Moulinex Ekmek yapma makinas hakknda..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar ben moulınez ekmek yapma makinası aldım ıkı seferdir ekmek yapıorum ama içi hamur oluyor neden acaba biliyor musunuzz sizin başınıza böyle bişi geldi mii lütfen yardımcı olun bakıp çıkmayınn yardımınıza ihtiyacım var...

kımse bişi yazmayacak mı?

canım özel mesajın kapalı galiba. elektronikle ilgili bi forum sitesinde ekmek yapma ile ilgili sayfalarca yazışma var. buradan link vermek yasak ya ordaki bilgiler sana yardımcı olur sanıyorum

Bende kullanıyorum hangsi benimkisi
MOULINEX OW2000 FRESHLY HOME BREAD EKMEK YAPMA MAKıNESı
seninkiside bumu ilk önce ikinci olarak hangi tarifi kullanıyorsun evde kendin mi harcı hazırlıyorsun yoksa hazır olanlardan mı alıyorsun ben hiç bu tarz bir sorun yaşamadım şimdiye kadar üstünü çok kızartmaz ama içi hep güzel pişer tarifini ve tam olarak hangi programı kullandığını anlatırmısın canım...

aynısı benimde cnm ben franzsız ekmeği yapıyorum kitaptaki ölçülerin aynısı yapıyorum ama olmuyor siz nasıl yapıyorsunuz

Merhaba ;

Bende 15 gün önce büyük bir hevesle moulinex ekmek yapma makinesi aldım. Beraberinde gelen tarif kitabındanki ekmekleri ölçülerine yapabilmek için dijital mutfak tartısıda aldım. Tariflerdeki ölçülere harfiyyen uymama rağmen hala başarılı bir sonuç alamadığım için çok üzgünüm. Pişirme aşamasına kadar herşey çok iyi devam ediyor hatta hamur haznenin tepesine kadar kabarıyor ama ne oluyorsa tam pişirmeye başladığında oluyor. Makine pişirmek için ısınmaya başladığında hamur birden çöküyor daha hiç pişmeden…ve yine sonuç hüsran oluyor…sorun nedir anlamıyorum. Tecrübelerinizle bana fikir verirseniz çok sevinirim..

korktum şu anda bende bu gün aldım moluniex marka ekmek mak, ve sabahı bekliyorum nasıl olacak diye ama umdum kırıldı galibaa

bende 2 gün önce moulinex bread home aldım ama :( olmadı olmadı olmadı... Büyük bir hevesle kendi ekmeğimi yapmayı düşlerken ne içi ne dışı pişmiyor. kabarıyor ama pişirmiyor. dün gittim yenisiyle değiştirdim bir arıza vardır diye , yorumları okuyunca tek sorun bende olmadığını gördüm içim rahatladı kullanan varsa ve memnunsa nasıl yaptığını anlatabilir mi?

Kizlar ekmeklerinizin ici pismiyor ve cok kabarip sonuyorsa ya Mayaniz cok gelmistir Yada suyu fazladir.ekmeklerinizi yogrulma asamasinda gozlemleyin ve size sulu geldiyse un ekleyin.sert hamur Iyi hamurdur EYM de..

Back