Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizi

cnm sizde dna hasarı çıkmaz bence anlaşılan varikosel ameliyatı sonrası degerleriniz 200 milyonu görsü kime ameliyat oldunuz cnm
Valla biz Şanlıurfa Harran tıp fakültesi hastanesinde ameliyat olduk Androloji uzmanı yardımcı doç Eyyüb Sabri belit beye ameliyat olduk. Kaan hocada muayene etti varikosel kalmamış dedi

Valla biz Şanlıurfa Harran tıp fakültesi hastanesinde ameliyat olduk Androloji uzmanı yardımcı doç Eyyüb Sabri belit beye ameliyat olduk. Kaan hocada muayene etti varikosel kalmamış dedi
Zaten sperm sayınızın yüksekliginden belli varikosel kalmadıgı inş olumlu sonuç alırsınız

Cnm biz daha Kaan hocayla DNA hasar testinin sonucu çıktıktan sonra ve eğer hasar varsa bu ilaçları kullanıcaz ve öyle tedaviye başlıycaz. 16 haziran 2017 de varikosel ameliyatı oldu eşim yeni yükseldi değerlerimiz. Öyle yani. İnş DNA hasarımız yoktur.

kizlar benim esimde cunartesi test verecek düzende yapmamalimiyiz sizce ? ankaraliyiz biz, bir önceki test genarttaydi, yine orda mi yaptirayim sizce
Genartta yaptırdığınız testle genarttan önce yaptırdığınız yerlerdeki testlerde paralellik varmıydı? Aradaki fark çok muydu ?

Size ne yazmış cnm klomen promotil digerlerini okuyamadımda

Genartta yaptırdığınız testle genarttan önce yaptırdığınız yerlerdeki testlerde paralellik varmıydı? Aradaki fark çok muydu ?
simdiye kadar medikalpark, düzen ve genartta yaptirdik, hepsinde tüm sperm hareketsiz cikti (bizim asil sikinti bu) düzende morfoloji biraz yüksekti, genartta sayi yüksekti. 8 milyondan 45 milyona yükselmisti. insallah gerçek anlamda yükselmistir. Şimdi nerede test yaptirsam ben de sasirdim

Günaydın kızlar
Herkesin cuması mübarek olsun...
Kalbinizdeki hayırlı dualar kabul olsun...
Göbüşleriniz hayırlı , salih evlatlarla dolsun...
Minik ağızları ve elleri olan tatlı mı tatlı evlatlarınız olsun...
Allah bizlere de evlat sevgisine sahip olma duygusunu yaşatsin inş......

ne guzdl dua etmissin. Amin...
Gunaydinlar kizlar
Hayirli cumalar
Dizi izliyordum
Bir bebek dogdu
Annesi annelik duygusunu anlatti
Tabi ben yine agladim...
Allah.im nsallah bana isteyen herkese anne olmayi nasip et hayirli saglikli evlatlar nasip et insallah

Duzen lab.taki sonuclar yuksek cikiyor demissiniz kizlar
Ama bizim oyle ucurum bir fark cikmadi
Yani sonuclarda hata oldugunda bile bizim spermler yuksek cikmayacak demek ki

Amin aminnnn Rabbim cumanin hurmetine ellerimizi bos cevirmeyecek biliyorum .Zorlukla kazanilan her sey cok daha kıymetlidir .Bizim cocuklarimiz da oyle olacak ve asla sunun simarikligini yaşamayacağız. Aaa kazayla olfu aaa daha cocuk düşünmüyorduk aa acaba ne zaman kardes yapsak. Cunku biz bu imtihani atlattigimizda cok buyuk dersler çıkarmış olacagiz .

Istanbullu Gelinde Sureyya cocugunu kaybettiğinde ben de cok ağlamıştım. Fazla takilmiyorum artik izlediklerime .Muge Anli izleyip halime şükrediyorum nefes aldigim icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…