Erkek İnfertilitesi Morfoloji ve ileri hareket sorunu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar.

Eşimde morfoloji sorunu (%2) olduğu için doktor vitamin kullanmamızı tavsiye etti. PromenK ve Saraçoğlu'ndan çakşır otu, çoban çökerten ve kirkkilit çayı kullandık. Allah'a şükür vitaminlerin üçüncü kutusunda morfoloji'nin duzeldigini (%9) ve sonrasında hamile kaldığımi öğrendik. İhtiyacı olana uygun fiyata vermeyi dusunuyorum. PromenK 24 adet, prowomen 28 adet kalmıştır. Çaylar bir hafta kullanıldı. Fiyat olarak bu şekilde düşünüyorum: Prowomen 150 TL PromenK 100 TL çaylar 50 TL. Vitaminleri son kullanım tarihi 2022 ve 2023 yılıdır.
Merhaba benim de eşimde morfoloji 2 idi. 2 ay promen k kullandık gebe kaldım
Ardından düşük yaşadım..Çok yıpratıcı süreç eşim tekrar doktora gitmek istemiyor. Malûm erkekler....

Doktorunuz mu tavsiye etmişti promen k yi? Kaç ay sonra gebe kaldiniz

Merhaba benim de eşimde morfoloji 2 idi. 2 ay promen k kullandık gebe kaldım
Ardından düşük yaşadım..Çok yıpratıcı süreç eşim tekrar doktora gitmek istemiyor. Malûm erkekler....

Doktorunuz mu tavsiye etmişti promen k yi? Kaç ay sonra gebe kaldiniz
sayı ve hız kaçtı peki

Önce canim. Sonrasında hiç test vermedik.. gebe kaldım dusuk oldu.. kaldi oyle
ne zaman düşük yaptın bilmiyorum ama üzülmemeye çalış düşükler kalitesiz sperm ve yumurta ile oluyor ... keçiboynuzu kürü yap eşine vitamin iyi gelmiş devam edin kendin de yumurta kaliteni arttırmaya bak derim

ne zaman düşük yaptın bilmiyorum ama üzülmemeye çalış düşükler kalitesiz sperm ve yumurta ile oluyor ... keçiboynuzu kürü yap eşine vitamin iyi gelmiş devam edin kendin de yumurta kaliteni arttırmaya bak derim
Aralığın son haftasında yaptım. kürtaj olmadım. Bir türlü hcg değerim düşmedi sonra öğrendik ki parca kalmış. Geçen hafta histereskopi ile parca alındı. Doktor 1 ay korun dedi. Korunuyorum..
Haklısın sağlıksız ise düşüyor iyi bisey bu, ama 1 yılı geçti bebek istiyeli. Insan çaresiz kalıyor..
Ben diyet ile sağlıklı besleniyorum eşime de dikkat ediyoruz bakalım nasip canim.

Aralığın son haftasında yaptım. kürtaj olmadım. Bir türlü hcg değerim düşmedi sonra öğrendik ki parca kalmış. Geçen hafta histereskopi ile parca alındı. Doktor 1 ay korun dedi. Korunuyorum..
Haklısın sağlıksız ise düşüyor iyi bisey bu, ama 1 yılı geçti bebek istiyeli. Insan çaresiz kalıyor..
Ben diyet ile sağlıklı besleniyorum eşime de dikkat ediyoruz bakalım nasip canim.
ben de düşük yaptım sonra hamile kalamadım 4 yıl oluyor nerdeyse sana tavsiyem olumlu düşün hamile kalabiliyoruz çok şükür en azından.. erkek problemleri kolay çözülmüyor.. o yüzden hemen kür yap eşine keçiboynuzu kürü yap araştırma hastanelerinde aşılama ve tüp bebek yapılıyor infertilite bölümüne git tedaviye başla çünkü uzun sürüyor yaşın kaç bilmiyorum ama benim gibi beklemeni tavsiye etmem ben bu ay 2.aşılamayı olucam mesela tüp bebek raporu alıp tüp bebek yapıcam artık inşallah sen daha hızlı sonuç alırsın

Kızlar merhaba foruma yeni üye oldum.. 1,5 yıllık evliyim 7 aydık bebek için uğraşıyoruz eşimin sperm değerleri biraz kötü geldi..😞
Morfoloji %1 ve ekstra ileri harekette de sıkıntı var oda 27..
Forumlarda okuyorum gebelik elde edilemez edilse dahi tutmaz düşer direk aşılama yada tüp bebek gerekiyor diyorlar..
Normal yolla gebe kalan, umut verebilecek birisi var mı yada bizimle aynı durumda olup normal yolla hamile kalan yardımlarınıza ihtiyacım var❤️
Merhabalar benim eşimin 3 değeri de sıkıntıyı sayı milde 8 hız yüzde 1 morfolıji 3tü bana da kimse umut verici konışmadı ama eşim sigarayı bıraktı beslenmeyi balık et nohut kabak cevşz zencefil tarzı araştır istersen o besinlerle düzenledik multivitamin versi doktor ben de macun aldım bi yerden biz de 6 aydır yumurtlama takibine ragmen tutturamadık ama bu sayduklarımı yaptıktan 2 ay, sonra hamile kaldım. Tabi teslimiyet dua da çok önemli zor bi süreç ama Allaha zor yok ol diyo oluyor. İnşallah tez zamanda Rabbim hayırlı bi evlat nasip eder

Merhabalar benim eşimin 3 değeri de sıkıntıyı sayı milde 8 hız yüzde 1 morfolıji 3tü bana da kimse umut verici konışmadı ama eşim sigarayı bıraktı beslenmeyi balık et nohut kabak cevşz zencefil tarzı araştır istersen o besinlerle düzenledik multivitamin versi doktor ben de macun aldım bi yerden biz de 6 aydır yumurtlama takibine ragmen tutturamadık ama bu sayduklarımı yaptıktan 2 ay, sonra hamile kaldım. Tabi teslimiyet dua da çok önemli zor bi süreç ama Allaha zor yok ol diyo oluyor. İnşallah tez zamanda Rabbim hayırlı bi evlat nasip eder
ne macunu yaptırdın canım kimden aldınız

Ve keçiboynuzunu kürünü de yapmıştık her akşam evet
Alyyasamlokmanhekim diye bi instagram sayfasından aldım macun kd diye bi sıvı bir de. ama kapsülleri de vardı onun da içeriği iyiydi. Tabi, denemekten zarar gelmez herhangi bir şey de vesile olmuş olabilir ama bence etkisi vardı

Alyyasamlokmanhekim diye bi instagram sayfasından aldım macun kd diye bi sıvı bir de. ama kapsülleri de vardı onun da içeriği iyiydi. Tabi, denemekten zarar gelmez herhangi bir şey de vesile olmuş olabilir ama bence etkisi vardı
ben denedim biz de işe yaramadı onun gönderdikleri

Merhaba morfolojinib 3 olması sizin için iyi olmuş sayılar düşük olsa bile maalesef bizlerde morfoloji 1 ve hız düşük morfoloji düzelmez diyorlar elimiz ayağımız gibi bize özel diyorlar çok zor bi süreç sağglıkla alın kucagınıza biz istiyenlere de duanızı eksik etmeyin olur mu🥰💖

Merhaba morfolojinib 3 olması sizin için iyi olmuş sayılar düşük olsa bile maalesef bizlerde morfoloji 1 ve hız düşük morfoloji düzelmez diyorlar elimiz ayağımız gibi bize özel diyorlar çok zor bi süreç sağglıkla alın kucagınıza biz istiyenlere de duanızı eksik etmeyin olur mu🥰💖
dr mu dedi morfoloji düzeliyor ama bizim her testte farklı çıkıyor çünkü

Bize
Tabi ki ederim Rabbim sürecinizi kolaylaştırsın tez zamanda sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah hep zor zor diyorlar ama Allah verdikten sonra sebepler kalkıyor inşallah size de dua edeceğim

dr mu dedi morfoloji düzeliyor ama bizim her testte farklı çıkıyor çünkü
Evet her doktor farklı bişey söylüyor inanın benimde kafam karıştı artık biri morfoloji düzelmez diyor biri düzelir diyor bende anlayamadım napacagımı şaştım kaldım

Bize
Tabi ki ederim Rabbim sürecinizi kolaylaştırsın tez zamanda sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah hep zor zor diyorlar ama Allah verdikten sonra sebepler kalkıyor inşallah size de dua edeceğim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim yA kalbinize dilinize sağlık kulun kula ettiği dua kabul olurmuş duanızda yer almak ne güzel hiç tanımıyoruz oysaki birbirinizi 🥰💖

Back