Bende bizim değerleri yazayım;Biz de ml de 6 milyon ve %1 morfoloji gibi bir oranla uğraşıyoruz, ilk tüp bebek denememiz kimyasal oldu, zor bir süreç kadın için gerçekten ve şimdi 2. denemeye kadar en az 3 ay birsürü takviye kullanıyor eşim yani takviyelerin aylık maliyeti 1000 tl gibi birşeye geliyor gerçekten masraflı, etki eden de var etmeyen de..ben de düşünüyorum değecek mi diye ama keşke baştan kullansaymışız da diyorum, çünkü olumsuz tüp bebek süreci emin olun çok daha zor..o yüzden şans vermeye değer bana sorarsanız..
Morfoloji: 2
İleri hızlı hareket: 0
İleri hareket: 25
Konsantrasyon: 9 milyon
Toplam sayı: 110 milyon
Haklısın olumsuz olunca en çok biz yıpranıyoruz. Doktor bana 100 sağlıklı sperm bile yeter dediği için tüp bebekte, ona güveniyor sanırım. Ama ben belki sayıyı arttırırsak benim kullandığım takviyelerle birlikte belki normalde olur diye umut ediyorum. Önümüzdeki ay rahim filmide çektireceğim.
Son kontrolde bu 3 ay önce yola çıkan sperm demişti. Ben gidip alayım bugün ilaçları madem içim daha rahat edecek.canım benim gittiğim doktor da tüp bebek doktoru hatta bugün kontrolüm var gidicem. ama onun metodu söyle ki tüp bebek tedavisinden önce yine de 3 ay kadın erkek multivitamin veriyor diye biliyorum. ama bence alın çünkü 3 ay mantığı sperm zaten 3 ayda yenileniyor. ilaçların etkisinin olup olmadığı 3 ay sonra anlaşılıyor . bizim morfololoji 2, biz northvital diye bi
takviye alıyorız. bugün gidince bakalım ne diyecek bir ay kullandık suan sadece.
Hormon testi yapıldımı hiç eşine acaba?