-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
Doktor eşime proxeed plus verdi günde iki kez alıyor bir de 400 mg evicap onu 1 kez alıyor ben eşime sabah aç karına arı sütü veriyorum bir küçük tahta tatlı kaşığı kadar. İşe yarayacak mı kısmet olur tedaviye yeniden başlarsak görücezGrnrtık sorun yok hasar testı gecen yıl yaptırdık düşük bısı cıktı ams pgt ler hep sorunlu sperm için önerecegınız bısı var mı sızın kullandıgınız etkısıni begendıgınız bısı var mı
Başınız sagolsun nasıl bır embrıyo transferiydı kaybınız pgt yapılmış mıydı, neden neydi, simdi kacıncı kromozomda sorun var bende 17.kromozom yuzde 30 sanırım bız transfer yaoıcazSlm kızlar 6 kez transfer oldum 4 defa hamile kaldım birisi doğal yoldan diğer ücü tüp bebek sadece bir tanesi dünyaya geldi 25 haftalık doğurdum 4 ay yaşadı ve öldü. Bir tane donmuş embriyom var 25% mozaik memorial şişli de tedavi görüyorum sizce tranafer olmalı mıyım
umarım cok faydası olur özellikle arı sütü bence faydalı olacaktır bıze mutlaka bılgı verın :)Doktor eşime proxeed plus verdi günde iki kez alıyor bir de 400 mg evicap onu 1 kez alıyor ben eşime sabah aç karına arı sütü veriyorum bir küçük tahta tatlı kaşığı kadar. İşe yarayacak mı kısmet olur tedaviye yeniden başlarsak görücez
Mozaıklıgın hangı kromozomda oldugu onemlıymiş oranınız düşük bu cok ıyı yas kac sızınSağol canım. Kalitesi 5aa ama pgt yapdırmamıştık ben cok iyi bir üniversite hastanesinde doğum yapdım herşey araştırıldı ama hic bir hastalık bulunmadı oğlum sağlıklı doğdu ama daha sonra iki ameliyat gecirdi ama olmadı. Şuan pgt yapılan embriyo da 25% mozaik oldunu biliyorum başka bir bilgim yok türkiye ye gidince öğrenicez
Canım allah büyük yinede sen bilirisn ama bir dene pişman olmamak için. Benimde 21.kromozom yüzde 30 .Çok korkuyorum ama.allah büyük belki güler yüzümüzeKsçında haftada düşük oldu kacıncı kromozomda kaçlık tı mozaıklık durumu kız oldugu için neden emın olunamıyor?? 10.deneme ve 36 yasımı bitirdimsiz kaç yasımdasınız bılemıyorum cok yıprandım ruhsal acıdan 17.kromozom yuzde 30 bizimkisi transfer mı yapsak yenı bı denemrmı karar veremıyorum
Aynen cnm denemek gerekıyor sanırım umarım hersey hersey yolunda gıder hepımız için mutlaka süreclerden bırbırımızın haberı olsun unutmayalım burayı olur muCanım allah büyük yinede sen bilirisn ama bir dene pişman olmamak için. Benimde 21.kromozom yüzde 30 .Çok korkuyorum ama.allah büyük belki güler yüzümüze
Bencede canım aslında kromozom filan bir bahane allah istedikten sonra zamanı geldikten sonra olacak bir gün. Bir çok örnekte var mozaik olup doğum yapan. Pozitif sonuçlar alacaz insalah hepimizAynen cnm denemek gerekıyor sanırım umarım hersey hersey yolunda gıder hepımız için mutlaka süreclerden bırbırımızın haberı olsun unutmayalım burayı olur mu
Yaşınız genç aslında rezerv problemi yoksa biraz ara verip yine tedaviye devam edebilirsiniz. Ben %40 5p delesyon transfer ettirmiştim kalitesi 4aa idi. Tuttu ama kanama oldu ve 7. Haftada aldılar genetik testine yolladık temiz geldi ancak cinsiyet kız olduğu için emin olamadılar benim etkim mi yoksa gerçekten düzelmiş mi erkek olsa emin olunacaktı. Bir de embriyo benim rahim ağzına yakın biryerdeydi o sebeple rahim etkisi de olabilir dendi.Bu da benim hikayemYaşım 26 ama 3 düşük bir erken doğum ve 3 negatif tranaferim var yani galba bir sorun var ama bulamıyorlarrahim filmi cektiler rahime cizik attılar ğniversite hastanesinde dna hasar testi yapdılar normalde tek sorun eşiminspermiydi hep kesin tutar gözüyle baktılar ama sonu hep hüsran
İngilizce biliyorsanız size facebook my mosaic embriyo sayfasını öneririm orada sağlıklı doğan birçok bebek var hatta tamamen anormal gelmiş sağlıklı doğanlar bile oluyor demek bakarken hata yapılıyor diye düşünüyorum bazen.Yaşınız genç aslında rezerv problemi yoksa biraz ara verip yine tedaviye devam edebilirsiniz. Ben %40 5p delesyon transfer ettirmiştim kalitesi 4aa idi. Tuttu ama kanama oldu ve 7. Haftada aldılar genetik testine yolladık temiz geldi ancak cinsiyet kız olduğu için emin olamadılar benim etkim mi yoksa gerçekten düzelmiş mi erkek olsa emin olunacaktı. Bir de embriyo benim rahim ağzına yakın biryerdeydi o sebeple rahim etkisi de olabilir dendi.Bu da benim hikayem
Bılgı için cok tesekkurler.. Yanı cok tuhaf bıbdurum bu teste gore karar verıyoruz herseye bır yandanda hata payı var dıyenler de baya cogunlukta... Sizde mi boyle bır durum yasadiniz bılgınız var sanırım %30 bir mozaıklık var bızde yorumunuz olur mu acaba karşılaştıklarınızdanİngilizce biliyorsanız bunu oku derim mozaik embriyolar artık çok sayda sağlıklı bebekler doğuruyor. Bu hikayede 18 embriyo hepsi PGSten sağlıksız gelmiş bir kadının 4 tanesi tek kromsomda problem varmış hepsini transfer ediyor (3 tanesi erkek 1 tanesi kız) ve kız olan tutuyor 2li 3lü testleri atlatıyor ve sağlıklı bir kız çoçuk doğurmuş. Yanı mozaik embriyolarda sağlıklı % önemli ve zaten kendini düzeltme yapıyorlar daha doğrusu plasentadan alınan hücreler zaten fetusu oluşturan hücreleri temsil etmezmiş.
There Is Now Hope for Thousands of Women Who Were Told They Hit an IVF Dead End
Maalesef canım benim bir tecrübem yok ben genetik yaptırmadım şuan 7 haftalık hamileyim 2.ci deneme dondurulmuş allaha emanettir kısmetse sağlıklı doğacak inşallahBılgı için cok tesekkurler.. Yanı cok tuhaf bıbdurum bu teste gore karar verıyoruz herseye bır yandanda hata payı var dıyenler de baya cogunlukta... Sizde mi boyle bır durum yasadiniz bılgınız var sanırım %30 bir mozaıklık var bızde yorumunuz olur mu acaba karşılaştıklarınızdan
Coook sevındım hayırlısıyla sağlıkla huxurla tamamına ersın ınsallah cnm.. Tüp bebek mı? O kadar zor durumlar kı okyanustayım sankı soguk ve yuzmek cok zor elımden gelenı yapmaya calısıyorum dogruduna karar vermeye calısıyorum umarım ssğlıklı ve hayırlısı olsun hepımız içinMaalesef canım benim bir tecrübem yok ben genetik yaptırmadım şuan 7 haftalık hamileyim 2.ci deneme dondurulmuş allaha emanettir kısmetse sağlıklı doğacak inşallah
Ben sadece meraktan bu genetik testler hakkında çok araştırmıştım ve kesin bir sonuç vermediğini anladım. Sağlıklı gelip tutmayan varken mozaik olup sağlıklı doğuran var insan biyoloji hiç birşey net ve kesin değildir.
Size tavsiyede bulunamam kendine mantıklı geleni yapın derim kalbinizden ne geçiyorsa onu yap derim.
Ayrıca yazıların için cok tesekkur ederım doktor pgt yapmadan transfer edelım dedı bır dusuk turner oldugu için korkudan son 5 de nemeyı pgt sız devam etmedım ama bu hatalar goz onune alınırsa belkı pgt sız denenebilir belkıde bılemıyorum tutup dusuk olunca da baska bı travmaMaalesef canım benim bir tecrübem yok ben genetik yaptırmadım şuan 7 haftalık hamileyim 2.ci deneme dondurulmuş allaha emanettir kısmetse sağlıklı doğacak inşallah
Ben sadece meraktan bu genetik testler hakkında çok araştırmıştım ve kesin bir sonuç vermediğini anladım. Sağlıklı gelip tutmayan varken mozaik olup sağlıklı doğuran var insan biyoloji hiç birşey net ve kesin değildir.
Size tavsiyede bulunamam kendine mantıklı geleni yapın derim kalbinizden ne geçiyorsa onu yap derim.
Evet tüp bebek tek opudan 4 tane blast oluştu 2 tanesi taze transfer edildi maalesef sonuç 0. Sonra 2 ay biraz bekledim dondurulmuş 2 tane transfer oldum doktorum henüz genetik tavsiye etmedi bu sefer de tuttu inşallah tamamini erdirir. Her gün endişeliyim ama artık daha rahatım herşey kismet . İnşallah sizde bir gün güzel sonuç alacaksınız bu günler elbette sona erecektir pozitif olmaktan başka elimizden birşey gelmiyor canım darısı sana inşallahCoook sevındım hayırlısıyla sağlıkla huxurla tamamına ersın ınsallah cnm.. Tüp bebek mı? O kadar zor durumlar kı okyanustayım sankı soguk ve yuzmek cok zor elımden gelenı yapmaya calısıyorum dogruduna karar vermeye calısıyorum umarım ssğlıklı ve hayırlısı olsun hepımız için♥
Aynen oyle cnm aminEvet tüp bebek tek opudan 4 tane blast oluştu 2 tanesi taze transfer edildi maalesef sonuç 0. Sonra 2 ay biraz bekledim dondurulmuş 2 tane transfer oldum doktorum henüz genetik tavsiye etmedi bu sefer de tuttu inşallah tamamini erdirir. Her gün endişeliyim ama artık daha rahatım herşey kismet . İnşallah sizde bir gün güzel sonuç alacaksınız bu günler elbette sona erecektir pozitif olmaktan başka elimizden birşey gelmiyor canım darısı sana inşallah