Motive ile zayıflıyoruz :)

Günaydınnn kızlarrr :)

Dün dayanamadımm yine misafir olmasına rağmen 25 mekik ve 100 kalça hareketi daha yaptım :)

Sabah kalktım işe geldim 2 bardak su içebildim şimdilik güne böyle başladım :)
Su spor süper ama kahvaltıyı unutma cnm seni zinde tutacak olan o:KK66:
Günaydın Kızlar ,
Dün akşam yemek yemedim biraz leblebi ve kuru üzüm karıştrdm onu yedimm :) öğlen biraz fazla yedim gibi çünkü. Ayrıca çok fazla su içesim gelmiyo 1 lt en fazla ya :KK43:
Sabah kahvaltımda 2 dilim light etimek çok az peynir ve lıght salam 2 dilim gün içersinde yeşil çay içmeye çalşyorum :)
Cnm güzel akşamla dengelemişsin, suyu bardak bardak artırırsın, saat başı 1 bardak içmeyi deneyebilirsin:KK66:

Günaydın Kızlar ,
Dün akşam yemek yemedim biraz leblebi ve kuru üzüm karıştrdm onu yedimm :) öğlen biraz fazla yedim gibi çünkü. Ayrıca çok fazla su içesim gelmiyo 1 lt en fazla ya :KK43:
Sabah kahvaltımda 2 dilim light etimek çok az peynir ve lıght salam 2 dilim gün içersinde yeşil çay içmeye çalşyorum :)

Afiyet olsun cnm suya kendini alıştırmaya çalış çok faydası var :)

Hatunlaaaaar naporsunuz bakem:KK73::KK73:
İnternette bi sıkıntı var kaç gündür yavaş ve hata veriyor.. Zor yazabiliyorum..
Akşam 2 kepçeden az fazla sebzeli tavuk çorbası 1.5 dilim ekmek salata yedim.. bol su içtim..
Sabah 75.100 düm:21::nazar:
-600 görünüyor..:21::nazar:
Sabah eşimde dedi kız senin belin nerde diye:KK19:
Sabah 1 taze soğan 1 domates az yağ 2 yumurta acıbiber nane ile güzel bi menemen yaptım kendime, 1,5 ekmekle beraber..
Arkasından sütlü kafeinsiz kahve...

Oh oh maşallah :)
Afiyet olsun cnm :)

Valla egzersizleri yapman çok çok iyi :) Arada farkı en kkısa zamanda görüürsn umarım

Aynen aksatmamaya çalışıyorum cnm :)

Su spor süper ama kahvaltıyı unutma cnm seni zinde tutacak olan o:KK66:

Ya ahh bi ona alışabilsem sabahları zor kalkıyorum işe geliyorum burda da ne yiyeceğimi bilemiyorum o yüzden kalıyor hep :)

Yoğun olduğunu tahmin ettim cnm.. proje ne üzerine?
Ben dalgınım bu ara.. unutuyorum çoğu şeyi.. beynim sanki arka planda sürekli bişeylerle uğraşıyor..bi işi yaparken otomatiğe bağlıyorum aynı anda farklı birşey düşündüğümü
Yoğun olduğunu tahmin ettim cnm.. proje ne üzerine?
Ben dalgınım bu ara.. unutuyorum çoğu şeyi.. beynim sanki arka planda sürekli bişeylerle uğraşıyor..bi işi yaparken otomatiğe bağlıyorum aynı anda farklı birşey düşündüğümü farkediyorum.. bu da beni dalgın yapıyor.. :KK51:
Tatileeee çıkmam lazım tatileee..:KK53:
Tatlım aslında mali müşavirlik şirketimiz var muhasebe hizmeti veriyoruz ama ben ek olarak KOSGEB in hibeli kredilerinden faydalanmak isteyen firmalar veya yeni girişimci şahışlar için istedikleri alanda proje yazıyorum KOSGEB e sunuyorlar orasıda kabul ederse hibeli kredi verip yardım ediyorlar :KK50: ayyyy çok iş konuştuk yeter bu kadar :KK45:
bugün çok yoğundum şu saate kadar hep ayaktaydım ordan oraya gittim durdum yeni bitirdim işlerimi bu da spor sayılır dimi:KK66:

Tatlım aslında mali müşavirlik şirketimiz var muhasebe hizmeti veriyoruz ama ben ek olarak KOSGEB in hibeli kredilerinden faydalanmak isteyen firmalar veya yeni girişimci şahışlar için istedikleri alanda proje yazıyorum KOSGEB e sunuyorlar orasıda kabul ederse hibeli kredi verip yardım ediyorlar :KK50: ayyyy çok iş konuştuk yeter bu kadar :KK45:
bugün çok yoğundum şu saate kadar hep ayaktaydım ordan oraya gittim durdum yeni bitirdim işlerimi bu da spor sayılır dimi:KK66:

Sayılır sayılır :)

Öğle yemeği 2 3 kaşık haşlanmış nohut 1 bardak ayran 1 yeşil biber

Kızlar öğlen yemeğinde mantar çorbası içtim bir kepçe kadar , yalnız dominos pizaanın genel müdürlük ofisinde çalşıyorum o yüzden pizza tadımlarımız olabiliyor yeni çıkacak pizzaları tadıp ankete tabi tutuluyoruz :) ve az önce 1 dilim ince hamur peynirli pizza yedim geçmiş olsun akşam yine aç kalıcaz anlaşıldı.

Son düzenleme:
Kızlar öğlen yemeğinde mantar çorbası içtim bir kepçe kadar , yalnız dominos pizaanın genel müdürlük ofisinde çalşıyorum o yüzden pizza tadımlarımız olabiliyor yeni çıkacak pizzaları tadıp ankete tabi tutuluyoruz :) ve az önce 1 dilim ince hamur peynirli pizza yedim geçmiş olsun akşam yine aç kalıcaz anlaşıldı.

İnce bir dilimse bişey olmaz akşam ye aksatma ama az ye :)

afiyet olsun canım bişey olmaz 1 dilimden 50 mekik 100 bacak 100 yan 50 ip atla sonra için rahat bir şekilde ye:)

merhaba kızlar:KK48:bende aranıza katılmak istiyorum.eski grubunuzu gördüm ordada tam benle eşit kiloda arkadaş varmış ama sonra yazmamaış galibva ama biz sizle zayıflayabiliriz canlarım tabi aranıza beni alırsanız :KK43:doktorum zorunlu görevim bitti şuan memleketimde göreve başladım hareket imkanım ancak eve gelince oluyor 5 aylık evliyim yeni açtım hesabımıda.
kilo:61
boy:163 bu arada hepsini okuma fırsatıom olmadı sadece hareket var demi

merhaba kızlar:KK48:bende aranıza katılmak istiyorum.eski grubunuzu gördüm ordada tam benle eşit kiloda arkadaş varmış ama sonra yazmamaış galibva ama biz sizle zayıflayabiliriz canlarım tabi aranıza beni alırsanız :KK43:doktorum zorunlu görevim bitti şuan memleketimde göreve başladım hareket imkanım ancak eve gelince oluyor 5 aylık evliyim yeni açtım hesabımıda.
Hoşgeldin canım aramıza hareket var merak etme:21:

Hoşgeldin cnm tabiki var her yaptığımızı ettiğimizi yazıyor fikir ediniyoruz yanlışlarımızı doğrularımızı görüyoruz :)

Günaydınn kızlarrr

Dün akşam valla bi kaçamak yapayım dedim bi tane dankek yedim (sonra pişman oldum ama kaçamak yapmayı bile başaramıyorum artık niye yedim diye söylenip duruyorum kendi kendime)

Akşam yemeği 2 kepçe yuvalama 2 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek :)

Spor yapamadım ama misafirliğe gitmiştik hem giderken hem gelirken yürüdüm :)

Sabahta işe yürüyerek geldim 2 bardak su içtim :)

Günaydınn kızlarrr

Dün akşam valla bi kaçamak yapayım dedim bi tane dankek yedim (sonra pişman oldum ama kaçamak yapmayı bile başaramıyorum artık niye yedim diye söylenip duruyorum kendi kendime)

Akşam yemeği 2 kepçe yuvalama 2 3 kaşık pilav 1 dilim ekmek :)

Spor yapamadım ama misafirliğe gitmiştik hem giderken hem gelirken yürüdüm :)

Sabahta işe yürüyerek geldim 2 bardak su içtim :)
Günaydın :) yürümüşssun en azindan ya ama yememek daha hayirli olurdu tabi iillaki tutamyoruz bazen kendimizi :KK43:

Bende dün akşam bir bardak süt içtim biraz leblebi üzüm yedim malum pizza tatmistik akşamüstü spor falanda yapmadm biraz yürümek dışında. Simdide su icip ama suyu alkali yapmayı planlyorm bugün öyle icecegim. Tartida- 200 gr gördüm sadece ama şuan adet donemim yaklasti ve fazlaca siskin hissediyorum :KK43:

X