Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm inan dediğimz herşey eşlerimzi aşırı etkiliyor cinsel hayatı bile etkiliyor. Ben mesela iyi bir üroloji buldum diyorum yine mi ya diyor gidip sigara içiyor dertleniyor kendini yetersiz hissedyr suçlu gibi aynı. Sen bugün en iyi doktora bile gitsen sana diyeblcgi en faydalı şey stres yapma morali yüksek tut bu bence.Aynısı ben bende çok stres ve baskı yapıyorum eşime yanı baskı yapmasam dahi heralde söylediklerim etkiliyor ve bebek istediğimi çok iyi biliyor ondan daha da etkileniyor ama yapmamaya çalışıcam elimden geldiğince artık. sizi dinlicemsizin değerler nasıl sizde de mi morfoloji sıkıntısı var rabbim kucaklarımızı doldursun tez vakitte inşallah sağlıklı evlatlarla
![]()
Canım tutmama sebeplerini araştırıyorlarmış DNA hasarına falan bakıyorlarmış genetik testler falan yaptırdın mı onları? Valla öyle bıraktım dediğin an rabbim nasip ediyor mucize gibi olaylar gerçektenCanm inan dediğimz herşey eşlerimzi aşırı etkiliyor cinsel hayatı bile etkiliyor. Ben mesela iyi bir üroloji buldum diyorum yine mi ya diyor gidip sigara içiyor dertleniyor kendini yetersiz hissedyr suçlu gibi aynı. Sen bugün en iyi doktora bile gitsen sana diyeblcgi en faydalı şey stres yapma morali yüksek tut bu bence.
Evet canm morfolji sıfır 2 tüp bebek denemem var. Tüp bebek en iyi şekilde ilerliyor ama sebepsizce tutunma olmuyor sanrm daha nasip degl eskisi kadar takmyorm kaçan kovalanr misali kovalamayi bıraktığım anda o kendi gelecek![]()
Kaç ay sonra gebelik olştu peki
Ocak / 2020den beri istiyorduk olmayınca doktora gittik Haziran ayında morfoloji sorunu olduğunu öğrendik sonrasında önce iki ay keçiboynuzu suyu içti eşim sonra tekrar gitti sonuç aynı olunca vitamin desteğine karar verdik Ekim gibi vitamin kullanmaya başladı Ocak ilk haftası hamile olduğumu öğrendimKaç ay sonra gebelik olştu peki
Hız normaldi morfoloji yüzde 2ydi vitaminden sonra 9 olduTam problem neydi sizde bizim hız ve morfoloji problemimiz var morfoloji kaçtı inşallah bizimkilerde o kadar yükselir![]()
ohhh şifa olsun canım inşallah olumlu sonuçları alacağız evrene pozitif zarf atıyorum hep beraber ommmmHergün muzun üstüne bal tahin keçi boynuzu özü ve tarçın döküyorum bide ceviz atıyorum çok sinir oluyor ama mecbur yemesi lazım bide dediğin gibi olabildiğince nar ve portakal yada mandalina tükettiriyprım spermler en ufak şeyden etkileniyormuş doktor öyle söyledi en hızlı etkilenen sperm dedi özellikle hormonlu gidadan dediHep nazlı bu erkekler
![]()
Hangi e vitamini alınmalı ?canım hamile değilim ama biz de de sorun var morfoloji için e vitamini almanı doğal beslenmenizi akdeniz tipi beslenme keçiboynuzu kürü vs gibi şeyleri araştırmanı tavsiye ederim..
Evicap ı nerden alıyosunuz yok hiçbir yerde deİnşallah öyleyse alırım E vitamini çok teşekkür ederim![]()
eczaneden al evicap 200 olur solgar 200 olurHangi e vitamini alınmalı ?
Hahah hadi hep birlikte canım daha çabuk ulaşsınohhh şifa olsun canım inşallah olumlu sonuçları alacağız evrene pozitif zarf atıyorum hep beraber ommmm![]()
biraz zor görünüyor canım sayı ve hız düşük morfolojiyi de biraz yükseltmek gerekiyor ..Doğal yolla hamile kalmama engel mi sizce?
Eki Görüntüle 2788519
Merhaba sayılarımız birbirine çok yakın bizde de hareketlilik düşük ve morfoloji %1 bizim sayı biraz daha fazla sadece. Bizde uğraşıyoruz bu sayılarla normal yolla biraz zor maalesef. Doktor ne dedi ilaç vs hormon testi falan yaptı mı?Doğal yolla hamile kalmama engel mi sizce?
Eki Görüntüle 2788519
ilaç verdi sadece .Siz hangi doktora gidiyorsunuz.direk tüp bebek dedi ama bir hormonlara da bakalım yok.sizin bakıldı mı?Merhaba sayılarımız birbirine çok yakın bizde de hareketlilik düşük ve morfoloji %1 bizim sayı biraz daha fazla sadece. Bizde uğraşıyoruz bu sayılarla normal yolla biraz zor maalesef. Doktor ne dedi ilaç vs hormon testi falan yaptı mı?
biz özel hastanede üroloji doktoruna gittik ama bende çok memnun kalamadım açıkçası hayır bakılmadı bizimde aceleniz yoksa 3 ay bu ilaçları deneyin sonra diğer yollara yönelirsiniz dedi bizde o süreci bekliyoruzilaç verdi sadece .Siz hangi doktora gidiyorsunuz.direk tüp bebek dedi ama bir hormonlara da bakalım yok.sizin bakıldı mı?
Canım sonuçlarınız aşırı derecede kötü değil. Ben kendi sonuçlarımıza göre degerlendirdiğimde bizimki daha kötü. Ne kadar süredir deniyorsunuz 1 yılı geçti mikızlar değerleri bize benzeyenler nasıl bir süreçten geçiyosunuz ? henüz detaylı bir
ürolog kontrolüne gitmedik.normal yolla olma sansımız var mı bilmiyorum. bende de pko var![]()
geçti canım. 3 sene olcak temmuzda.Canım sonuçlarınız aşırı derecede kötü değil. Ben kendi sonuçlarımıza göre degerlendirdiğimde bizimki daha kötü. Ne kadar süredir deniyorsunuz 1 yılı geçti mi
sadece morfoloji düşük gibi ama doğal yolla olabilir sizin de tedavi olmanız lazım eşiniz için kür yapın sayı ve hız iyi daha iyi yapmaya çalışın keçiboynuzu özü içirin eşinizekızlar değerleri bize benzeyenler nasıl bir süreçten geçiyosunuz ? henüz detaylı bir
ürolog kontrolüne gitmedik.normal yolla olma sansımız var mı bilmiyorum. bende de pko var![]()
sadece morfoloji düşük gibi ama doğal yolla olabilir sizin de tedavi olmanız lazım eşiniz için kür yapın sayı ve hız iyi daha iyi yapmaya çalışın keçiboynuzu özü içirin eşinize