• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bende dna hasar testi hatta yaptirmisken panel testmi yaptirsak diyorum ama bizim su an hic bi doktor kontrolumuz yok sonuc cikinca hangi doktora goturcem hic bi fikrim yok. Kaan aydosa randevu alsak cok gec tarihe verir birde onun muayene ucretini ogrenebilirmiyim sizden gidenlerden? Tek bi keremi ucret odeniyor sonra maillemi haberlesiliyor acaba beni aydinlatirmisiniz? Yoksa baska bi doktorami gitsek? Bazen kendimi oyle cikmazda hissediyormki sanki hic bisey fayda etmicek biz bosuna ugrasiyomusuz gibi ama umidimide kaybetmiyorum bi yandan.
450 tl canim evet sonra maille devam

ya bayada çok valla o_O peki ilgisi nasıl sence gittiğinden pişman olan oldumuki hiç :)
Hic olmadim canim o kadar yol gittim ama icime sindi. Bizim panel sonuclari kotuydu yuz yuze gorusup sordum aklimdakileri. Zaten 20 dk falan tutuyo hatta bazilari 30 35 dk durdu. Kisa tutmuyor yani.

Canim her gun havuc suyu icirme seker yukseliyor bunu dr umus soyledi proxeed bizde ise yaramisti bir de arısutu propolis hiza fayda ediyor gecenki testte sayi dusuk cikti ama hizda oynama vardi
Emodex kullanıyoruz şimdi. Prooxeed eş zamanlı kullanmak doğru olur mu bilmiyorum. Arı sütü propolis bal karışımı tüketiyoruz. Bişey daha sormak istiyorum sana ya. Cinsel perhiz kaç gün olucak yani pazartesi akşamı ilişki olduysa test ne zaman yapılmalı??? Biz pazartesi ilişki olduysa Çarşamba test yaptırıyorduk. Ama internetten araştırınca pazartesi ilişki olduysa cuma test verin diyor. Anlamadım ????? Sizin nasıl oluyor????

Emodex kullanıyoruz şimdi. Prooxeed eş zamanlı kullanmak doğru olur mu bilmiyorum. Arı sütü propolis bal karışımı tüketiyoruz. Bişey daha sormak istiyorum sana ya. Cinsel perhiz kaç gün olucak yani pazartesi akşamı ilişki olduysa test ne zaman yapılmalı??? Biz pazartesi ilişki olduysa Çarşamba test yaptırıyorduk. Ama internetten araştırınca pazartesi ilişki olduysa cuma test verin diyor. Anlamadım ????? Sizin nasıl oluyor????
canım çarşamba test veriyosan en son ilişki cumartesi olabilir oda en geç. en az 3gün perhiz olması lazım.5 günde olabilir. ama 3günden azı olmaz

Hic olmadim canim o kadar yol gittim ama icime sindi. Bizim panel sonuclari kotuydu yuz yuze gorusup sordum aklimdakileri. Zaten 20 dk falan tutuyo hatta bazilari 30 35 dk durdu. Kisa tutmuyor yani.
tamam canım çok teşekkür ederim doktor bulamazsam gidicem mutlaka şimdi randevu alsam ne zamana verirki acaba

Neye gore veriyor ki cok merak ediyorum bizim %48 sadece emodex
Klomen ve menagon igne hasarı düşürmeye yönelik emodexsin hasar düşürmeye yönelik oldugunu zannetmiyorum bence sizin işte bi yanlışlık var çünkü hasarı yüksek olup düşmekte inatçı olan hasarlara hoca bizim gibi igne tedavisine başlıyor bence siz direk kaan hocayla muhattap olun aradaki şahıslarla deil emin olun klomen verecek size sadece emodeksle olacak iş değil

Klomen ve menagon igne hasarı düşürmeye yönelik emodexsin hasar düşürmeye yönelik oldugunu zannetmiyorum bence sizin işte bi yanlışlık var çünkü hasarı yüksek olup düşmekte inatçı olan hasarlara hoca bizim gibi igne tedavisine başlıyor bence siz direk kaan hocayla muhattap olun aradaki şahıslarla deil emin olun klomen verecek size sadece emodeksle olacak iş değil
Canim 1 ay daha bekleyelim test yaptircaz sonra duruma gore hareket etcez esim bunaliyor her yeni bir seyde onu biraz rahat birakmaliyim baski yapmak istemesem de o baski gibi algiliyor

4 gün genelde dr söyledi hep oyle yaptırıyoruz canim .Emodex le ayni anda olmaz ya Emodex veriyorlar ya da proxeed çünkü biz simdi hasardan dolayi emodexe gectik

8. ayımız bu ay, sperm sayısı az olunca iyice üzülmüştük, hatta artık tüp bebek olur olmuyor işte doğal yolla diye düşünmüştüm. Ama Rabbim inşallah mucizesini gönderdi bize :)
Bizkm de bu ay 9 olcak bu ay olur mu bilmiyorum daha dna hasar testi yaptırmadık

Back