- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Canım ev kadını tabirinin açıklamasını yapmıştım amacım aşağılamak degildi hatta keşke ev kadını olsaydım da yazmıştım ama siz onca derdin arasında sadece o tabire takilmissinizhımm şu evkadını muhabeti yapan arkadaşımızsın
bence psikoloğunu değiştir
Önce paylaşmıssin sonra iznimi aliyorsun yaptınız hoş değil Ben buraya eski konuları buraya yapıştırmanız için gelmedim3 yıllık evliyim ve sabah 6 buçuk ta kalkıp ise giden ve aynı zamanda ev kadını gibi de evdeki bütün işleri yapan biriyim neyse bu akşam.bir mevzu gelişti eşim iki arkadaşı ile bizim.yasadigimiz şehre yakın başka bir şehre 1 saatlik mesafe olan neyse eşim iki arkadaşı ile oraya gitti televizyonumuz bozulmuştu tv almış bana 1 saat önce arayıp eşim.sen bir çay köy biz şurayı geçtik diye aradı bende eşim tek gelecek çay içemedi herhalde diye çayı koydum Evde de askılı badi iç çamaşırsız ve altında şortla oturuyorum uzanıyorum.hatta mağlum.cuma.aksami sabah ise gidip gelmişim.esimi bekliyorum gelsin diye meğer eşim çay köy demekle iki arkadaşını da davet etmiş eve ve saat 12 ama bana sadece çay köy biz şurayı geçtik diye arıyor yani eve arkadaşlarını davet edeceğini söylemiyor neyse kapı çaldı 12 de benim.ustum o şekilde ve arkadan arkadaşının sesi de geliyor bir süre durdum kapıyı o şekilde açamazdım hiç beklemiyordum.da iki erkek arkadaşını da davet edeceğini neyse kapıyı görünmeden az açtım hemen geri cekildim kendimi göstermeden sonra eşim beni içerde oyal.gordu kapının dışında arkadaşlarının sesi geliyor sonra gelin falan dedi öyle.esim onlarda allahtan uygun olmadığını anladılar herhalde biz girmeyelim dediler sonra eşim.eve girince bir kıyamet koptu sen beni ne duruma.dusurdugujun farkında mısın dedim.kapiyi bu şekilde açmamı beklemiyordun herhalde dedim hem.ne işi var iki adamın gece 12 de evimde dedim hole tv yi bıraktılar iste gittiler neyse bizim.aramizda bu yüzden bir kavga koptu ben seni ararim çay köy diye diyor bana ama.gecenin 12 sinde iki tane adamı eve sokmak isteyeceğini beklemiyordum ondan yani eşimden aramızda böyle bir yanlış anlaşılma oldu oda benim onları da davet ettiğini anladigimi sanmış yaa bana gore kapıdan tv yi bırakırsın gidersin deme eve girmek neyin nesidir gecenin 12 sinde yok efendim esim sen ne düşündün ben gabay miyim bak seni döverim diye bana bağırmaya başladı bende ona bağırdım.beni ne duruma.soktugunun farkında mısın diye gece 12 de ikitane adamın benim.evimde işi ney diye yok arkadaslarininarabasinda gezmiş mis falan diyor Yaa dedim bak yaptığın normal.birsey değil dedim şu an çok kötü bir kavga ettik ve biz ev almak üzereyiz ben kredi çekecektim o nakit borç bulacaktı falan evlendigimizden beri misafiri normal.zamanda evime girmez ailesi 7 saat uzaklıkta yasiyor bu gelin çalışıyor demezler hafta ici tam.3 seneden 3 kere evime gece 13 de 1 de evime girdiler neymiş uzaktan geliyorlarmış birde bu tuz biber ekti üstüne hadi akrabalarına göz yumduk ta arkadaslari nin ikitane adamın gecenin 12sinde evimde işyeri neymiş haksız mıyım
bu adam bir türlü karım.calisiyor sabahın köründe kalkıp ise gidiyor demiyor bana ev kadını muamelesi yapıyor hemde calisiyorum eve para getiriyorum. Üstelik ev almak için kredi çekicem
ne yapmalıyım.bu bardağı taşıran damla oldusabahin köründe kalkıp ise gittim çok uykum var ama bu sorununyasadim uyuyamiyorum sinirden uyku hapi ictim ama nasıl uy uçak.sinirden boğumlarım agridi
lalezar izinle önceki konuyu buraya alıyorum
insanlar daha iyi değerlendirirler
istersen alıntıyı düzenleye bilirsinÖnce paylaşmıssin sonra iznimi aliyorsun yaptınız hoş değil Ben buraya eski konuları buraya yapıştırmanız için gelmedim
üslübun konun vs bana güzel gelmedi hele mağdur gibi gösteermen hiç inandırıcı değildiCanım ev kadını tabirinin açıklamasını yapmıştım amacım aşağılamak degildi hatta keşke ev kadını olsaydım da yazmıştım ama siz onca derdin arasında sadece o tabire takilmissiniz
Sanırım evde olmanızdan ötürü diye bu kadar çok takildiginizi düşünüyorum
Yani eşler her ikisi de çalışıyorlarsa ev işlerinde birbirlerine yardımcı olmalılar demek istedim kaldı ki çalışmayan bayanlar da kendilerine yardım isteyebildiklerini söylediler peki çalışan bayan hayli.hayli ister eşim de hiç yardımcı değil.sagolsun
bak kuzum bu platformda konu açılır yorum yapılırSize güzel.gelip.gelmemesi umrumda değil hem.siz kimsiniz yaa ev kadını lafını takıntı yapan biri yüzlerce kez açıkladığım halde
Ayrıca ben buraya mağdur edebiyatı yapmaya gelmedim burda mağdur edebiyatı yapmaya ihtiyacim yok yaşadıklarımı anlattim ve fikir görüş istedim
Gidin Allah aşkına sizinle ugrasacak degilim küçük takıntılarınız ve siz küçük kalın gibin o değer mi yorumlarınızı!!!! Başka yerde yapın sizden yorum istemiyorum ben
Haydi
Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.eşinizle olan konuyu hatırladım haksızdınız.
diğer konuyu bilmiyorum.
bana fevri ve takıntılı geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?