- 10 Kasım 2013
- 475
- 512
Günaydın canım bugünlerde ben de çok halsizim spor falan hiç yapamıyorumGünaydınn kızlarr ya üstümde o kadar yorgunluk var ki anlatamam kendime gelemedimm
Sabah işe geldim yarım litre su içtim günüm böyle başladı tartılacaktım aslında işe geç kaldım diye hemen çıktım yarın sabah tartılıcam inş :)
Günaydın canım bugünlerde ben de çok halsizim spor falan hiç yapamıyorum
mevsimseldir tatlım seninki deYa aynen ölü gibiyim sanki ruhen çöktüm iyice nasıl bir yorgunluk bu anlamıyorum havalardan mı acaba ben genelde yaza doğru girerken hep böyle oluyorum
mevsimseldir tatlım seninki de
Afiyet olsun canım.Evet kızlar öğle yemeği 6 tike tavuk kebabı bi tane ince yapılmış lahmacun..
Ara öğün tek şekerli sade nescafe
Afiyet olsun canım.
kızlar dün itibarile oruç tutmaya başladım bu yüzden ne yediğimi falan gündüz paylaşamıyorum.akşam taze fasülye ve tavuk yiycem
sağol canımmmmSaol cnm
Allah kabul etsin cnm şimdiden de afiyet olsun :)
Kızlar günaydın ben iki gündr sabaları az yedim fırsat bile olmadı yani akşamları birşeyler yiyip ardından hemen uyudum büyük hata :) düzensiz hayatt çok kötü çok
Kızlar kandiliniz mübarek olsun.Oruçluyum yine akşam menüm sarı mercimek çorbası, fırında patatesli tavuk birde köy ekmeği yaptım birazdan ondan yiyeceğim.
Sağol tatlım amin inşallah hepimiz istediğim kilolara ineriz diye dua etcem :))Seninde kandilin mübarek olsun cnm Allah kabul etsin tuttuğun oruçları,
Şimdiden afiyet olsun :)
Sağol tatlım amin inşallah hepimiz istediğim kilolara ineriz diye dua etcem :))