Hahah sür tabi..Ama yok sürme bak yaptım sabah sütlü kahve içtim bayadır onunlayım daha bisey yemedim tok tutuyor biliyorsunuz şuan ballı yoğurt yiyorum karnabahar ocakta haşlanıyor pişince salata olcak kendisi yani bugün harika gitti çok şükür cidden insan alıştığı şeyi yapmalı benim ki ye dur ye diyeti sen neler yaptın canım bugünA
Sursunlerr bencede yoksa ben surcem gün içinde neler yedin canım şimdiye kadar bu arada en az 2 L su için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸
- Konu Sahibi tatlfndk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyi bak ne güzel mutlusun da bi daha hiç birakma bende normal ogunumu yaptım şuan herşey iyi ilerliyorHahah sür tabi..Ama yok sürme bak yaptım sabah sütlü kahve içtim bayadır onunlayım daha bisey yemedim tok tutuyor biliyorsunuz şuan ballı yoğurt yiyorum karnabahar ocakta haşlanıyor pişince salata olcak kendisi yani bugün harika gitti çok şükür cidden insan alıştığı şeyi yapmalı benim ki ye dur ye diyeti sen neler yaptın canım bugün
İnşaallah canım ay ne güzel oldu ya hep birlikte diyetteyizİyi bak ne güzel mutlusun da bi daha hiç birakma bende normal ogunumu yaptım şuan herşey iyi ilerliyor
Evet yaİnşaallah canım ay ne güzel oldu ya hep birlikte diyetteyiz
Afiyet olsunn çok besleyici görünüyorSalatamı şimdi yiyorum kızlaar bugün geć yedim biraz. Kahve baya tok tutuyor. Akşam yatmadan önce bugün yediklerimin kalorisini yazcam sana canım Mikan ayy yarın serbest günümüz yarın pizza yiycem hahaa
Sağol canımAfiyet olsunn çok besleyici görünüyor
Mikan
canım hadi kalorilerimize bakalım
Sabah 1fincan sütlü türk kahvesi= 67kalori
Öğle ballı yoğurt=110kalori
Ara öğün 1bardak yeşil çay 3adet kurukayısı=80kalori
Akşam salata=200kalori
TOPLAM= 457 gece yatmadan önce de 1tk pekmez içcem o da 50kalori yani
500ü tamamladım...Sıfır açlık yarın serbest olduğu için motivasyonum süper yarın ama tıka basa yememeye dikkat etcem tabiki. Bu arada hafif bir egzersizde yaptım bugün. Canım bu şekilde yani birgün az birgün çok(daha doğrusu normal) yiyoruuuuzz diyetimizin mantığı bu
Akşam salata=200kalori
500ü tamamladım...Sıfır açlık yarın serbest olduğu için motivasyonum süper yarın ama tıka basa yememeye dikkat etcem tabiki. Bu arada hafif bir egzersizde yaptım bugün. Canım bu şekilde yani birgün az birgün çok(daha doğrusu normal) yiyoruuuuzz diyetimizin mantığı bu
Benim kalori 500 ü geçmiştir sanırım akşam biraz kuru fasülye biraz da pilav yedim bugün dengeleyeceğim amaMikan canım hadi kalorilerimize bakalım
Akşam salata=200kalori
Yaa geçmemeye çalış canım canım ne istiyorsa bugüne ayırsaydın. Gerçi sen serbest günde güzel dengeliyorsun dikkat etmemene rağmen baya gitmiş demek ki dengeleyerek de oluyor. Ama hiç zorlanmaman için diyet gününe tam uyman daha iyi olur..Unutma mantık birgün çok az yiyip diğer gün doymakBenim kalori 500 ü geçmiştir sanırım akşam biraz kuru fasülye biraz da pilav yedim bugün dengeleyeceğim ama
Ayy ben soğuk havalarda hiç sevmiyorum öyle şeyleri ama iyi hatrlattın canım yapmak lazım aslında.kızlar detoks suyu yapıyor musunuz? yapanlar ne koyuyor acaba
evet mecbur su içiyoruz bari ödem attırıci bir şeyler de koyalımAyy ben soğuk havalarda hiç sevmiyorum öyle şeyleri ama iyi hatrlattın canım yapmak lazım aslında.
Evet yapalımevet mecbur su içiyoruz bari ödem attırıci bir şeyler de koyalım
Dukan birasi var yada salatalik limon maydanoz kürü oda işe yariyorkızlar detoks suyu yapıyor musunuz? yapanlar ne koyuyor acaba
Duymuştum bi arastırayım. Bence hepimiz aynı anda yapalım suyumuzu hafta sonu meselâ hepimiz detoks yapalım aynı anda çok zevkli olurDukan birasi var yada salatalik limon maydanoz kürü oda işe yariyor
Kızlaaar bugün serbest günümdeyim. Tartıldım iki diyet gününde toplam 2kg'ye yakın gitmiş. 1kilo ödem muhtemelen 1kiloda zaten iki günde dikkatli yapılınca gidiyor. Hani demiştim ya size 10günde 4-5kg verdiğimi bilirim diye.. Cidden dikkatli yapınca gidiyor çok şükür meselâ dün ne yedim.. Sabah kahve içmedim bukez dün sabah iyiydim halsizlik,üşüme yoktu pek. Ballı yoğurt yedim bende akşamda akdeniz salata
Tebrikler canım çok iyi gitmiş galiba yine 10 günde 4-5 kg gitmek için hazır.. böyle devamKızlaaar bugün serbest günümdeyim. Tartıldım iki diyet gününde toplam 2kg'ye yakın gitmiş. 1kilo ödem muhtemelen 1kiloda zaten iki günde dikkatli yapılınca gidiyor. Hani demiştim ya size 10günde 4-5kg verdiğimi bilirim diye.. Cidden dikkatli yapınca gidiyor çok şükür meselâ dün ne yedim.. Sabah kahve içmedim bukez dün sabah iyiydim halsizlik,üşüme yoktu pek. Ballı yoğurt yedim bende akşamda akdeniz salata
Ayy sağlıklı bir şekilde inşaallah siz de durumlar nasıl kızlarTebrikler canım çok iyi gitmiş galiba yine 10 günde 4-5 kg gitmek için hazır.. böyle devam