• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MOTİVASYON GRUBUMUZ🌸

A

Sursunlerr bencede yoksa ben surcem😂 gün içinde neler yedin canım şimdiye kadar🌸 bu arada en az 2 L su için 💗
♥️😁Hahah sür tabi..Ama yok sürme bak yaptım🥰 sabah sütlü kahve içtim bayadır onunlayım daha bisey yemedim tok tutuyor biliyorsunuz şuan ballı yoğurt yiyorum karnabahar ocakta haşlanıyor pişince salata olcak kendisi😌♥️ yani bugün harika gitti çok şükür cidden insan alıştığı şeyi yapmalı benim ki ye dur ye diyeti🥰 sen neler yaptın canım bugün

♥️😁Hahah sür tabi..Ama yok sürme bak yaptım🥰 sabah sütlü kahve içtim bayadır onunlayım daha bisey yemedim tok tutuyor biliyorsunuz şuan ballı yoğurt yiyorum karnabahar ocakta haşlanıyor pişince salata olcak kendisi😌♥️ yani bugün harika gitti çok şükür cidden insan alıştığı şeyi yapmalı benim ki ye dur ye diyeti🥰 sen neler yaptın canım bugün
İyi bak ne güzel mutlusun da bi daha hiç birakma🌸💗 bende normal ogunumu yaptım şuan herşey iyi ilerliyor🫶🏻

Salatamı şimdi yiyorum kızlaar💗🤗🌸 bugün geć yedim biraz. Kahve baya tok tutuyor. Akşam yatmadan önce bugün yediklerimin kalorisini yazcam sana canım Mikan Mikan ayy yarın serbest günümüz 💗 yarın pizza yiycem hahaa😁

Eklentiler

• IMG_20241229_202808.jpg
    IMG_20241229_202808.jpg
    126,9 KB · Görüntüleme: 14
Mikan Mikan canım hadi kalorilerimize bakalım
Sabah 1fincan sütlü türk kahvesi= 67kalori
Öğle ballı yoğurt=110kalori
Ara öğün 1bardak yeşil çay 3adet kurukayısı=80kalori
Akşam salata=200kalori
TOPLAM= 457 gece yatmadan önce de 1tk pekmez içcem o da 50kalori yani
500ü tamamladım...Sıfır açlık🥰 yarın serbest olduğu için motivasyonum süper yarın ama tıka basa yememeye dikkat etcem tabiki. Bu arada hafif bir egzersizde yaptım bugün. Canım bu şekilde yani birgün az birgün çok(daha doğrusu normal) yiyoruuuuzz diyetimizin mantığı bu🥰

Mikan Mikan canım hadi kalorilerimize bakalım
Sabah 1fincan sütlü türk kahvesi= 67kalori
Öğle ballı yoğurt=110kalori
Ara öğün 1bardak yeşil çay 3adet kurukayısı=80kalori
Akşam salata=200kalori
TOPLAM= 457 gece yatmadan önce de 1tk pekmez içcem o da 50kalori yani
500ü tamamladım...Sıfır açlık🥰 yarın serbest olduğu için motivasyonum süper yarın ama tıka basa yememeye dikkat etcem tabiki. Bu arada hafif bir egzersizde yaptım bugün. Canım bu şekilde yani birgün az birgün çok(daha doğrusu normal) yiyoruuuuzz diyetimizin mantığı bu🥰
Benim kalori 500 ü geçmiştir sanırım akşam biraz kuru fasülye biraz da pilav yedim bugün dengeleyeceğim ama

Benim kalori 500 ü geçmiştir sanırım akşam biraz kuru fasülye biraz da pilav yedim bugün dengeleyeceğim ama
Yaa geçmemeye çalış canım😔 canım ne istiyorsa bugüne ayırsaydın. Gerçi sen serbest günde güzel dengeliyorsun🤗🌸 dikkat etmemene rağmen baya gitmiş demek ki dengeleyerek de oluyor. Ama hiç zorlanmaman için diyet gününe tam uyman daha iyi olur..Unutma mantık birgün çok az yiyip diğer gün doymak💕🤗

Ayy bugün diyet günüm😊 nasıl gidiyor kızlar...Benim dün serbest gündü tıka basa yemedim dengeli yedim 💗 normalde bugün yapmazdım kesin kaytarırdım artık onu da yapmıyorum. İstikrarlıyım şuan. Bugün malum yılbaşı canım ne çekerse yarın yiycem🥰

Kızlaaar bugün serbest günümdeyim. Tartıldım😍 iki diyet gününde toplam 2kg'ye yakın gitmiş. 1kilo ödem muhtemelen 1kiloda zaten iki günde dikkatli yapılınca gidiyor.😁 Hani demiştim ya size 10günde 4-5kg verdiğimi bilirim diye.. Cidden dikkatli yapınca gidiyor çok şükür😍 meselâ dün ne yedim.. Sabah kahve içmedim bukez dün sabah iyiydim halsizlik,üşüme yoktu pek. Ballı yoğurt yedim bende😊 akşamda akdeniz salata 🥗

Kızlaaar bugün serbest günümdeyim. Tartıldım😍 iki diyet gününde toplam 2kg'ye yakın gitmiş. 1kilo ödem muhtemelen 1kiloda zaten iki günde dikkatli yapılınca gidiyor.😁 Hani demiştim ya size 10günde 4-5kg verdiğimi bilirim diye.. Cidden dikkatli yapınca gidiyor çok şükür😍 meselâ dün ne yedim.. Sabah kahve içmedim bukez dün sabah iyiydim halsizlik,üşüme yoktu pek. Ballı yoğurt yedim bende😊 akşamda akdeniz salata 🥗
Tebrikler canım çok iyi gitmiş galiba yine 10 günde 4-5 kg gitmek için hazır.. böyle devam 👏🏻👏🏻

Back
X