- Konu Sahibi Kavimlergocu
Gebeligimi yuksek riskli gebelik dr tolga ergin le takip ettim suyum geldiginde arife aksamiydi ve bana tatile gittigini soyledi ben sok oldum ortada birakti milletin doktoru dugun amerka birakir gelir hastasina benimki de oyle baksan ibternet sitesine dogum yaptigim hastane ise yenidogan yogun bakim doktoru var dedi meger oda izinliymis cocuk dr ilgilendi benimki ile ida tatilden donene kadar bebek kilo kaybi ve kan kaybindan beyin kanamasi gecirdi bu arada dr 3 sene once 17 haftalik rahimagzi kaybim var dedim ona ragmen dikmedi sonra 21.haftada sak acildi dikus atti ama 28 haftaya kadar tutabildik belki dr basimda olsa durdururdu şimdi sebep olan herkesi rabbime havale ettim ben yine basa döndüm dua dan baska bir seye ihtiyacim kalmadi hic bir dr a da seni kapana kadar tatli dil sonra vsss yasadiklarimdan dolayi böyle hissediyorum tabi her dr bir degildir.Durum bu arkadaslar.Canım bana transfer etmediler benim ilk bebegimde erken doğum oldu plesanta sarkmisti mozaikte plesanta ya atiyormus bu sefer perinatologa gidersin tatlım Allah yasamisindan versin çok üzüldüm sana