yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnn:)))))) Zeroşum adı da çok güzelŞu hayat felsefesini hayatıma uygulamaya çalışıyorum ;
Herşeyi ye ama az ye :) Bu şekilde düzen tutturmaya çalışıyorum :)
yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnn:)))))) Zeroşum adı da çok güzel
Eline sağlık cnm adıda güzel olmuş :)))Evet yanlış okumadınız çünkü ben motive ile gayet zayıflayabildiğimi gördüm :)
Bu gruba sadece devamlılık gösterecek yediğini içtiğini yaptığı sporları yazacak kişileri bekliyoruz azlık ve çokluk derecesini tartışacağızz :)
Grubun demirbaşları ;
Zerosima (nam-ı diğer ben )
maliyeci89
burcuuu
Başka arkadaşlarında bize katılarak bu yolculukta birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum :)
Yaş 23
Başlangıç kilom 66.6
Boy 1.58
Diyete başladığım tarih 17.3.2015
En son kilom 61.0
Hedef kilom 55
Özel bir diyet uygulamıyorum arkadaşlar sadece yaşam tarzımı değiştirmeye çalışıyorum :)
Ekmek nerdeyse yemiyorum o tarihten beri toplasan 1 ekmek yememişimdir :)
Ve spor aksatmamaya çalışıyorum her günn :)
Vee en önemlisi su günde en az 2 litre su içiyoruz :)
Haydi bakalım kolay gele :)
Şu hayat felsefesini hayatıma uygulamaya çalışıyorum ;
Herşeyi ye ama az ye :) Bu şekilde düzen tutturmaya çalışıyorum :)
Bildirim yapayım bari :)
Eve gelir gelmez 60 mekik 100 bisiklet çevirme hareketi 50 ayakları karna çekme hareketi 100 kalça çevirme hareketi :)
Aksam yemegi 1.5 kase Yoğurtlu ıspanak 3 4 çatal spagetti :) yarın bardak fanta (aslında icmesem iyiydi ama)
Eline sağlık cnm adıda güzel olmuş :)))
En güzeli zaten diyet bittikten sonra ipin ucunu yeniden kaçırıp kg almadan devam edebilmek için çok önemli :)
Ohh ohh sporlar yapılmış yemekler yenmiş afiyet olsun efendim :)
Günaydıııııııııııınnnn Günaydııııııııııııııınnn
Nabersiniz hatunlar? Dün çok koşturmacalı bir gündü.. Öğlen yemeğinden sonra yoğurda kırmızı acı biber birazda limon katıp yedim. Gece etkili oluyormuş diyorlar ya belki gündüzde etkili olur dedimPsikolojikmiydi bilemiyorum kalbimde çarpıntı oldu sanki..
Sabah kalktım tartıldım, 75.900.. ( -6 devam) önceki 2 günde yediğimi vermişim demek ki -6 devam ediyor. Bugün 31. günüm kızlar.. Diyet konusunda tekrar gaza geldim ve ilk hedef 70..
Öğlen için eşofmanlarımı getirdim yürüyüş yapıcam. Eşimle konuştuk spor salonuna cumartesiden itibaren yine gitmeye başlayacağız. O spor yapmadan çocuklarla havuzda yüzmek istiyormuş, ben de aletlerle çalışıp sıkılaşıcam.
Hadi hayırlısı
Gözlerimi çizdirip gözlüklerimden kurtulmam konusunda eşim gaz verip duruyor bakalm bu ara onu araştırıcam, yaptıracak gibiyim. Ben oldum olası gözlük kullanmayı sevmem.. Temelli kurtulmak istiyorum.. Test uygulayıp ona göre uygun yapılabilir çıkarsa yapıyorlarmış.
Günaydın babys nasılsınız?kahvaltım 1 yumurta biraz peynir 1 kupa yeşil çay 2 kaşık melemen öğlende yürüyüş yapacağım
saol fıstığım .bahar yorgunluğudur canım vitamin kullan iyi gelir ben nutrafarmın c vitaminini kullanıyorum iyi geliyor banaAfiyet olsun cnm :)
Üzerimde ki şu yorgunluk bi gitse çok iyi olacağım valla :)
saol fıstığım .bahar yorgunluğudur canım vitamin kullan iyi gelir ben nutrafarmın c vitaminini kullanıyorum iyi geliyor bana
Böylesi daha iyi olur canım ısrar eden taraf hep o olsun:)Olabilir olmazsa bende kullanayim gece uykum geliyor hemen nisanlimla bile konusamiyorum eskiden onun uykusu gelirdi şimdi benim o konuşalım diyo ben uyuyup kalıyorum tlf elimde
Böylesi daha iyi olur canım ısrar eden taraf hep o olsun:)
Aynen cnm ben sizin motivelerinizle gaza geldim birazcık bu yüzden motivasyonn çok önemli :)
Bende o kanıdayım o yüzden hayatımda değişiklik yapmaya çalışıyorum :)
Aynen valla 3 gündür yapamıyodum dün yoruldum biraz :)
İyi gibiyiz canımcımm nasıl olsun :) psikolojik olabilir
Ben tartılmadım yarın sabah tartılayım inş vermişimdirr (amin amin amin :) )
Oh ne güzel keşke bende gidebilsem akşam açık olan spor salonları bana biraz uzak kalıyor gündüz olsa evin çevresine yakın çok yer varda kısmet
Hadi bakalım hayırlısı olsun yaptır bi testi :)
Günaydın kızlar :))
Sabah zorla kalktım hemen hazırlanıp işe geldim gelir gelmez yarım litre su :)
Günaydın babys nasılsınız?kahvaltım 1 yumurta biraz peynir 1 kupa yeşil çay 2 kaşık melemen öğlende yürüyüş yapacağım
saol fıstığım .bahar yorgunluğudur canım vitamin kullan iyi gelir ben nutrafarmın c vitaminini kullanıyorum iyi geliyor bana
Heh he süperOlabilir olmazsa bende kullanayim gece uykum geliyor hemen nisanlimla bile konusamiyorum eskiden onun uykusu gelirdi şimdi benim o konuşalım diyo ben uyuyup kalıyorum tlf elimde
Evet kızlar sabah elektrikler gitmişti benden fırsattan istifade 150 defa karnımı içime çekip bıraktım 100 defa da kalçalarımı sıkıp bıraktım :)
Öğle yemeği yaklaşık 1 tabak çoban salata 1 dilim ekmek :)
Tartıl cnm sen hızlı veriyorsun moral olur
Bende bol bol su içtim cnm, 2 litre olmuştur sanırım...
Heh he süperEşimle flört dönemlerimiz gözümde canlandı
Spor niyetine hadi bakalmAfiyet olsun
Kızlar öğlende salata, yoğurt ve 3 köfte yedim. Sonra üstümü değiştirip spor kıyafetle yaklasık 1.5 km yürüdüm..
Motivasyonumu yeniden sağlamış durumdayım bakalm inş böyle devam eder
İşyerindeki zayıf bir arkadaş bana " Bak buranın en zayıfı benim sen benim ünümümü almak istiyorsun diye takıldıCumartesi günü de arkadaşa gitmiştim ben bacaklarımı zayıflamıyor diye düşünüyordum ya, ne kadar zayıflamış bacakların dedi Temizlik yaparkende eşim tutup duvar ünitesinin üstünü silmeme yardımcı oldu tüy gibi kalımşsın sen dedi Böyle olumluy yorumlar alınca moralim de yerine geliyor." FAR KE Dİ Lİ YOOOORR KIZLAAAAAARRR