Evet, eşim de ben de çok heyecanlıyız. İnşallah bu güzelliği isteyen herkese yaşatır Rabbim :)Yaa ne guzel cok sevindim tekrar tebrik ederim 9 aylik bir macera basliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, eşim de ben de çok heyecanlıyız. İnşallah bu güzelliği isteyen herkese yaşatır Rabbim :)Yaa ne guzel cok sevindim tekrar tebrik ederim 9 aylik bir macera basliyor
2 ay sonra demisti ama sanirim mesaj attigimizda soyler ne zaman yaptiracagimizi size ne dediBesttt canim siz tekrar dna hasarini ne zaman yapıp gondereceksiniz.günlerimiz yakin ya birbirine
Dna hasar sonucu düzeldikten sonra hamile kalan varmi acaba?
Bize sadece 2hafta sonra hormon teslerini yapin atin demis.muhtemelen onun cevabinda diyecek su tarihte dna testi yapin die.burda arkadaslardan bir 3ay klomeb kullandik.3.ayda igne tedavisine basladik yazmis.muhtemelen bizim de oyle olur.Acaba igneye gecmeden klomenle düşmez mi hasar?2 ay sonra demisti ama sanirim mesaj attigimizda soyler ne zaman yaptiracagimizi size ne dedi
ceviz cepte canim onu yediriyorum sagolCeviz yedir canim
canim bizde ankaradan gidiyoruzBeth18 canim cok sevindim hasarin cikmamasina insalah bundan sonrasi cok iyii olur senin icinnn iyi tatiller bu aradaa :)) nereye gidiyosunuzz ben ankaradan gidecek yer bulamiyorum yaa
S Susammmmm canim gozun aydinnn cok sevindimmmm rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh bizede dua et olurmuuuu :)
ben olsam direk alirdim hemen kaniyorum boyle seylereKızlar şimdi çarşıdan geliyorum da bi Altay'a uğradık. Anzer balı arı sütü bal polen vs sormak için. Adam sperm sağlığı için macunlar yapıyormuş. Bi çok müşterisi varmış. Çoğunuzda çocuğu oldu dedi. Karadenizli bi abiydi. İki karışım vardı ikisi da iyi dedi. Bi kavanoz karışım için 300 tl dedi. İçinde de;
Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Yoğunluğu fazlaymış. Kullanan herkes de işe yaradı dedi. Güvenemedim. Bi doktora sorup öyle alalım dedik. Adamın yazısı biraz okunaklı degil yanlış yazmış olabilirim :)
Anlaşmış gibiler hepsi 300 350 diyor fiyat aralikalrihep ayniKızlar şimdi çarşıdan geliyorum da bi Altay'a uğradık. Anzer balı arı sütü bal polen vs sormak için. Adam sperm sağlığı için macunlar yapıyormuş. Bi çok müşterisi varmış. Çoğunuzda çocuğu oldu dedi. Karadenizli bi abiydi. İki karışım vardı ikisi da iyi dedi. Bi kavanoz karışım için 300 tl dedi. İçinde de;
Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Yoğunluğu fazlaymış. Kullanan herkes de işe yaradı dedi. Güvenemedim. Bi doktora sorup öyle alalım dedik. Adamın yazısı biraz okunaklı degil yanlış yazmış olabilirim :)
umut avcilari bunlarAnlaşmış gibiler hepsi 300 350 diyor fiyat aralikalrihep ayni
Bende isirgan otu cayini aldigin aktarda kadin yapıyoruz direk 350 dedi.ve kadin bana hiçte bu konuda bilgili gelmedi.gercekten Allah düşürmesin ellerineumut avcilari bunlar
Dr lar genelde hos karsilamiyor istersen sorma icine sindiyse al :)Kızlar şimdi çarşıdan geliyorum da bi Altay'a uğradık. Anzer balı arı sütü bal polen vs sormak için. Adam sperm sağlığı için macunlar yapıyormuş. Bi çok müşterisi varmış. Çoğunuzda çocuğu oldu dedi. Karadenizli bi abiydi. İki karışım vardı ikisi da iyi dedi. Bi kavanoz karışım için 300 tl dedi. İçinde de;
Arı sütü
Propolis
Ginseng
Polen
Maca
Larginine
Epimedyum
Tangkerali
Galiba alıcam bir ayda olsa deniycem bakalım ne olacak. Bi gidip gelsin eşim Kaan beye sonra alıcam. Bu adam hiçte bilgisiz degildi. Tüm değerleri sordu. Benim bilmediğim şeyleri bile anlattı. Kaybedecek birşey Yok zaten. Değerler yerde. İleri hareketli sıfır. Belki de kısmetimiz orada.Dr lar genelde hos karsilamiyor istersen sorma icine sindiyse al :)
Aynen sifanin nerden geleceği bilinmez al canim ben 3 aydir veriyorum esime ozel kasiklari var sabah aksam onla 2 ser kasik.Alirsan aklinda bulunsun kesinlikle metal degmeyecekGaliba alıcam bir ayda olsa deniycem bakalım ne olacak. Bi gidip gelsin eşim Kaan beye sonra alıcam. Bu adam hiçte bilgisiz degildi. Tüm değerleri sordu. Benim bilmediğim şeyleri bile anlattı. Kaybedecek birşey Yok zaten. Değerler yerde. İleri hareketli sıfır. Belki de kısmetimiz orada.
Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. hareket ve morfoloji nasıldı? Bir de sende sıkıntı var mıydı?Sperm sayısı azlığı vardı. Ml'de 1.5 milyonu geçmedi. Üç aydır keçiboynuzu kürü, vitaminler (yurtdışında olduğumuz için Türkiye'deki ilaçlardan farklı içinde l-carnitine falan var), son 1 ay proxeed plus ve bal polen ginseng arı sütü karışımı yedi ve her sabah bir bardak süte karıştırılmış ashwaganda(hint ginsengi) içti, şu an spermler ne durumda bilmiyoruz 25 gün önce ml de 1.4 milyon çıkmıştı
Allah razı olsun :) bende sıkıntı yoktu. Morfoloji %26 ,toplam sperm son testte 3.5 milyon cıktı , 3.5 4 arası değişti daha önceki testlerde , 1.4 milyon ml'de , ileri hareketli %60 , ileri yavaş hareketli %10 , hareketsiz %15 , ölü %15Canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına.. hareket ve morfoloji nasıldı? Bir de sende sıkıntı var mıydı?
Her durumda hasar istiyor, bizde görünür hiç sorun yok ama biz panel test yaptırıcaz.tamam canım hangi durumlarda hasar istiyo ki acaba sizde varikosel falan varmıydı
Mail adresimizdenkızlar kaan hocaya attığınız mesajları nasıl takip ediyosunuz?