Anlayissiz es ve surekli sinirden aglayan ben

ya onu yok sayıp sadece çocugunun baba duygusunu gdermesi için bi nesne olarak görüp, hayatınıza kendi ayaklarınızın ğzerinde durarak dewam etseniz bnce çok iyi olur onun yanında dgl baska iş bulun kendinize yaşınız genç egitiminiz nedir bilmiorum kpss vs düşünebilirsiniz bu şekilde dewam ederse kafayı yersiniz
aynı ewde dewam edecekseniz bile sizde onu yok sayın ayaklarınızın üstünde durun

Babasını çok sevdiği için ondan ayrılmak istemiyo bazen annemlerde kalırım ama o babasıyla kalmak ister oğlundan ayrı bi gün bile dayanamam ben hastanede kaldım hep aklımda o vardı anne olmak çok zor

Anne olmak suphesiz cok zordur ben kolay oldugunu iddia etmedim zaten. Yazdiklarinizi anlayabilecek bir kapasitem var sukur ama siz benim yazdigimi muhtemelem isinize gelmedigi icin anlamak istemediniz. Yani diyorsunuz ki oglum benim her gun aglamamdan mutlu ve bir rahatsizligi yok diyorsunuz. Oglumdan ayri kalamam demenize icim parcalandi falan diyemeyecegim uzgunum cunku ben size oglunuzdan bosanin falan demedim. Hic bir cocugun da boyle bir ortamda mutlu olacagina en ufak bir ihtimal vermiyorum. Hani siz her seyi oglunuz icin yapiyorsunuz ya..

ya onu yok sayıp sadece çocugunun baba duygusunu gdermesi için bi nesne olarak görüp, hayatınıza kendi ayaklarınızın ğzerinde durarak dewam etseniz bnce çok iyi olur onun yanında dgl baska iş bulun kendinize yaşınız genç egitiminiz nedir bilmiorum kpss vs düşünebilirsiniz bu şekilde dewam ederse kafayı yersiniz
aynı ewde dewam edecekseniz bile sizde onu yok sayın ayaklarınızın üstünde durun
Eğitim durumum şuan lise şuanda açıktan bitirmeye çalışıyorum allh bana büyük sabir vermiş gerçekten sonuna gelmesini bekliyorum bazı şeyler olmayınca da olmuyo hayatta

Eğitim durumum şuan lise şuanda açıktan bitirmeye çalışıyorum allh bana büyük sabir vermiş gerçekten sonuna gelmesini bekliyorum bazı şeyler olmayınca da olmuyo hayatta
Gerçekten iyiki derdimi burada paylaşmışım bana çok destek oluyorsunuz teşekkür ederim herkese

Oğlum beni ne zamn ole görse her defasında öper koklar sarılır tamam anne der ağlamak çözüm değil benim ağlamam sadece zoruma gittiğinden her dk telefonumu karıştırır hic bisey bulamayınca başka bahane sürer öne beni delirtmeyeçalışıyo ama oyununa gelmicem
Kucucuk cocuga bunu neden yasatiyorsun? Yazik degil mi o yavruya?

Çocuğunuz aç değilim dediğinde yemek yedirmiyor musunuz!

Anne baba boşanmayı yapmayacakları halde dillendirirse çocuklar da gitmeyelim vs der sadece acısını bırakırsınız.

Oturun adam akıllı karar verin.

Çocuğunuzun arkasına sığınmayın bence onun geleceği iyiliği için, evde babasını göre göre onun gibi mi olsun istiyorsunuz şimdi ufak evet ama ilerde daha iyi olur onun için. 8 yılım boşa gitti diyorsunuz ama 40 sene daha mı boşa gitsin istiyorsunuz sizin sağlığınız daha önemli, ama ayrılıp ayrılmamak size kalmış ona bir şey diyemicem

Çalışmama bisey demez sadece onun yanında çalışmamı ister çocuğum 8 yaşında aileme bırakıp ise gidebiliyorum ama kazandığım parayı göremiyorum hep bi gider borca gidiyo çok emek harcadım çabaladım bunca yılım boşa gitmesin istiyorum ama anlayissiz bi eşe sahibim

Bunca sene bosuna gitmesin diye ömür bosa gitsin öyle mi?

Çocuğun annesini üzen ağlatan bir babaya değil size huzur ve güven veren bir babaya ihtiyacı var... Çocuğunuz için o adama sabretmenizin bu durumda hiçbir anlamı yok...

Bu kavga gürültüde çocuk ne kadar sakin olabilir. Ağlayan bir anne, çocuk için ne demek içim parçalandı çocuğa. Kim bilir neler duyuyordur yavrucak .
Geleceğin sorunlu bireyleri böyle böyle ortaya çıkıyor. Ya çocuğa hiç bir şey yansıtmayacaksın. Ya da boşanıp yeni bir sayfa açacaksın. Çocuk da hergün üzüleceğine bir kaç gün üzülür.

Bu kavga gürültüde çocuk ne kadar sakin olabilir. Ağlayan bir anne, çocuk için ne demek içim parçalandı çocuğa. Kim bilir neler duyuyordur yavrucak .
Geleceğin sorunlu bireyleri böyle böyle ortaya çıkıyor. Ya çocuğa hiç bir şey yansıtmayacaksın. Ya da boşanıp yeni bir sayfa açacaksın. Çocuk da hergün üzüleceğine bir kaç gün üzülür.
😥😥😥😥😭

Merabalar hanımlar benim uzun zamandır süren ve beni yıpratan bi derdim var. 27 yaşındayım 8 senedir evliyim ve 1 tane oğlum var. Eşim zamanında bana herşeyi yaptı üzdü aldattı ama bi şekilde kabul ettim etmek zorunda gibi hissettim kendimi hem ailemden hem de bi oglum olduğundan yada benim bahanelerim bilmiyorum. Bana yaptıkları geçmiş ama o kadar anlaşamıyoruz ki her defasında bana yaptığı hatalar önüme geliyor. Devamlı en ufak şeylere bile kavga ederiz. Beni hiç dinlemez kafasının dikine sürekli bende bi açık gözlemese nedense ben ondan gozleyinceyada bu kim bunu nerden tanıyosun diyince beni azarliyo benimde zoruma gidiyo bağırıp çağırıyorum çok şiddetli kavgalar oluyo hasta oldum umursamadı ameliyat oldum umursamadı rahat yaşayan biri hep beni rahat bırak sitresliyim bunaldim çok çene yapiyosun biktim yeter diyip duruyo kendini herzamn haklı beni haksız cikariyo bende zoruma gittiğinden ağlıyorum her akşam yemeğini yer iş için telefon konuşmaları yapar her akşam dinlerim de ve uykusu gelene kadar tiktok vs izler ne benimle ne çocuğuyla asla ilgilenmez uyurken öper koklar çocuğunu yatar ben ona hic bi haksızlık yapmadım ama beni gözünde kendisi gibi görüyor ben hep odamda ağlarım umursamaz vurdum duymaz bir insan okadar çıkmazdayım ki oğlum büyüdü anne gitmeyelim diyor bi çok kez gittim geldim yapamadım herzamn anne evinde rahattım ama olmadı oğlum sürekli baba baba diyodu benim de yaşadığım şeylerden dolayı piskolojik olarak iyi değilim oğlum için kendimi sakın tutup hayırlısı diyorum allhima sabırla bekliyorum bu evlilik bu saatten sonra yola gelmez güzel şeylerde oldu ama yapılanlar ve bazı yaşananlar onlarida öldürdü malesef içinden cikamadigim bi hal aldı her 2 günde bi yeter artık benimle niye ilgilenmiyosunbana niye bunu yapiyosun diye hesap sorduğumda kulaklarını kapatan oflayan ve bıktım beni rahat bırak diyen adamla yaşamaya çalışıyorum ben sevgiyi saygıyı hakeden bi kadınım ona hakkımı hic bi dünyada helal etmicem ilahi adalet var herşey oraya kaldı. Herkeze teşekkür ederim yordum sizi hayırlı geceler.
Bu kadar saygısız, sevgisiz, ilgisiz, hakaret içeren, aldatma olan bir evliliği sürdürmek sizin zayıflığınız, çocuğu bahane etmeyin. Hayatta her şey evlilik, çoluk çocuk değildir, onurlu yaşamak her şeyden önemli, dik durmak, çabalamak gerek

Cok bariz degil mi? Sevmiyor.
Zaten zamaninda aldatmis. Sevilmeyi hak ettiginizi dusunmuyor musunuz? Cocugunuzu lutfen bahane etmeyin. Bu evlilik fazla uzamis

Bu kadar saygısız, sevgisiz, ilgisiz, hakaret içeren, aldatma olan bir evliliği sürdürmek sizin zayıflığınız, çocuğu bahane etmeyin. Hayatta her şey evlilik, çoluk çocuk değildir, onurlu yaşamak her şeyden önemli, dik durmak, çabalamak gerek
Evet herşey benim gucsuzlugum ve zayifliyim kendime güvenim yok o kadar ezildim ki ben bile kendime saygılı olamıyorum gelecek korkularim var tabi şunu diyeceksiniz kimse geleceğini bilemez bende bilemem bilmeden evlendim zor şeyler yaşıyorum korkum su ya daha beteri daha kötüsü nu yaşarsam diye belki de hic hayal edemeyeceğim kadar güzel bi hayatım olur bilemiyorum bu bilinmez beni korkutup.

Öncelikle profil resmini ve ismini değiştir burası anonim bir site koymana gerek yok bir tanıdık çıkabilir.
Bak arkadaşım şu an farkında değilsin ama henüz çok gençsin. Bundan bir beş sene sonra keşke o yaşlarımda cesaret etseydim diyeceksin. Zamanında da yapmadığı kalmamış tekrar tekrar şans vermene rağmen düzelmemiş. Bir tanecik ömrünü bu adamla mı harcamak istiyorsun gerçekten?
Koy takkeni önüne düşün. 30, 35, 40, 45…yaşlarında bu adamla ömür mü çürüteceksin?
Cevabın hayırsa gereken adımları at.
Ve şunu unutma asla düzelmeyecek.

Back
X