• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde hareket problemi vardı direk dna hasarına bakalım dedi varikoselde vardı 3 yıl önce ameliyat oldu eşim ama tekrarladı kaan hoca kızdı bize neden ameliyat oldunuz die olunacak derece ileri degilmiş zaten tekrarlamış yeniden kaan hoca önemsemedi hasar düzelsin tamam dedi şükür düzeldi
ne güzel canım maşallah bizde baktıralım diyoruz hasara

Anladım, inşallah öyledir de sonucu en kısa sürede alırsınız
Cnm ileri hareketli, yerinde hareketli, hareketsiz ve toplam sperm , sperm kons kaçtı tam olarak ? İnan sabahtan beri evine bi enerji girdi 1.5 milyonla olduysa inş bizimse olur. Bizim de 4.33 milyon.

Cnm ileri hareketli, yerinde hareketli, hareketsiz ve toplam sperm , sperm kons kaçtı tam olarak ? İnan sabahtan beri evine bi enerji girdi 1.5 milyonla olduysa inş bizimse olur. Bizim de 4.33 milyon.

toplam sperm son testte 3.5 milyon cıktı , 3.5 4 arası değişti daha önceki testlerde , 1.4 milyon ml'de , ileri hareketli %60 , ileri yavaş hareketli %10 , hareketsiz %15 , ölü %15

Rabbim inşallah nasip eder ve olur, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Hepinize ediyorum, aynı duyguları yaşıyoruz çünkü. İnşal
Hepinize ediyorum, aynı duyguları yaşıyoruz çünkü. İnşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde nasip eder sana da :) ben belirti olarak düşünmemiştim ama 6 gün önce iki kere durduk yere alerji oldum ateşim yükseldi, yüzüm kollarım falan kıpkırmızı oldu, yanmaya başladı, nefes falan alamadım. Göğüslerim her zamanki gibi yine şişti ama iki gündür uçları sanki yara olmuş gibi acıyor, daha önce öyle acı olmuyordu. Adet gibi ağrıyı bugün yaşadım sadece, hatta korktum acaba adet mi oluyorum diye ama çok şükür hamileymişim.
Amin canım amin hepimiz insalalh bu grupta hep beraber sevinelim:) Rabbim insalalh nasip eder bizede.tesekkur ederim cevap verdiğin için canım

toplam sperm son testte 3.5 milyon cıktı , 3.5 4 arası değişti daha önceki testlerde , 1.4 milyon ml'de , ileri hareketli %60 , ileri yavaş hareketli %10 , hareketsiz %15 , ölü %15

Rabbim inşallah nasip eder ve olur, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Burdan da anladık ki sayı degil ileri hareketli çok önemli. Sizin ileri hareketli iyi maşallah. İnş bizimde öyle olur en yakın zamanda.

Amin inşallah :) Rabbim inşallah sana da en kısa zamanda nasip eder mucizeni :) senin de hamileyim dediğini duyup seviniriz inşallah :) Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah, hep dua edeceğim hepinize, çünkü bu derdi sadece yaşayan anlıyor
Canim cok sevindim senin adina.ne guzel bir haber.inşallah sağlıcakla kucaginada al canim Allah bizede nasip etain

Burdan da anladık ki sayı degil ileri hareketli çok önemli. Sizin ileri hareketli iyi maşallah. İnş bizimde öyle olur en yakın zamanda.
Değişim olmuş mudur bilmiyorum, bu testi yapalı bir ay oldu ama ben de ileti hareket sayesinde olduğunu düşünüyorum. Amin inşallah sonuçlar iyi olur. Keçiboynuzu kürü falan uyguluyor musunuz?

Canim klomeni hoca hormon degerlerine gore belirliyor takip ederek. Hormon ilaci oldugu icin riskli ama emodex sabah aksam iciliyor vitamin
Besttt canim siz tekrar dna hasarini ne zaman yapıp gondereceksiniz.günlerimiz yakin ya birbirine

Benim sorunum yoktu ama eşimin sperm azlığı vardı. Adetim 3 gün geçmiş oldu bugünle beraber, kan değerim 1116 çıktı çok şükür :) o yüzden bu kadar net çıkmış testte
Yaa ne guzel cok sevindim tekrar tebrik ederim 9 aylik bir macera basliyor :emir_bebek:

Back