sadece hasar testimi yaptırdınız yoksa panelmi yaptırdınız canım. bide atıyorum bugün testi yaptırdınız sonucu alıp kaan beye ne zaman gösterdiniz? sperm sonuclarıda buna dahil ne zamana kadar olan testi kabul ediyo kaan beyİlk 3 ay klomen hasar düşmeyince 3 ay da igne kullandık
tamam canım hangi durumlarda hasar istiyo ki acaba sizde varikosel falan varmıydıSadece hasar istedi sonuç çıkınca hemen mailden atıyorum 1 aya cvp veriyor
Oy maşallah ne kadar güzel bir haber çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.kan sonucunda güzel çıkar umarım. Ya kaç gününüz geçti testte çok net çıkmış.sizde sorun var mıydıKızlar mucizeeeeeehala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
Aynen sen soyle hemen bosluk olunca ararlarankaradayım canım arada gelmeyeni onlarmı arayıp söylüyor gelin diye acaba
Klomen ve emodex canimSizdede mi klomen veya igne tedavisine başlamadı %58 hasarla sadece emodeks mi
Bizde hareket problemi vardı direk dna hasarına bakalım dedi varikoselde vardı 3 yıl önce ameliyat oldu eşim ama tekrarladı kaan hoca kızdı bize neden ameliyat oldunuz die olunacak derece ileri degilmiş zaten tekrarlamış yeniden kaan hoca önemsemedi hasar düzelsin tamam dedi şükür düzelditamam canım hangi durumlarda hasar istiyo ki acaba sizde varikosel falan varmıydı
Biz de dna hasarı yaptırmayı düşünüyorduk bu ay, gerek kalmadı çok şükür, inşallah senin de gerek kalmaz, Rabbim büyükBizkm de bu ay 9 olcak bu ay olur mu bilmiyorum daha dna hasar testi yaptırmadık
Oy maşallah ne kadar güzel bir haber çok sevindim :) Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.kan sonucunda güzel çıkar umarım. Ya kaç gününüz geçti testte çok net çıkmış.sizde sorun var mıydı
Bizde hasar vsr canim tedaviden sonra yaptirmayi bekliyoruz yani insallah olmama sebebi hasardir baska sebep cikmazBiz de dna hasarı yaptırmayı düşünüyorduk bu ay, gerek kalmadı çok şükür, inşallah senin de gerek kalmaz, Rabbim büyük
Oy maşallah banada dua et canım inşallah bizde görürüz bu güzel haberi :) gerçekten çok sevindim :) peki belirti var mıydı adet belirtisi falan benimde 1 günüm geçti ama bilmiyorum ya adet olacak gibi ağrım varBenim sorunum yoktu ama eşimin sperm azlığı vardı. Adetim 3 gün geçmiş oldu bugünle beraber, kan değerim 1116 çıktı çok şükür :) o yüzden bu kadar net çıkmış testte
Anladım, inşallah öyledir de sonucu en kısa sürede alırsınızBizde hasar vsr canim tedaviden sonra yaptirmayi bekliyoruz yani insallah olmama sebebi hasardir baska sebep cikmaz
Oy maşallah banada dua et canım inşallah bizde görürüz bu güzel haberi :) gerçekten çok sevindim :) peki belirti var mıydı adet belirtisi falan benimde 1 günüm geçti ama bilmiyorum ya adet olacak gibi ağrım var
Gözünüz aydin. Kan testi sonucu kac cikti?Kızlar mucizeeeeeehala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
Teşekkür ederim, darısı inşallah sizin başınıza :) 1116 çıktı kan testi sonucumGözünüz aydin. Kan testi sonucu kac cikti?
Kocaniz hangi ilaci ictiSperm sayısı azlığı vardı. Ml'de 1.5 milyonu geçmedi. Üç aydır keçiboynuzu kürü, vitaminler (yurtdışında olduğumuz için Türkiye'deki ilaçlardan farklı içinde l-carnitine falan var), son 1 ay proxeed plus ve bal polen ginseng arı sütü karışımı yedi ve her sabah bir bardak süte karıştırılmış ashwaganda(hint ginsengi) içti, şu an spermler ne durumda bilmiyoruz 25 gün önce ml de 1.4 milyon çıkmıştı
Süper masallahhhh. Insallah bizi de sevindirir AllahTeşekkür ederim, darısı inşallah sizin başınıza :) 1116 çıktı kan testi sonucum
İlaç olarak selenium ace kullandı ama o aylar çok fazla bir değişim yoktu, son 1 aydır proxeed plus, tamoxifen (testosteron düşüklüğü vardı onun için), carnivita forte kullandı.Kocaniz hangi ilaci icti
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?