Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sadece emodex dna hasarini düşürür mü çünkü benim bildigim emodex antioksidant oluyor oda sadecw hasarin ilerlemesini önlüyor.klomen kullanman gerkmiyor mu
Iste Kaan Hoca tek onu soyledi ben de surekli klomen duyuyorum

Ya evet ben de ona uzuluyorum klomen etki etmediyse igneye cevirecek ee 40 gun gitti kafadan
Oyle düşünüp strese girme ben de ters giden biseyler varsa diye esime gidelim test verelim dedim dr niye acele ediyorsunuz ilacin etkisini su an goremeyiz bosuna moral bozuyorsunuz bu test yuzunden dedi

Birbirimizi takip edelim inşallah birlukte guzel sonuclar alırız.bazen diyorum ek seylerde mi versek esleremize mesela saracoglunun ürünlerinden alsammi düşünüyorum olmadi aktara katisim yaptirayim diyorum gelecek ay.

Birbirimizi takip edelim inşallah birlukte guzel sonuclar alırız.bazen diyorum ek seylerde mi versek esleremize mesela saracoglunun ürünlerinden alsammi düşünüyorum olmadi aktara katisim yaptirayim diyorum gelecek ay.
Ben yazayim yaptıklarımi belki faydasi olur
1 emodex
2 havuc
3Nac 600
4 propolis karisimi
5 incir
6 kuru üzüm
3 gundur de caksir iciriyorum ama esim içemiyor artik pes etti .isirgan cayi yapcam daha nasip olmadi

Iste Kaan Hoca tek onu soyledi ben de surekli klomen duyuyorum
Canim sen kaan hocaya mesaj at hasarini yaz emodex verdiniz de.klomen kullanalim mi die sor.cunku bazi arkadaslara badlatmis maile yazinca.yada derki size gerek yok,ama bence ona danis sor

Canim sen kaan hocaya mesaj at hasarini yaz emodex verdiniz de.klomen kullanalim mi die sor.cunku bazi arkadaslara badlatmis maile yazinca.yada derki size gerek yok,ama bence ona danis sor
Tamam canim yarin yazayim hic gücüm yok haftanin son günü olunca

Ya ben ari sutu veriyodum kaan hoca bosuna seker verme ekstra zaten cok var listede dedi

Oyle düşünüp strese girme ben de ters giden biseyler varsa diye esime gidelim test verelim dedim dr niye acele ediyorsunuz ilacin etkisini su an goremeyiz bosuna moral bozuyorsunuz bu test yuzunden dedi
Kaan hoca 2 hafta sonra istedi bizden ama

Kizlar dr. Bize keciboynuzunu yemesin demisti
Ama sayiyi baska ne arttiriyor?
Acaba cevap gelene kadar ne iyi geliyorsa yedirsem mi? Esimde asla yemez dr yeme dedi diye?

Ayrica benle birlikte sevinen benle birlikte uzulen tum arkadaslarim cok seviyorum sizi
Biz yine tatil kacamagi yapiyoruz 2 gunluk bosvermisim bosvermisim bosvermisim dunyaya sarkisi esliginde

Kızlar mucizeeeeee hala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
superr :) hayirli saglikli dogumlarin olsun insallah

insallah canim. Baktim da listede adin yok. Skntiniz neydi? Neler uyguladin yazar misin?
Sperm sayısı azlığı vardı. Ml'de 1.5 milyonu geçmedi. Üç aydır keçiboynuzu kürü, vitaminler (yurtdışında olduğumuz için Türkiye'deki ilaçlardan farklı içinde l-carnitine falan var), son 1 ay proxeed plus ve bal polen ginseng arı sütü karışımı yedi ve her sabah bir bardak süte karıştırılmış ashwaganda(hint ginsengi) içti, şu an spermler ne durumda bilmiyoruz 25 gün önce ml de 1.4 milyon çıkmıştı

Tekrar baktırmaya gerek kalmadan hamileyim inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…