Motive ile zayıflıyoruz :)

Günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 1 tabak melemen 1 kupa yeşil çay bira peynir, salatalık yarım dilim ekmek 1 adet zeytin

günaydın nerdesinizzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf kahvaltım peynirli omlet, salatalık ,domates.Bugün koşu bandı alıyorum bir tane ddaha düzenli spor yapabilmek için bakalım ne kadar işe yarayacak.

Kızlar günaydın haftasonu pek vaktim olmuyor bakmaya ama tek öğün yedim resmen yemeynce veriliyor şu kilo 53.2 yi gördüm tartıdaa midemde küçlmeye başladı sanki canım istemiyor yemek yemek :)

günaydın nerdesinizzzzzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uf kahvaltım peynirli omlet, salatalık ,domates.Bugün koşu bandı alıyorum bir tane ddaha düzenli spor yapabilmek için bakalım ne kadar işe yarayacak.
Yaa spor şartt bende isitiyorumdaaa öğrenci evinde pek mümkün olmuyor :)

zor olur canım ben öğreciyken spor salonuna gidiyordum 1 ayda forma girmiştim hemen hem 5 kilo vermiştim hemde sıkılaşmıştım.Şimdi spor salonuna gitmeye vaktim yok en iyisi bir koşu bandı almaktı

zor olur canım ben öğreciyken spor salonuna gidiyordum 1 ayda forma girmiştim hemen hem 5 kilo vermiştim hemde sıkılaşmıştım.Şimdi spor salonuna gitmeye vaktim yok en iyisi bir koşu bandı almaktı
Aynen öyle benim onada vaktim yok hem iş hem okul falan bakalım belki düşünrm maaşı alınca :)

Günaydın kızçelerrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah 1 tabak melemen 1 kupa yeşil çay bira peynir, salatalık yarım dilim ekmek 1 adet zeytin

Afiyet olsun cnm :)

İşe yarar inş neden yaramasın tatlım :)

Kızlar günaydın haftasonu pek vaktim olmuyor bakmaya ama tek öğün yedim resmen yemeynce veriliyor şu kilo 53.2 yi gördüm tartıdaa midemde küçlmeye başladı sanki canım istemiyor yemek yemek :)

Aynen mide küçülünce azcık fazla yesen hemen ağrıyor karın :)

Ay keşke bende gidebilsem şu spor salonuna bana uyan bir iki yer var onlar da uzak malesef

Günaydınn kızlar dün gelemedimm dün birazcık dağıtttım gibi de ama dünü saymıyorum :)

Bugün büyük bi hevesle uyandım ve başladım günee

50 mekik 250 bisiklet 200 yan hareketler ve 1 litre su ile başladım güne :)

Günaydın Maşallah zeroşum iyi başlamışsın güne.O kadar alışmışım ki sana burcu ya göremeyince öslüyorumm

Evet kızlar öğle yemeği 6 yaprak döner 1 bardak ayran 3 tane sivri biber turşu 2 lokma da ekmeğin ucundan yedim :)

Normal suyun dışında 1 bardak limonlu su :)

Aksam yemegi 5 kaşık makarna 2 3 parça tavuk göğsü 2 bardak ayran

Spor olarak 80 mekik 350 bisiklet hareketi 200 sağ sol hareketi

Su saate kadar 2 litre su :)

Öğle yemeği 6 tike tavuk kebabı küçük bi kase marul salatası yarım yeşil biber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…