• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar hayırlı cumalar çok güzel dualar etmişsiniz çok çokk çok amiiiiiiiinnnn :KK200::KK200:

Arkadaşlar ben erzicanda oturuom ve solgar arcinin bulamıyoruz bana gönderebilecek arkadaş var mı ya da başka marka önerisi diger vitaminler var bu yok

Kizlar bizim 2 haftada 4 ten 7.34 e cikmis fsh klomenle testosteron da normalden baya yukselmis. Kaan hoca napiyo boyle durumlarda klomeni keser mi ki

Günaydın kızlar :KK200:
Herkesin cuması mübarek olsun...:KK200:
Kalbinizdeki hayırlı dualar kabul olsun... :KK200:
Göbüşleriniz hayırlı , salih evlatlarla dolsun...:KK200:
Minik ağızları ve elleri olan tatlı mı tatlı evlatlarınız olsun...:KK200:
Allah bizlere de evlat sevgisine sahip olma duygusunu yaşatsin inş...... :KK200:
Amin camın ne guzel bir dua :KK200:

Kizlar bizim 2 haftada 4 ten 7.34 e cikmis fsh klomenle testosteron da normalden baya yukselmis. Kaan hoca napiyo boyle durumlarda klomeni keser mi ki
Cok guzel yükselmiş bazilarda hic yukselmiyor die duydum.aslinda bende tam bilmiyorum kac olmasi lazim degleri.bizim ki yarin belli olacakmış canim çünkü devlette yaptirdi eşim

Aslinda bu redavisi biten arkadaslat var onlar bilir ama sanki birisi 9olmasi lazim yazmisti fsh yanlista hatirliyor olabilirim

Cnm düzen laboratuvarda yaptırdığın test 7 milyon mu çıktı yoksa başka bi hastanede yaptırdığın test mi 7 milyon çıktı? İkisi arasındaki fark kaçtı ? Sayı ileri hızlı hareketli morfoloji vs farklar ne kadardı ?
duzendeki 7 milyondu canim digerlerindekilerde 2-6arasinda degisiyor yani ucurum bir artis yok

Kizlar ari sutu bal polen karisimi kullananlar var mi aranizda?
Eczaneye gittim balparmak.in bi karisimi var onu sordum yokmus
Kendim icin kullanacagim
Yumurtaliklarim iyi dedi dr ama yeniden tup bebek denemesi icin almak istiyorum

Cok guzel yükselmiş bazilarda hic yukselmiyor die duydum.aslinda bende tam bilmiyorum kac olmasi lazim degleri.bizim ki yarin belli olacakmış canim çünkü devlette yaptirdi eşim
Bizim 2,9dan 5,5e cıkmıstı 1 aylık kullanım sonrasıı. İğneye gecirdi. Testesteron da 450den 900e cıkmıs üst sınır 800dü.

Back