Günaydın :) yürümüşssun en azindan ya ama yememek daha hayirli olurdu tabi iillaki tutamyoruz bazen kendimizi
Bende dün akşam bir bardak süt içtim biraz leblebi üzüm yedim malum pizza tatmistik akşamüstü spor falanda yapmadm biraz yürümek dışında. Simdide su icip ama suyu alkali yapmayı planlyorm bugün öyle icecegim. Tartida- 200 gr gördüm sadece ama şuan adet donemim yaklasti ve fazlaca siskin hissediyorum
Merhaba kızlar..
Bugün misafirim gelecek ancak vakit buldum yazabilmek için çok güzel şeyler yaptım kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
bugün misafirim varduı kusura bakmayın az az yedim
akşam yemeğimi yazıyım:1 kase tarhana çorbası 3 yk et 3 yk pirinç pilavı
Günaydın fıstıklar kahvaltım 1 börek biraz domates-salatalık 2-3 çatal patates kızartması
Kız sen baya baya güzel menuler olusturmaya başladın :)Öğle yemeği 2 3 kaşık haşlanmış nohut 1 bardak ayran 1 yeşil biber
Kızlar öğlen yemeğinde mantar çorbası içtim bir kepçe kadar , yalnız dominos pizaanın genel müdürlük ofisinde çalşıyorum o yüzden pizza tadımlarımız olabiliyor yeni çıkacak pizzaları tadıp ankete tabi tutuluyoruz :) ve az önce 1 dilim ince hamur peynirli pizza yedim geçmiş olsun akşam yine aç kalıcaz anlaşıldı.
merhaba kızlarbende aranıza katılmak istiyorum.eski grubunuzu gördüm ordada tam benle eşit kiloda arkadaş varmış ama sonra yazmamaış galibva ama biz sizle zayıflayabiliriz canlarım tabi aranıza beni alırsanız doktorum zorunlu görevim bitti şuan memleketimde göreve başladım hareket imkanım ancak eve gelince oluyor 5 aylık evliyim yeni açtım hesabımıda.
kilo:61
boy:163 bu arada hepsini okuma fırsatıom olmadı sadece hareket var demi
Günaydınn kızlarrr
Dün akşam valla bi kaçamak yapayım dedim bi tane dankek yedim (sonra pişman oldum ama kaçamak yapmayı bile başaramıyorum artık niye yedim diye söylenip duruyorum kendi kendime)
Akşam yemeği 2 kepçe yuvalama 2 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek :)
Spor yapamadım ama misafirliğe gitmiştik hem giderken hem gelirken yürüdüm :)
Sabahta işe yürüyerek geldim 2 bardak su içtim :)
alkali salatlık ve limonla oluyordu dimi cnm?Bende dün akşam bir bardak süt içtim biraz leblebi üzüm yedim malum pizza tatmistik akşamüstü spor falanda yapmadm biraz yürümek dışında. Simdide su icip ama suyu alkali yapmayı planlyorm bugün öyle icecegim. Tartida- 200 gr gördüm sadece ama şuan adet donemim yaklasti ve fazlaca siskin hissediyorum
Kızzz neler yaptınnnMerhaba kızlar..
Bugün misafirim gelecek ancak vakit buldum yazabilmek için çok güzel şeyler yaptım kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Evet kızlarr öğle yemeği 7 tike tavuk kebabı 1 pişmiş yeşil biber 2 bardak su 2 3 lokma ekmek :)
Ara öğün tek şekerli sade nescafe :)
bugün misafirim varduı kusura bakmayın az az yedim
akşam yemeğimi yazıyım:1 kase tarhana çorbası 3 yk et 3 yk pirinç pilavı
Evett kızlar ben geldimm günaydınlarrr :)
Cumartesi akşamdan başlayayım yediklerime :)
Cumartesi akşam 2 kase tavuk çorbası 1 dilim ekmek
Ara öğün yaptığım pastanın ucundan tattım biraz :)
Pazara gelince;
Kahvaltı 2 dilim börek 1 bardak meyve suyu 2 tane ufak kendi yaptığım talaş böreği 1 dilim katmer biliyorum hepsi yağ ve hamur ama bizim pazar kahvaltıları böyle en az böyle yemeye çalışıyorum
Ara öğün ıce tea (dışarıdaydım)
Öğle yemeği 1 dilim börek
Ara öğün 1 çay bardağı kivi içeceği
Akşam yemeği 2.5 tane ızgara tavuk 1 dilim ekmek az bişey salata
Ara öğün (burası pek öğün sayılmaz çünkü eminim burda bana kızacaksınız ama misafirlikte olunca mecbur yiyosun) 1 dilim kadayıf 1 bardak fanta
Spor olarak 1 de evden çıktık nişanlımla arabamız tamirde olduğu için gideceğimiz her yere yürüyerek gittik ve gezilecek yerler gezdik tarihi açıdan akşam 7ye kadar bu yüzden bayağı yürümüş oldum :)
Sabah kalktım işe geldim ve yarım litre su içtim günüm böyle başladı :)
Kız sen baya baya güzel menuler olusturmaya başladın :)
Yürüyüşlerr yapılmışş efferim gız
Beğendimm bu öğünde güzelllafiyet olsun
Öhööö Öhöö beğendim dedim iyiki yani geri geldi kadayıflar ice tealar börekler katmerler
Kızlllllllllaaaaaaaarrr Kızllllllllaaaaaaaaar ben geldim
Nabersiniz? Haftasonu kepekli yaprak galetayasardığım için kg veremedim.. Ama çok güzel bişi bu yaaaa...en son 74.700 düm, bu sabah tartıldığımda 75.00 tim.. Yine yoğun sekilde başladım diyeteeee.. Hafta sonu evde olmaktan kaynaklı bir durum olarak bir miktar dağıtsamda hafta içi 1-1.5 kg vermek daha kolay oluyor yoğunluktan belkide..
Aaa en önemli yeri soylemeyi unuttumArtık göbek kalmadığı için anca 1 cm göbekten giderken bacaktan ve kalçadan 3-3,5 cm incelmeler olmaya başladıııı Umutluyuuuuuuuumm
Tşk ederim cnm :)
Aynen yoksa tam hareketsiz olurum heralde :)
Saol cnm :)
Ya pazar günü olunca böyle oluyor hep ama hep hareket halinde olduğum için eritmişimdir :)
Aynen cnm hafta sonu biraz kaçırabiliyoruz görüyorsun :) Hafta içi dikkat etmeye çalışıyorum bende :)
Oh oh maşallah bende umutluyum çevremden zayıflamışsın sözünü çok duyuyorum bi anneme yaranamasam da devamlı sinir edecek laf söylüyo sanki kilolumuymuşum bilmem ne duymamazlıktan geliyorum yoksa performansımı düşürüyor kadın ya
Anneleeeeerr :))) Bir anne olarak evlatlarım ne yese de ne kadar yese de daha da yesin, farklı da yesin, karıncıgı güzelce doysun istiyorum bende :))) Büyüselerde geçmiyor demekki..
Neler yapmadım burcucuğum kuru biber dolması, su böreği, mercimek köftesi, çoban salata, sarı mercimek çorbası,patates püresi,pirinç pilavı ,ızgara köfte-biber-domates,yoğurtlu meze ve cheese cake:) kendimi sadece cheese cake te tuttum :))Maliyeci cnm kolay gelsin, işlerrr güçlerrr gerekenlerrr yapılacaklarrr... bitmiyorrrr
Kız sen baya baya güzel menuler olusturmaya başladın :)
Ohh süpper :) Aman cnm olsun hepimiz arada kaçamak yapıyoruz..
Hoşgeldin cnm.. Evt diğer gruba artık yazılmadığı için bu grubu açtık :)
Yürüyüşlerr yapılmışş efferim gız
alkali salatlık ve limonla oluyordu dimi cnm?
Kızzz neler yaptınnn
Beğendimm bu öğünde güzelllafiyet olsun
Afiyet olsun cnm
Öhööö Öhöö beğendim dedim iyiki yani geri geldi kadayıflar ice tealar börekler katmerler
maşallah tatlımAaa en önemli yeri soylemeyi unuttumArtık göbek kalmadığı için anca 1 cm göbekten giderken bacaktan ve kalçadan 3-3,5 cm incelmeler olmaya başladıııı Umutluyuuuuuuuumm
Kızlar bu arada haftasonu ev bulup anlaşmıştık tasınıyorduk,
Biz emlakcıdan değil evsahibinden tutacaktık evi bu yüzden emlakçıya hiç gitmedik, neyse bakacağımız evi bir ekmekçi yardımıyla bulduk o da aynı sitede bize bi tanıdığının numarasını verdi, eşimin meslektası sayılır adam biz böyle meslektaş diye gittik adama, bu kişi size anahtarı verir beraber bakarsınız dedi.. hiç bi şekilde emlakçı muhabbeti de geçmedi, ekmekçi de hatta bak ne güzel oldu emlakçı işin içine girmeden güzel bi siteden ev buldunuz fln dedi,
Neyse gittik evi beğendik fln, kirada anlaştık derken evin anahtarını verip beraber baktığımız adam bizden 750 tl para istedi emlakçı parası adı altında..Eşime söylemiş..O da yumuşak yüzlüdür direk hayır diyememiş. Eşim bana söyleyince sinirim bozuldu, Ben de adamı aradım, evi emlakçıdan tutmadığımızı bu parayı hiç bir emek harcamadığı halde neden vereceğimizi anlamadığımı, böyle bir para vermeyeceğimizi söyledim. Yahu evi biz bulmuşuz zaten emlakçıyada gitmedik kaç gündür sahibinden olsun diye arabayla fellik fellik dolaştık akşamustleri.. şimdi bu adam kalkmış bizden haketmediği parayı istiyor.. Hadi 100-150 tl desin anlarım bi derece..
Neymiş efendim kendisi karşıyakada emlakçılık yapıyormuş, da bizi ilgilendirmez ki, sonuçta bu ev emlakçıdan değil.. dışındada emlakçı yazısı da yoktu zaten..ev sahibini eşim aradı konustu, evinize talibiz ama bu adama bu parayı vermeyeceğiz, hanım vazgeçelim diyor, eğer aracısız kiracı isterseniz telim bu dedi.. Eski kiracısı aramış bu insanlar temiz bunlara verebilirsin evini diye, adamda bi kaç güne başka kiracı kiralamazsa ev onlarındır demiş.. Bende salonu toplamaya başladım.. Orası olsada olmasa da taşnıyoruz canlar..
Hap yap para kap devri olmuş milletin midesi geniş valla haram para isteyip yemeye gönüllü..
İçimi döktüm size uzun olduuuuu kusura bakmayın......
Neler yapmadım burcucuğum kuru biber dolması, su böreği, mercimek köftesi, çoban salata, sarı mercimek çorbası,patates püresi,pirinç pilavı ,ızgara köfte-biber-domates,yoğurtlu meze ve cheese cake:) kendimi sadece cheese cake te tuttum :))