İnsallah hayırlısi ile.DNA hasarı yok canm ama sperm sayımız en son testte 8 milyon hız %20 morfoloji 2 .Sperm Degerleriniz kaç dna hasarınız normal mi cnm inşallah gelecek aya Üzülme
Hangi ilaçları verdi kaan hoca cnmİnsallah hayırlısi ile.DNA hasarı yok canm ama sperm sayımız en son testte 8 milyon hız %20 morfoloji 2 .
Can'ım korkmanızı gerektirecek durum yok bence çünkü semen testleri her ölçümde farklılık gösterir. İki ay sonra da bambaşka sonuçlar çıkabilir. Sayı az da olsa iyi. Tedavisi olunabilecek zamanlardasınız. Telaşlanma vitamin ve düzenli uykuya dikkat etmelisiniz özellikle. Uyku süresi vücudun toparlanmasını hızlandırır. Genetik bişey yok ise korkmayın zamana bırakıp tedavi olmak tek çare.Kızlar mrb ben siteye yeni uye oldum 2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz ama olmuyo malesef 5 ay once sorunun buyuk kısminin esimden kaynaklandigini ogrendik morfoloji 3 ileri hareketli %10 cikmisti bide lokosit 1900 sayi normaldi antibiyotik kullandik 3 ayda promen k die bi vitamin onerdi doktor bunlari kullanip biraz degerleri duzeltelim bakariz dedi bu ay bi umitle esim tekrar test yaptırdı biz biraz yukselmisdr die beklerken morfoloji 2 ileri hizli %7olmus lokositte1500 neyapacagimizi bilmiyoruz onca ilaci bosami kullandik yani yuksemese neyse ama düsmesini hic anlamadım tecrubesi olup bana yol gosterecek birileri olursa cok memnun olurum promek k mı kotu etkiledi baska ne kullanilabilr doktora gitcez tekrar ama malesef cok aydinlatmiyolar ilac yazip gonderiyolar
Trental ve promotil kullanıyor canimHangi ilaçları verdi kaan hoca cnm
Can'ım korkmanızı gerektirecek durum yok bence çünkü semen testleri her ölçümde farklılık gösterir. İki ay sonra da bambaşka sonuçlar çıkabilir. Sayı az da olsa iyi. Tedavisi olunabilecek zamanlardasınız. Telaşlanma vitamin ve düzenli uykuya dikkat etmelisiniz özellikle. Uyku süresi vücudun toparlanmasını hızlandırır. Genetik bişey yok ise korkmayın zamana bırakıp tedavi olmak tek çare.
canim sperm sayiniz kac? Lokosit cok fazla. Bundan dolayi degerleriniz dusuktur. 6 ay sonucunda endiselenmeye basla bence stres yapip esini de uzme. Emodex.i ben dr.a sormadan baslamistim sende baslayabilirsin vitamin cunku. Daha sonra dr kullanmaya devam edin dediKızlar mrb ben siteye yeni uye oldum 2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz ama olmuyo malesef 5 ay once sorunun buyuk kısminin esimden kaynaklandigini ogrendik morfoloji 3 ileri hareketli %10 cikmisti bide lokosit 1900 sayi normaldi antibiyotik kullandik 3 ayda promen k die bi vitamin onerdi doktor bunlari kullanip biraz degerleri duzeltelim bakariz dedi bu ay bi umitle esim tekrar test yaptırdı biz biraz yukselmisdr die beklerken morfoloji 2 ileri hizli %7olmus lokositte1500 neyapacagimizi bilmiyoruz onca ilaci bosami kullandik yani yuksemese neyse ama düsmesini hic anlamadım tecrubesi olup bana yol gosterecek birileri olursa cok memnun olurum promek k mı kotu etkiledi baska ne kullanilabilr doktora gitcez tekrar ama malesef cok aydinlatmiyolar ilac yazip gonderiyolar
canim sperm sayiniz kac? Lokosit cok fazla. Bundan dolayi degerleriniz dusuktur. 6 ay sonucunda endiselenmeye basla bence stres yapip esini de uzme. Emodex.i ben dr.a sormadan baslamistim sende baslayabilirsin vitamin cunku. Daha sonra dr kullanmaya devam edin dedi
emodex.i de sor. Proxeed plus icin bazi yorumlarda yararli olmadigini okumustum ama sen en iyisini bilirsin. Havuc suyu hareketliligi arttiriyo onu da deneyebilirisnSperm sayimiz 82milyon canım sayida problem yokta morfoloji ve hız artmiyo bir türlü emodex i duymamistim proced plus varmis doktora sorup onu deneyelim diyodum stres yapmamaya calisiyoruz ama cok zor her ay hüsran eldende bisey gelmiyo rabbim biran once isteyen herkese verir ins.
emodex.i de sor. Proxeed plus icin bazi yorumlarda yararli olmadigini okumustum ama sen en iyisini bilirsin. Havuc suyu hareketliligi arttiriyo onu da deneyebilirisn
Toplam sayınız mı 82 milyon cnm bizimde öyle havuç suyu %15 olan hareketi %70 e çıkardı ayrıca 6 aydır emodeks içiyoruz çok yararı olduSperm sayimiz 82milyon canım sayida problem yokta morfoloji ve hız artmiyo bir türlü emodex i duymamistim proced plus varmis doktora sorup onu deneyelim diyodum stres yapmamaya calisiyoruz ama cok zor her ay hüsran eldende bisey gelmiyo rabbim biran once isteyen herkese verir ins.
Ben de l carnitine aldım canım eşime daha 1 kere kullandı sıvı şekilde spordan önce içeçek bizim amaç biraz da kilo vermekKizlar ben esime kaan hocadan cevap gelene kadar l-arginine ve l-karnitin almayi dusunuyorum kullanan var mi?
Sperm sayisini baya arttiriyormus
Cnm siz zaten emodex kullanmıyor musunuz ?Kizlar ben esime kaan hocadan cevap gelene kadar l-arginine ve l-karnitin almayi dusunuyorum kullanan var mi?
Canim emodex sayiyi arttirdi mi?Toplam sayınız mı 82 milyon cnm bizimde öyle havuç suyu %15 olan hareketi %70 e çıkardı ayrıca 6 aydır emodeks içiyoruz çok yararı oldu
evet spor icinde kullaniliyorBen de l carnitine aldım canım eşime daha 1 kere kullandı sıvı şekilde spordan önce içeçek bizim amaç biraz da kilo vermek
evet canim ayrica digerlerini de kullanalim diyorumCnm siz zaten emodex kullanmıyor musunuz ?
Biz yaklaşık 20 gündür l carnitin pharmaton zinco q10 ve proxeed plus kullanıyoruz dün de l arginin aldım ölçümü aralık ayında yaptıracagızKizlar ben esime kaan hocadan cevap gelene kadar l-arginine ve l-karnitin almayi dusunuyorum kullanan var mi?
q10 ne ise yariyor canim sonuclariniz guzel olur insallah. Birde sorununuz neydi?Biz yaklaşık 20 gündür l carnitin pharmaton zinco q10 ve proxeed plus kullanıyoruz dün de l arginin aldım ölçümü aralık ayında yaptıracagız
Evet cnm 5 milyondan 82 milyona çıkardı süşün artıkkCanim emodex sayiyi arttirdi mi?
evet spor icinde kullaniliyor
evet canim ayrica digerlerini de kullanalim diyorum
Sayımız ilk 61 milyon morfoloji 1 ileri hareketli 0 çıktı 2. testimizi başka yerde yaptırdık sayı 103 milyon ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı yani ileri hareket ve morfoloji sorunumuz var q10 hareket için galiba okuyorum alıyorum unutuyorum sonradaq10 ne ise yariyor canim sonuclariniz guzel olur insallah. Birde sorununuz neydi?
cidden mi baska bir sey kullanmadiniz mi?kac ayda peki?Evet cnm 5 milyondan 82 milyona çıkardı süşün artıkk
benimde oyle tup bebek kalbi atmadigi icin ilacla dusurdum ben de. Peki q10u sadece hareket icin mi aliyorsun? Birde bu q10 larginine ve lkarnitini eczaneden mi aliyorsun?Sayımız ilk 61 milyon morfoloji 1 ileri hareketli 0 çıktı 2. testimizi başka yerde yaptırdık sayı 103 milyon ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı yani ileri hareket ve morfoloji sorunumuz var q10 hareket için galiba okuyorum alıyorum unutuyorum sonradaDaha önce bir düsügüm var daha doğrusu kalp atışı alınamadı kürtaj oldum geçen yıl kasım ayında. Ocak’tan bu yana istiyoruz olmadı.
hosgeldin canim. Sayiniz kac peki?bizim morfoloji 0Merhaba hanımlar. Bende geldim. Eşim sonucunu cuma aldı. Yarın doktora göstercez. morfoloji %1 ve ve hareket yavas diye anladık sonuctan. Bi ürolog tanıdığımız var ona attı eşim sonucunu oda sağolsun cok olumsuz konustu. Tam anlamadık ama dediği anca eşimden hücre alınıp bana enjekte ederek hamile kalabilirmişim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yarın ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?