Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İlk 3 ay klomen hasar düşmeyince 3 ay da igne kullandık
sadece hasar testimi yaptırdınız yoksa panelmi yaptırdınız canım. bide atıyorum bugün testi yaptırdınız sonucu alıp kaan beye ne zaman gösterdiniz? sperm sonuclarıda buna dahil ne zamana kadar olan testi kabul ediyo kaan bey

Kızlar mucizeeeeee hala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
Oy maşallah ne kadar güzel bir haber çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.kan sonucunda güzel çıkar umarım. Ya kaç gününüz geçti testte çok net çıkmış.sizde sorun var mıydı

tamam canım hangi durumlarda hasar istiyo ki acaba sizde varikosel falan varmıydı
Bizde hareket problemi vardı direk dna hasarına bakalım dedi varikoselde vardı 3 yıl önce ameliyat oldu eşim ama tekrarladı kaan hoca kızdı bize neden ameliyat oldunuz die olunacak derece ileri degilmiş zaten tekrarlamış yeniden kaan hoca önemsemedi hasar düzelsin tamam dedi şükür düzeldi

Benim sorunum yoktu ama eşimin sperm azlığı vardı. Adetim 3 gün geçmiş oldu bugünle beraber, kan değerim 1116 çıktı çok şükür :) o yüzden bu kadar net çıkmış testte

Biz de dna hasarı yaptırmayı düşünüyorduk bu ay, gerek kalmadı çok şükür, inşallah senin de gerek kalmaz, Rabbim büyük
Bizde hasar vsr canim tedaviden sonra yaptirmayi bekliyoruz yani insallah olmama sebebi hasardir baska sebep cikmaz

Benim sorunum yoktu ama eşimin sperm azlığı vardı. Adetim 3 gün geçmiş oldu bugünle beraber, kan değerim 1116 çıktı çok şükür :) o yüzden bu kadar net çıkmış testte
Oy maşallah banada dua et canım inşallah bizde görürüz bu güzel haberi :) gerçekten çok sevindim :) peki belirti var mıydı adet belirtisi falan benimde 1 günüm geçti ama bilmiyorum ya adet olacak gibi ağrım var

Hepinize ediyorum, aynı duyguları yaşıyoruz çünkü. İnşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder sana da :) ben belirti olarak düşünmemiştim ama 6 gün önce iki kere durduk yere alerji oldum ateşim yükseldi, yüzüm kollarım falan kıpkırmızı oldu, yanmaya başladı, nefes falan alamadım. Göğüslerim her zamanki gibi yine şişti ama iki gündür uçları sanki yara olmuş gibi acıyor, daha önce öyle acı olmuyordu. Adet gibi ağrıyı bugün yaşadım sadece, hatta korktum acaba adet mi oluyorum diye ama çok şükür hamileymişim.

Kocaniz hangi ilaci icti
?

KIZLAR ANKARADA DNA HASARINI NERDE YAPTIRDINIZ BİRDE FİYATLARINI YAZARMISINIZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…