• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
2 ay sonra demisti ama sanirim mesaj attigimizda soyler ne zaman yaptiracagimizi size ne dedi
Bize sadece 2hafta sonra hormon teslerini yapin atin demis.muhtemelen onun cevabinda diyecek su tarihte dna testi yapin die.burda arkadaslardan bir 3ay klomeb kullandik.3.ayda igne tedavisine basladik yazmis.muhtemelen bizim de oyle olur.Acaba igneye gecmeden klomenle düşmez mi hasar?

Ceviz yedir canim
ceviz cepte canim onu yediriyorum sagol ;)

Beth18 Beth18 canim cok sevindim hasarin cikmamasina insalah bundan sonrasi cok iyii olur senin icinnn iyi tatiller bu aradaa :)) nereye gidiyosunuzz ben ankaradan gidecek yer bulamiyorum yaa :KK70:

S Susammmmm canim gozun aydinnn cok sevindimmmm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh bizede dua et olurmuuuu :)
canim bizde ankaradan gidiyoruz ;)
Birde duzen laboratuvarinda yaptirdik testi.

Kizlar kaan hoca dna hasari olmayan hastalara nasil bir tedavi uyguluyor acaba bilen var mi?

Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum da bi Altay'a uğradık. Anzer balı arı sütü bal polen vs sormak için. Adam sperm sağlığı için macunlar yapıyormuş. Bi çok müşterisi varmış. Çoğunuzda çocuğu oldu dedi. Karadenizli bi abiydi. İki karışım vardı ikisi da iyi dedi. Bi kavanoz karışım için 300 tl dedi. İçinde de;
Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Yoğunluğu fazlaymış. Kullanan herkes de işe yaradı dedi. Güvenemedim. Bi doktora sorup öyle alalım dedik. Adamın yazısı biraz okunaklı degil yanlış yazmış olabilirim :)

Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum da bi Altay'a uğradık. Anzer balı arı sütü bal polen vs sormak için. Adam sperm sağlığı için macunlar yapıyormuş. Bi çok müşterisi varmış. Çoğunuzda çocuğu oldu dedi. Karadenizli bi abiydi. İki karışım vardı ikisi da iyi dedi. Bi kavanoz karışım için 300 tl dedi. İçinde de;
Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Yoğunluğu fazlaymış. Kullanan herkes de işe yaradı dedi. Güvenemedim. Bi doktora sorup öyle alalım dedik. Adamın yazısı biraz okunaklı degil yanlış yazmış olabilirim :)
ben olsam direk alirdim hemen kaniyorum boyle seylere

Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Anlaşmış gibiler hepsi 300 350 diyor fiyat aralikalrihep ayni :KK64:

aktarlarda tüp bebekcilerde ayni hepsi paragöz, biliyorlar bebek icin nasil olsa o parayi harcayacagimizi.

Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Dr lar genelde hos karsilamiyor istersen sorma icine sindiyse al :)

Dr lar genelde hos karsilamiyor istersen sorma icine sindiyse al :)
Galiba alıcam bir ayda olsa deniycem bakalım ne olacak. Bi gidip gelsin eşim Kaan beye sonra alıcam. Bu adam hiçte bilgisiz degildi. Tüm değerleri sordu. Benim bilmediğim şeyleri bile anlattı. Kaybedecek birşey Yok zaten. Değerler yerde. İleri hareketli sıfır. Belki de kısmetimiz orada.

Ben sırf kaziklayacaklar diye aktara gitmiyorum balci var tescilli oraya gidiyorum bali ben seciyorum digerlerinin oranini adam ayarliyor illa bu olcak aman bu etkili havasinda degil guzelce dinliyor sorun neyse ona gore oranliyor istersen 100 tl lik bal sec ister 200 hatta ilk ben secerken bal tasiyici içindeki maddeleri cok pahaliya kacmaya gerek yok dedi sagolsun Ayni adam ve esi hacamat yapiyor belgesi var belki bir gun cesaret edip giderim bas agrim cok yogun oluyor

Galiba alıcam bir ayda olsa deniycem bakalım ne olacak. Bi gidip gelsin eşim Kaan beye sonra alıcam. Bu adam hiçte bilgisiz degildi. Tüm değerleri sordu. Benim bilmediğim şeyleri bile anlattı. Kaybedecek birşey Yok zaten. Değerler yerde. İleri hareketli sıfır. Belki de kısmetimiz orada.
Aynen sifanin nerden geleceği bilinmez al canim ben 3 aydir veriyorum esime ozel kasiklari var sabah aksam onla 2 ser kasik.Alirsan aklinda bulunsun kesinlikle metal degmeyecek

Sperm sayısı azlığı vardı. Ml'de 1.5 milyonu geçmedi. Üç aydır keçiboynuzu kürü, vitaminler (yurtdışında olduğumuz için Türkiye'deki ilaçlardan farklı içinde l-carnitine falan var), son 1 ay proxeed plus ve bal polen ginseng arı sütü karışımı yedi ve her sabah bir bardak süte karıştırılmış ashwaganda(hint ginsengi) içti, şu an spermler ne durumda bilmiyoruz 25 gün önce ml de 1.4 milyon çıkmıştı
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. hareket ve morfoloji nasıldı? Bir de sende sıkıntı var mıydı?

Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. hareket ve morfoloji nasıldı? Bir de sende sıkıntı var mıydı?
Allah razı olsun :) bende sıkıntı yoktu. Morfoloji %26 ,toplam sperm son testte 3.5 milyon cıktı , 3.5 4 arası değişti daha önceki testlerde , 1.4 milyon ml'de , ileri hareketli %60 , ileri yavaş hareketli %10 , hareketsiz %15 , ölü %15

Back