- Konu Sahibi Kavimlergocu
Cok tesekkurler insallah tutunur ve saglikla sureci ilerler benimkinin sizin pgt niz ne zaman sonuclanacak kac tane gonderildi? Benim daha oncesinde acibademde iki tane pgtden gecemeyen tup bebek denemem oldu 3 defa da kendiliginden olusmus gebeligim 7-8 haftalarda kalbinin durmasiyla sonlandi. Sisli memorialda yaptigim gecen seneki tup bebek denememde 1 tane 6aa - mozaik , 1 tane de transfer edilemeyen hasarli embriyom oldu. Acikcasi embriyomuza sans vermek istedim belli mi olur eger olmazsa yine deneyecegim ama aklimizda kalmasin istedik bu kalitede hic embriyom olusmamisti o yuzden umutluyuz
Embriyo kaliteniz güzelmiş, enerjiniz de harika maşallah bu enerji ile herşey olur bence yeter ki Allah kısmet etmiş olsun
Biz de Acıbadem’de pgt’den geçemeyip Memorial’da ilk denemede mozaik embriyo bulduk. Akabinde de 1 tane sağlıklı bulduk ama kimyasal oldu o günden beri belki bir kere daha denk gelir diye bir umut hala arıyoruz.
Bizim sonuç ne zaman çıkar bilmiyorum, geçen hafta 2 tane gönderebildik, önceleri 5’er 5’er gönderirdik, azaldı zamanla onca embriyoda bulamayıp da 1-2 tane içinde sağlıklı aramak da ne bileyim zor ama imkansız değildir belki Umutsuzum ama B planım olduğu için mutsuz değilim