Motive ile zayıflıyoruz :)

Merhaba kızlar bugün koşu bandımda ilk yürüyüşümü yaptım:) yeni başladığım için kendimi zorlamama adına sadece yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ve sauna eşofmanlarımı giydim çok memnunum inşallah 1 aya kadar istediğim kiloya ulaşacağım:KK71:

Merhaba kızlar bugün koşu bandımda ilk yürüyüşümü yaptım:) yeni başladığım için kendimi zorlamama adına sadece yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ve sauna eşofmanlarımı giydim çok memnunum inşallah 1 aya kadar istediğim kiloya ulaşacağım:KK71:

Hadi inşallah cnm :)

Akşam yemeği 1 kepçe mantı 2 3 kaşık pilav 3 4 yaprak lahana turşusu

Günaydınn kızlar

Sabah 40 mekik çektim devam edemedim çünkü midem bulanmaya başladı nedense :KK43:

Yarım litre su içtim günüm başladı :)

regl yaklaşıncada mide bulantısı yapar belki ondandır ya da aç karınla çok su içmek:KK45:

Hımm su içmemiştim ama regl dönemim geldi mi tam bilmiyorum :KK70: bi türlü takip etmeyi öğrenemedim :)) ama bence gelmedi daha 2 hafta oldu diye hatıarlıyorum haftalık takip ediyorum :)

Hımm su içmemiştim ama regl dönemim geldi mi tam bilmiyorum :KK70: bi türlü takip etmeyi öğrenemedim :)) ama bence gelmedi daha 2 hafta oldu diye hatıarlıyorum haftalık takip ediyorum :)
Tlefonuna adet takvmi indir ordan takip et tatlım düzenini mutlaka:KK66:

Günaydınnn :)

Dün öğle yemeği 1 kase çoban salata 1 dilim ekmek

Ara öğün şekersiz kahve

ARa öğün kuşburnu

Akşam yemeği 1 kepçe şehriye çorbası

Gün boyunca 2 litre su :)

Günaydın cnm

Dün akşam ki yemek 1 tabak patlıcan kebabı 3 tane ıspanak kızartması 3 bardak ayran

Dün 3 litre su içtim toplamda

Bugün tartıldım 58.5 kg cnm :) Aslında kendime hedef koymuştum 58 diye ama beceremedim malesef :KK43:

Sabah kahvaltı 2 kurabiye 4 tane talaş böreği ben kendim yaptım hazır değil 1 bardak çay :)

X