam beni zerre umursamıyor, vazgeçtim. İnsan savaşır ama bir ışık varsa. Aksi türlü yel değirmenlerine karşı Don Kişot gibi manasız oluyor.
O cesaret, güç sizin içinizde var. Sadece farkında değilsiniz. 🌺 Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Bu hayatı kendinize zehir etmeyin 🙏🏻
Allah yardımcın olsun kardeşim🙏geçen gün ben yine yanlızlıktan bunaldim ve odamda ağlamaya başladım bana bakmaya yanima geldi ve biz 3 yada 4 saat belkide daha fazla uzun uzun herseyi konustuk bana kisaca olarak geçmişte onun ailesine soylediklerim kendi ailemden üstün görmem ona zamn zamn kavgalarda ettiğin küfürler ve her defasında onu geçmişte yaptığı şeyler yüzünden yargilamamdan bıktığını ve bu yüzden bazı şeyler den sogdugunu sakın kafa istediğini ona dırdır yapmamam gerektiğini söyledi bende düşündün ve dedim ki hic bisey tek taraflı gerçekleşmez ben bisey yaptıysam yada söylediysem beni kışkırtan ve o noktaya getiren bi olay vardır dedim kimse durduk yere konuşmaz bana da tak etti dedim sana sevgi göstermiyorum bana bağırıp cagriyosun küfür ediyosun ben kendi kendime çözdüm o olayı sende dene fazla düşünceye boğma kendini benden bisey bekliyorsan kendini düzelt önce kimse için bana baskı yapma ben kendimi bilen bi adamım vs vs vs böle uzadı sonuç ne madem sogdunsonuç ne napiyoruz dedim uykum var işe gidicem sabah dedi uyudu. Aslında herşey açık ve net gibiydi benim için ondan sonra aglamadimda dusunmedimde zamana bıraktım allh büyük herşeyin hayırlısı cümlemiz için de dedim.

Merabalar hanımlar benim uzun zamandır süren ve beni yıpratan bi derdim var. 27 yaşındayım 8 senedir evliyim ve 1 tane oğlum var. Eşim zamanında bana herşeyi yaptı üzdü aldattı ama bi şekilde kabul ettim etmek zorunda gibi hissettim kendimi hem ailemden hem de bi oglum olduğundan yada benim bahanelerim bilmiyorum. Bana yaptıkları geçmiş ama o kadar anlaşamıyoruz ki her defasında bana yaptığı hatalar önüme geliyor. Devamlı en ufak şeylere bile kavga ederiz. Beni hiç dinlemez kafasının dikine sürekli bende bi açık gözlemese nedense ben ondan gozleyinceyada bu kim bunu nerden tanıyosun diyince beni azarliyo benimde zoruma gidiyo bağırıp çağırıyorum çok şiddetli kavgalar oluyo hasta oldum umursamadı ameliyat oldum umursamadı rahat yaşayan biri hep beni rahat bırak sitresliyim bunaldim çok çene yapiyosun biktim yeter diyip duruyo kendini herzamn haklı beni haksız cikariyo bende zoruma gittiğinden ağlıyorum her akşam yemeğini yer iş için telefon konuşmaları yapar her akşam dinlerim de ve uykusu gelene kadar tiktok vs izler ne benimle ne çocuğuyla asla ilgilenmez uyurken öper koklar çocuğunu yatar ben ona hic bi haksızlık yapmadım ama beni gözünde kendisi gibi görüyor ben hep odamda ağlarım umursamaz vurdum duymaz bir insan okadar çıkmazdayım ki oğlum büyüdü anne gitmeyelim diyor bi çok kez gittim geldim yapamadım herzamn anne evinde rahattım ama olmadı oğlum sürekli baba baba diyodu benim de yaşadığım şeylerden dolayı piskolojik olarak iyi değilim oğlum için kendimi sakın tutup hayırlısı diyorum allhima sabırla bekliyorum bu evlilik bu saatten sonra yola gelmez güzel şeylerde oldu ama yapılanlar ve bazı yaşananlar onlarida öldürdü malesef içinden cikamadigim bi hal aldı her 2 günde bi yeter artık benimle niye ilgilenmiyosunbana niye bunu yapiyosun diye hesap sorduğumda kulaklarını kapatan oflayan ve bıktım beni rahat bırak diyen adamla yaşamaya çalışıyorum ben sevgiyi saygıyı hakeden bi kadınım ona hakkımı hic bi dünyada helal etmicem ilahi adalet var herşey oraya kaldı. Herkeze teşekkür ederim yordum sizi hayırlı geceler.
Boşanın diyeceğim de belli ki öyle bir niyetiniz yok.
Çocuğunuz sağlıklı bir ortamda büyümesi kavga gürültü mağduru olmaması için en azından elinizden geleni yapın.
Adam sizi sevmiyor belli ki evinde bi kadın olsun çocuğuma baksın bana bulaşmasın modunda.
Size tavsiyem ev arkadaşı gibi davranmanız
Beklentiye girmeyin evin maddi yükümlülüklerini karşılasın çocuğuyla ilgilensin yeter bu durumda.
İlgi sevgi beklemek çok mucize olur bu adamdan boşuna daha fazla kendinizi değersizleştirmeyin uzaklaşın çok istiyorsa o koşsun peşinizden 🤷‍♀️

Sen kendini sevmiyorsun kiii, adam neden sevsin.

Sen kendine saygı duymuyorsun kiii, insanlar neden saygı duysun.

Bu adam için sen ceptesin

Allah yardımcın olsun kardeşim🙏geçen gün ben yine yanlızlıktan bunaldim ve odamda ağlamaya başladım bana bakmaya yanima geldi ve biz 3 yada 4 saat belkide daha fazla uzun uzun herseyi konustuk bana kisaca olarak geçmişte onun ailesine soylediklerim kendi ailemden üstün görmem ona zamn zamn kavgalarda ettiğin küfürler ve her defasında onu geçmişte yaptığı şeyler yüzünden yargilamamdan bıktığını ve bu yüzden bazı şeyler den sogdugunu sakın kafa istediğini ona dırdır yapmamam gerektiğini söyledi bende düşündün ve dedim ki hic bisey tek taraflı gerçekleşmez ben bisey yaptıysam yada söylediysem beni kışkırtan ve o noktaya getiren bi olay vardır dedim kimse durduk yere konuşmaz bana da tak etti dedim sana sevgi göstermiyorum bana bağırıp cagriyosun küfür ediyosun ben kendi kendime çözdüm o olayı sende dene fazla düşünceye boğma kendini benden bisey bekliyorsan kendini düzelt önce kimse için bana baskı yapma ben kendimi bilen bi adamım vs vs vs böle uzadı sonuç ne madem sogdunsonuç ne napiyoruz dedim uykum var işe gidicem sabah dedi uyudu. Aslında herşey açık ve net gibiydi benim için ondan sonra aglamadimda dusunmedimde zamana bıraktım allh büyük herşeyin hayırlısı cümlemiz için de dedim.
Peki siz ne istiyorsunuz?

Size şunu söylememeliyim kiiii kocanız size gram değer vermiyor.Kendi keyfine göre işine gelirse gelip iki cümle ediyor siz yelkenler fora..Yok çocuğum yok şöyle.Size gram saygısı yok yok maalesef!!!Hastaneye gelmeyen insan sizin mezarınıza da gelmez kusura bakmayın ya.o nasıl bir merhametsizliktir…Peşinde koşmaya devam edeceksiniz ve ağlamaya üzülmeye devam edeceksiniz ama ne zamana kadar gider bilmem.Belki iyice psikolojinizi bozup hasta edene kadar beklersiniz he?Onlu ve onsuz hayat bence sizin hayatınızda hiç bir şey değiştirmeyecek!!!Hatta daha bile huzura erebilirsiniz.

Peki siz ne istiyorsunuz?
Ben düşüncelerini bana söyledikten sonra kenti kendime düşünmeyi neden diye sormayı bıraktım kafama takmıyorum ağlamıyorum artık bence en iyi yaptığım şey bana aileme söylediğin ve bana söylediğin cümleler için boyleyim diyince bende koptu zaten bana yapılan lar hic görüldü söylenen ağır cümlelerde hic görüldü kusur açık arama bende kaldı asla piskolojimbozuk filan değil ben herşeyi net anladim kafam çok raht kendim için en iyi kararı aldığıma eminim hic super kalmadı kafamda.

Back
X