• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
IMG_7323.PNG
Kızlar eşimin dna hasarıda düzeldi %7 kaan hocadan cvp aralık 8 de gelecek sizce normal yolla bu sperm sayısı nasıl rabbim nasip eder inşallah

Allah razı olsun :) bende sıkıntı yoktu. Morfoloji %26 ,toplam sperm son testte 3.5 milyon cıktı , 3.5 4 arası değişti daha önceki testlerde , 1.4 milyon ml'de , ileri hareketli %60 , ileri yavaş hareketli %10 , hareketsiz %15 , ölü %15
Anladım canım morfolojide %26 nasıl peki? 2-4 arası iyi diye biliyorum da yanlış mı biliyorum..

Ben yanlış biliyomuşum o zaman.. bizim %1 Morfoloji :KK43:
Onun için kürler vardı, ya havuç suyu içmek ya da keçiboynuzu içmek iyi geliyordu sanki ama hangisi bilmiyorum tam olarak, kendini üzmemeye çalış, zor biliyorum ama üzülüp stres olunca bu sefer hormonlarımız dengesizleşiyor bu da hamilelik ihtimalini düşürüyor maalesef :(

Onun için kürler vardı, ya havuç suyu içmek ya da keçiboynuzu içmek iyi geliyordu sanki ama hangisi bilmiyorum tam olarak, kendini üzmemeye çalış, zor biliyorum ama üzülüp stres olunca bu sefer hormonlarımız dengesizleşiyor bu da hamilelik ihtimalini düşürüyor maalesef :KK43:
Havuç suyu içiyor canım..proxeed, ÇakŞır suyu, zeytinyağlı incir, arı sütü bal polen propolis..yaptıklarımız bunlar..inşallah bizler de sizin gibi hayırlısıyla sonuç alırız..

Havuç suyu içiyor canım..proxeed, ÇakŞır suyu, zeytinyağlı incir, arı sütü bal polen propolis..yaptıklarımız bunlar..inşallah bizler de sizin gibi hayırlısıyla sonuç alırız..

Kullandıkları güzel, inşallah sonuç da güzel olur. Biz bu tarz şeyler kullandık ama bir de kayınvalidem çocuk olursa bir koyun keseceğim diye adak adamıştı, bir de hatim yapacağım demiş. Ben ve eşim de 4444 selati tefriciye ve 70 bin lem yelid velem yuled okuyacağız inşallah dedik ve okumaya da başlamıştık. Yani dua da önemli, dua etmeyi ihmal etmeyin bence. Rabbim inşallah hayırlısıyla yakında nasip eder :dua:

Morfolojiye coban cokerken cayi kullaniliyor

Kızlar mrb ben siteye yeni uye oldum 2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz ama olmuyo malesef 5 ay once sorunun buyuk kısminin esimden kaynaklandigini ogrendik morfoloji 3 ileri hareketli %10 cikmisti bide lokosit 1900 sayi normaldi antibiyotik kullandik 3 ayda promen k die bi vitamin onerdi doktor bunlari kullanip biraz degerleri duzeltelim bakariz dedi bu ay bi umitle esim tekrar test yaptırdı biz biraz yukselmisdr die beklerken morfoloji 2 ileri hizli %7olmus lokositte1500 neyapacagimizi bilmiyoruz onca ilaci bosami kullandik yani yuksemese neyse ama düsmesini hic anlamadım tecrubesi olup bana yol gosterecek birileri olursa cok memnun olurum promek k mı kotu etkiledi baska ne kullanilabilr doktora gitcez tekrar ama malesef cok aydinlatmiyolar ilac yazip gonderiyolar

Kullandıkları güzel, inşallah sonuç da güzel olur. Biz bu tarz şeyler kullandık ama bir de kayınvalidem çocuk olursa bir koyun keseceğim diye adak adamıştı, bir de hatim yapacağım demiş. Ben ve eşim de 4444 selati tefriciye ve 70 bin lem yelid velem yuled okuyacağız inşallah dedik ve okumaya da başlamıştık. Yani dua da önemli, dua etmeyi ihmal etmeyin bence. Rabbim inşallah hayırlısıyla yakında nasip eder :dua:
Salatı Tefriciye okudum ben de annemle ama şimdi tek başıma okuycam..Adak da adadık..çok önemli dua tabi inşallah benle birlikte isteyen herkese nasip olsun..:dua:

Kızlar mrb ben siteye yeni uye oldum 2.5 yıllık evliyim 1.5 senedir cocuk istiyoruz ama olmuyo malesef 5 ay once sorunun buyuk kısminin esimden kaynaklandigini ogrendik morfoloji 3 ileri hareketli %10 cikmisti bide lokosit 1900 sayi normaldi antibiyotik kullandik 3 ayda promen k die bi vitamin onerdi doktor bunlari kullanip biraz degerleri duzeltelim bakariz dedi bu ay bi umitle esim tekrar test yaptırdı biz biraz yukselmisdr die beklerken morfoloji 2 ileri hizli %7olmus lokositte1500 neyapacagimizi bilmiyoruz onca ilaci bosami kullandik yani yuksemese neyse ama düsmesini hic anlamadım tecrubesi olup bana yol gosterecek birileri olursa cok memnun olurum promek k mı kotu etkiledi baska ne kullanilabilr doktora gitcez tekrar ama malesef cok aydinlatmiyolar ilac yazip gonderiyolar
merhaba, aramiza hosgeldin. Morfoloji teste bakan göze göre degisiyormuş, yani birinin begendigi spermi digeri begenmeyebilir yani onda cok düsme olmamis aslinda. Sizde lökosit varya o enfeksiyon hala devam ediyor demek. Semen kültürü yaptirip en dogru antibiyotigi kullanmali. Sayi icinde kullandiginiz ilac işe yaramamiş farkli bir vitamine geçip keçiboynuzu ve havuç kürünü dönüsümlü yapabilirsin. Bir de bizim meshur kaan hoca var ona mail at sonuclarini.

Canim sana tavsiyem direk kaan aydostan randevu al ve sonuclari randevuya kadar mailden at.hic vakit kaybetmeyin bizim zamanimiz boşa gitti.hep diyorum keske daha once kesfetseydim burayi ,kaan hocayi.ama kismet.sperm noktasinda ondan daha iyi tedavi eden yok sanırım bende okuduklarimdan yola cikarak yaziyorum bunu çünkü Allahin izli onun vesilesiyle cok sifa bulan olmuş

İlgilendiginiz için tesekkur ederim. Evet kaan hocayi burda okudum ama ilk randevuyu agustosta veriyomu die duyunca gozüm korktu acikcasi sonucu mail atcinca cevap veriyomu? Antibiyotik icin tekar ürologa gitcez gecen 2 li antibiyotik vermisti ama yeterli olmamıs demek havuç ceviz incir hergun yiyoruz umarim kısa zamanda olumu sonuç alıriz hepimiz

Back