Motive ile zayıflıyoruz :)

Kızlar bu arada haftasonu ev bulup anlaşmıştık tasınıyorduk,

Biz emlakcıdan değil evsahibinden tutacaktık evi bu yüzden emlakçıya hiç gitmedik, neyse bakacağımız evi bir ekmekçi yardımıyla bulduk o da aynı sitede bize bi tanıdığının numarasını verdi, eşimin meslektası sayılır adam biz böyle meslektaş diye gittik adama, bu kişi size anahtarı verir beraber bakarsınız dedi.. hiç bi şekilde emlakçı muhabbeti de geçmedi, ekmekçi de hatta bak ne güzel oldu emlakçı işin içine girmeden güzel bi siteden ev buldunuz fln dedi,

Neyse gittik evi beğendik fln, kirada anlaştık derken evin anahtarını verip beraber baktığımız adam bizden 750 tl para istedi emlakçı parası adı altında..Eşime söylemiş..O da yumuşak yüzlüdür direk hayır diyememiş. Eşim bana söyleyince sinirim bozuldu, Ben de adamı aradım, evi emlakçıdan tutmadığımızı bu parayı hiç bir emek harcamadığı halde neden vereceğimizi anlamadığımı, böyle bir para vermeyeceğimizi söyledim. Yahu evi biz bulmuşuz zaten emlakçıyada gitmedik kaç gündür sahibinden olsun diye arabayla fellik fellik dolaştık akşamustleri.. şimdi bu adam kalkmış bizden haketmediği parayı istiyor.. Hadi 100-150 tl desin anlarım bi derece..

Neymiş efendim kendisi karşıyakada emlakçılık yapıyormuş, da bizi ilgilendirmez ki, sonuçta bu ev emlakçıdan değil.. dışındada emlakçı yazısı da yoktu zaten..ev sahibini eşim aradı konustu, evinize talibiz ama bu adama bu parayı vermeyeceğiz, hanım vazgeçelim diyor, eğer aracısız kiracı isterseniz telim bu dedi.. Eski kiracısı aramış bu insanlar temiz bunlara verebilirsin evini diye, adamda bi kaç güne başka kiracı kiralamazsa ev onlarındır demiş.. Bende salonu toplamaya başladım.. Orası olsada olmasa da taşnıyoruz canlar..

Hap yap para kap devri olmuş milletin midesi geniş valla haram para isteyip yemeye gönüllü..

İçimi döktüm size uzun olduuuuu kusura bakmayın......
Ne kusuru canım biz arkadaşız.Adam çok ayıp etmiş iyi niyet silüetinin altında çakal yatıyormuş.Devir böyle olmuş canım insanlar herşeyde çıkar peşine düşmüş sıkmayın canınızı boşverin.Taşınmak,kirada olmak çok meşakkatli bir iş Allah inşallah size ait güzel bir ev nasip eder.Şimdiden kolay gelsin Burcucuğum.

Zeroş çok severim ben mutfağı,misafiri.Zaten misafirimde eksik olmaz zevk veriyor bana mutfakta bişeyler yapmak hiç yorulmuyorum.:KK76:

Bende çok seviyorum haa sen onları yaptın mı bende yedin sandım önce :)

Mutfağa girdim mi bende zor durduruyorum kendimi 1 malzemeyle 3 4 çeşit tarif bile çıkarabiliyorum :)

Hatta bu konuda nişanlıma takılıyorum kıymetimi bil bak neler yapıyorum diye :KK70:

Yok bence ondan değil çok takıntılıymışım çok mu kilom varmış bilmem ne :)
Aslında doğru diyor fazla da değil yani kilon cnm
Neler yapmadım burcucuğum kuru biber dolması, su böreği, mercimek köftesi, çoban salata, sarı mercimek çorbası,patates püresi,pirinç pilavı ,ızgara köfte-biber-domates,yoğurtlu meze ve cheese cake:) kendimi sadece cheese cake te tuttum :))
OYYYyyy oyy oyyy ellerine sağlık cnm, cheesecake bende denemeyi düşünüyorum kelepçeli kalıp aldım sırf onun için , tarif yazabilirmisin?
Utanmaza bak bi evi gösterdi diye 750 tl para mı istenir kolay kazanılıyor sanki para,
Ayrıca emlaçı olsa dahi siz o adamı bilmiyodunuz sadece evi göstermesi için yardımcı olmuş
Haram lokma nasıl kolay geçer oldu milletin boğazından :KK12:

Yani... Bekliyoruz bakalım.. akşam yine çıkar bi turlarız daha iyi başka ev görürüz belki,hayırlısı olsun diyorum..hayırsızsa uzak olsun
Ne kusuru canım biz arkadaşız.Adam çok ayıp etmiş iyi niyet silüetinin altında çakal yatıyormuş.Devir böyle olmuş canım insanlar herşeyde çıkar peşine düşmüş sıkmayın canınızı boşverin.Taşınmak,kirada olmak çok meşakkatli bir iş Allah inşallah size ait güzel bir ev nasip eder.Şimdiden kolay gelsin Burcucuğum.

Teşekkürler cnm amiiiiiin inş...

Mutfağa girdim mi bende zor durduruyorum kendimi 1 malzemeyle 3 4 çeşit tarif bile çıkarabiliyorum :)

Hatta bu konuda nişanlıma takılıyorum kıymetimi bil bak neler yapıyorum diye :KK70:

OOoo marifetli hatunlar siziiiiiiii :) Doğru yerdeyim anlaşılaaannnnn

öğlende 3 kaşarlı köfte.. salata ve yoğurt yedim 2 dilim ekmekle..:kk77:
hızlı hızlı 7 tur attım... yaklaşık 2 km oluyor..kondisyonum artmış bi tur daha atardım saat 1 e gelmeseydi..:nazar:

Aynen cnm denk gelirsem tariflerine bakıyorum senin de :) bi fırsat bulursam ilk işim mayalı kekini denemk olacak :)

Yani... Bekliyoruz bakalım.. akşam yine çıkar bi turlarız daha iyi başka ev görürüz belki,hayırlısı olsun diyorum..hayırsızsa uzak olsun

Tabi hayırlısı olsun cnm :)

öğlende 3 kaşarlı köfte.. salata ve yoğurt yedim 2 dilim ekmekle..:kk77:
hızlı hızlı 7 tur attım... yaklaşık 2 km oluyor..kondisyonum artmış bi tur daha atardım saat 1 e gelmeseydi..:nazar:

Afiyet olsun cnm :)

Oh ne güzel sporda yapılmışş :)

Öğle yemeği 2 salatalığı rendeleyip 1 bardak ayranla karıştırıp birazda nane atarak cacık yaptım onu yedim :)

Ha bi tane de ceri domates :)

Ara öğün tek şekerli sade nescafe :)

Ben Cumartesi ne yaptım hatırlamıyorum kızlar kahvaltıda menemenle 2 dilim etimek yedimm geç b,r kahvaltı olmuştu biraz akşamda enerji içecegyle bir kadeh şarap içmiştm arayla :S birazda patates kzrtması atıştrdım :KK43:

Pazar haşamış yumurta 2 dilim kepekli etimek az peynir 1mandalina yedim (yine geç bir kahvaltydı)
arada 3 4 tane yaprak sarması yedim ama bulgurluydu içi
akşamda az mantarlı tavuk salata ve 3 sarma yedim :KK70: bideee 1 tane tatlı kurabiye attım ağzıma :S

Bugünde işe geç kalıyorum diyee simit yedim öğlen yemedim o yüzden şuan baya tokumm :)

Ben Cumartesi ne yaptım hatırlamıyorum kızlar kahvaltıda menemenle 2 dilim etimek yedimm geç b,r kahvaltı olmuştu biraz akşamda enerji içecegyle bir kadeh şarap içmiştm arayla :S birazda patates kzrtması atıştrdım :KK43:

Pazar haşamış yumurta 2 dilim kepekli etimek az peynir 1mandalina yedim (yine geç bir kahvaltydı)
akşamda az mantarlı tavuk salata ve 3 sarma yedim :KK70: bideee 1 tane tatlı kurabiye attım ağzıma :S

Bugünde işe geç kalıyorum diyee simit yedim öğlen yemedim o yüzden şuan baya tokumm :)

Çok kaçırmadıysan sıkıntı yok cnm afiyet olsun :)
Motivasyonunu düşürme sen

Afiyet olsun cnm :)

Oh ne güzel sporda yapılmışş :)
Teşekkürler cnm:KK68:
Öğle yemeği 2 salatalığı rendeleyip 1 bardak ayranla karıştırıp birazda nane atarak cacık yaptım onu yedim :)

Ha bi tane de ceri domates :)

Ara öğün tek şekerli sade nescafe :)
Afiyet olsun cnm az olmuş biraz...

Patatessss kızartmasııııııı cıııııııssss.. Üzerine fırçayla yağ sürüp fırınlarsan yiyebileceğin hafiflikte bir patates kızartması olur cnm:KK19:

Kııııııızzzzzzzlaaaaaaaaarrr... İşe gömüldüm çıkamadım bi türlü.. Taze bittiiiii evraklar:KK66: nabrsiniz

Tartıl bakalım bi değişiklik var mı cnm :)
Teşekkürler cnm:KK68:

:KK19:
Afiyet olsun cnm az olmuş biraz...

Dün biraz hamur işini kaçırdım ya dengelemek için az yiyeyim dedim :)

Kııııııızzzzzzzlaaaaaaaaarrr... İşe gömüldüm çıkamadım bi türlü.. Taze bittiiiii evraklar:KK66: nabrsiniz

Oturuyorum bende hep sıkıldımm :) nette devamlı geziyorum bu seferde alışveriş yapıyorum kartlar doldu off off biri beni durdursun dicem de dayanamıyorum :KK70:

Iyi akşamlar kızlar :)

Ara öğün 2 tane kendi yaptığım küçücük Talas böreği

Aksam yemeği 1 porsiyon patlıcan kebabı 1 dilim ekmek 2 bardak ayran :)

Aslında doğru diyor fazla da değil yani kilon cnm

OYYYyyy oyy oyyy ellerine sağlık cnm, cheesecake bende denemeyi düşünüyorum kelepçeli kalıp aldım sırf onun için , tarif yazabilirmisin?

Teşekkürler cnm amiiiiiin inş...

Tabi tatlım
CHEESE CAKE

TABAN İÇİN;
2 PAKET ÇİKOLATALI BİSKÜVİ
2 PAKET YULAFLI BİSKÜVİ
4 KAŞIK TEREYAĞI

ORTASI İÇİN;
2 YUMURTA
600 GRAM LABNE
200 ML KREMA
1 SU BARDAĞI ŞEKER
1.5 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN

SOS İÇİN;
250 GRAM FRAMBUAZ
YARIM SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA

SÜSLEMEK İÇİN;
TOZ ANTEP FISTIĞI-BADEM
FİLE FINDIK
FRAMBUAZ

TATLIM ÖNCE BİSKÜVİLERİ RONDODAN GEÇİR YAĞI ERİT TOZ HALİNE GETİRDİĞİN BİSKÜVİLERE DÖK İYİCE KARIŞTIR KALIBININ TABANINA YAY İYİCE BASTIR.

SONRA SOSUNU HAZIRLA TÜM MALZEMEYİ TENCEREYE KOY REÇEL GİBİ PİŞİR SOĞUMAYA L SOSUNU.
İÇ HARCINIDA ÇOK ÇIRPMA CANIM MALZEMELERİN HEPSİ HOMOJEN OLUNCA BIRAK.CHEESE İN KENARLARI ALTIN SARISI VE KATILAŞMIŞ ORTASI İSE KALIBI SALLADIĞINDA HAFİF YUMUŞAKSA, TATLI PİŞMİŞ DEMEKTİR.FIRINDAN AL SOĞURKEN BİR BIÇAKLA YAVAŞTAN KALIBIN KENARLARINDAN AYIR CHEESECAKE İ SOĞUDUKTAN SONRA SOSUNU DOLABA KOY 1 GÜN SONRA HARİKA BİR CHEESECAKE SENİ BEKLİYOR OLACAK SONRADA SÜSLE:)

İYİ DİYOSUN BİLSİN KIYMETİNİ YUMURTA KIRAMAYAN KIZLAR VAR:)

Günaydınn kızlarr ya üstümde o kadar yorgunluk var ki anlatamam kendime gelemedimm :KK43:

Sabah işe geldim yarım litre su içtim günüm böyle başladı tartılacaktım aslında işe geç kaldım diye hemen çıktım yarın sabah tartılıcam inş :)

X