• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cidden mi baska bir sey kullanmadiniz mi?kac ayda peki?

benimde oyle tup bebek kalbi atmadigi icin ilacla dusurdum ben de. Peki q10u sadece hareket icin mi aliyorsun? Birde bu q10 larginine ve lkarnitini eczaneden mi aliyorsun?

hosgeldin canim. Sayiniz kac peki?bizim morfoloji 0 :KK70: merak etme buradaki herkes oyle nerdeyse :KK66:
Cnm emodeks 6 aydır kullanıyoruz nohut yemegi akşamları ısırganotu çayı ve havuçç havuç suyunu hiç eksik etmedik hareketlilik % 15 di % 70 oldu çok şükürr

cidden mi baska bir sey kullanmadiniz mi?kac ayda peki?

benimde oyle tup bebek kalbi atmadigi icin ilacla dusurdum ben de. Peki q10u sadece hareket icin mi aliyorsun? Birde bu q10 larginine ve lkarnitini eczaneden mi aliyorsun?

hosgeldin canim. Sayiniz kac peki?bizim morfoloji 0 :KK70: merak etme buradaki herkes oyle nerdeyse :KK66:
Canım sonuc bu tam bilmiyorum sayımız kaç okadar yabancıyım ki bu konuya

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    Screenshot_2017-10-27-21-27-11-280.jpeg
    35 KB · Görüntüleme: 62
Beth18 Beth18 slogar ın ürünlerinin olduğu eczaneden alıyoruz l carnitin sıvı şurup 150 tl arginin uygun ama 39 tl ye aldık. Bu vitaminlere geçen ay 500 tl verdik bu ay 250 tl . Ama doğal yoldan olsun da önemli değil.

Cnm sizin sayı iyi de hareketsiz sperm sayınız yüksek. İleri hareketli sperm sayınız da düşük. İleri hareketli sayınızın yüksek olmalı ki spermler yumurtaya kadar gitsin ve dölleyebilsin. Aslında Dölleme de ileri hareketli çok önemli. Buradan Bi arkadaşın sperm sayısı 3.5 milyondu ama ileri hareketlisi % 60 tı. Ve çok şükür ki gebe kaldı. İleri hareketliyi arttırmak için havuç yada bi bardak her gece havuç suyu içsin eşiniz.

Cnm sizde varikosel varmıydı? Kaç ay tedavi oldunuz Kaan hocayla? Detaylı yazar mısın cnm ? Bizim değerler çok yükselmiyor ya. Moralim düzelir biraz bari
6 ay tedavi olduk sperm sayımız 44 milyondan 5 milyona düşmüştü 3 aylık tedavide ayeıca dna hasarımız vardı %65 di 3 aylık tedavide % 50 ye düştü sonra kaan hoca menagon igne verdi emodeksle birlikte 3 ay daha tedavi gördük 82 milyona çıktı sperm hareketlilik %70 oldu dna hasarı %7 ye düştü şimdi kaan hocadan cvp bekliyoruz aralık 6 da cvp verecek

Cnm sizin sayı iyi de hareketsiz sperm sayınız yüksek. İleri hareketli sperm sayınız da düşük. İleri hareketli sayınızın yüksek olmalı ki spermler yumurtaya kadar gitsin ve dölleyebilsin. Aslında Dölleme de ileri hareketli çok önemli. Buradan Bi arkadaşın sperm sayısı 3.5 milyondu ama ileri hareketlisi % 60 tı. Ve çok şükür ki gebe kaldı. İleri hareketliyi arttırmak için havuç yada bi bardak her gece havuç suyu içsin eşiniz.
Canım çok teşekkür ederim bol havuç tüketcez o zaman

Cnm emodeks 6 aydır kullanıyoruz nohut yemegi akşamları ısırganotu çayı ve havuçç havuç suyunu hiç eksik etmedik hareketlilik % 15 di % 70 oldu çok şükürr
Anladim bazen benim esim seyehate gidiyor is dolayisiyla o zamanlar veremiyorum nohut havuc vs. Sizinde iyle durumlar oldu mu? Peki baska kur falan uyguladiniz mi?
Canim sayiniz 18 milyon normalde 15 milyondan yuksek olmasi gerek. Normalin biraz ustunde. Iyi ama daha yuksek olmasi gerek sanirim
Beth18 Beth18 slogar ın ürünlerinin olduğu eczaneden alıyoruz l carnitin sıvı şurup 150 tl arginin uygun ama 39 tl ye aldık. Bu vitaminlere geçen ay 500 tl verdik bu ay 250 tl . Ama doğal yoldan olsun da önemli değil.
ay bende alcam yarin. Peki canim gecen ay 500 bu ay nedne 250? Markasi slogar mi olmali?

Canim havuc suyunu her aksam mi verdin.birde 1bardak havuc suyu icin kactane havuc gidiyor

25 cnm rahim filmine kadar herşeye bakıldım tertemiz çıktı herhangi bir problem yok bende 4,5 yıldır evliyiz bu degerlerle normal yoldan hamile kalınır mı acaba
Kalirsin canim ama oncelikle kafana takma ,benim 55milyondu ileri hareket sifir mirfoloji sifirdi ama ben kullandikalrimla hamile kaldim.ama kafama takmadigim bir ayda o yuzden senin degerlerin cok cok iyi inşallah sende kalirsin

Kalirsin canim ama oncelikle kafana takma ,benim 55milyondu ileri hareket sifir mirfoloji sifirdi ama ben kullandikalrimla hamile kaldim.ama kafama takmadigim bir ayda o yuzden senin degerlerin cok cok iyi inşallah sende kalirsin
Tabi benim dusukoldu cunku dna hasari var 54hasar.kaan hoca bize duzelene kadar korunun dedi

Toplam sayınız mı 82 milyon cnm bizimde öyle havuç suyu %15 olan hareketi %70 e çıkardı ayrıca 6 aydır emodeks içiyoruz çok yararı oldu

Evet canım toplam sperm sayımz 82 milyon 1. Saatte hareketli sperm %62
Hizli ileri %7
Yavas ileri %23
Yerinde hareketli %32
Morfoloji 2
Lokosit 1.500.000
Hareket morfoloji ve iltihap sorunumuz var iste okadar da antibiyotik vitamin kullandik ama bide edomex i deneyelim ozaman havuç suyunu icemiyo esim gunde 2 tane havuc yese olurmuki

Evet canım toplam sperm sayımz 82 milyon 1. Saatte hareketli sperm %62
Hizli ileri %7
Yavas ileri %23
Yerinde hareketli %32
Morfoloji 2
Lokosit 1.500.000
Hareket morfoloji ve iltihap sorunumuz var iste okadar da antibiyotik vitamin kullandik ama bide edomex i deneyelim ozaman havuç suyunu icemiyo esim gunde 2 tane havuc yese olurmuki
Bize doktor günde 9 havuç demişti bunu eşimin yemesi imkansızdı sevmiyor çünkü o yüzden 5 tane sıkıyorum 2 tane yeterli olur mu bilmiyorm cnm

Back