Iste Kaan Hoca tek onu soyledi ben de surekli klomen duyuyorumCanim sadece emodex dna hasarini düşürür mü çünkü benim bildigim emodex antioksidant oluyor oda sadecw hasarin ilerlemesini önlüyor.klomen kullanman gerkmiyor mu
Oyle düşünüp strese girme ben de ters giden biseyler varsa diye esime gidelim test verelim dedim dr niye acele ediyorsunuz ilacin etkisini su an goremeyiz bosuna moral bozuyorsunuz bu test yuzunden dediYa evet ben de ona uzuluyorum klomen etki etmediyse igneye cevirecek ee 40 gun gitti kafadan
Canim maşallah sizin iyiymis bizim 47 milyon.ml de 11milyon.ileri hiz yuzde 50.morfoloji sifir75 milyon toplam ml de 28 milyon morfoloji bi 4 bi 2 cikti. Hareketli yuzde 50. Sizin
O ileri hiz ve morfoloji bizim de cok sorunCanim maşallah sizin iyiymis bizim 47 milyon.ml de 11milyon.ileri hiz yuzde 50.morfoloji sifir
Ben yazayim yaptıklarımi belki faydasi olurBirbirimizi takip edelim inşallah birlukte guzel sonuclar alırız.bazen diyorum ek seylerde mi versek esleremize mesela saracoglunun ürünlerinden alsammi düşünüyorum olmadi aktara katisim yaptirayim diyorum gelecek ay.
Canim sen kaan hocaya mesaj at hasarini yaz emodex verdiniz de.klomen kullanalim mi die sor.cunku bazi arkadaslara badlatmis maile yazinca.yada derki size gerek yok,ama bence ona danis sorIste Kaan Hoca tek onu soyledi ben de surekli klomen duyuyorum
Tamam canim yarin yazayim hic gücüm yok haftanin son günü oluncaCanim sen kaan hocaya mesaj at hasarini yaz emodex verdiniz de.klomen kullanalim mi die sor.cunku bazi arkadaslara badlatmis maile yazinca.yada derki size gerek yok,ama bence ona danis sor
Ya ben ari sutu veriyodum kaan hoca bosuna seker verme ekstra zaten cok var listede dediBirbirimizi takip edelim inşallah birlukte guzel sonuclar alırız.bazen diyorum ek seylerde mi versek esleremize mesela saracoglunun ürünlerinden alsammi düşünüyorum olmadi aktara katisim yaptirayim diyorum gelecek ay.
Kaan hoca 2 hafta sonra istedi bizden amaOyle düşünüp strese girme ben de ters giden biseyler varsa diye esime gidelim test verelim dedim dr niye acele ediyorsunuz ilacin etkisini su an goremeyiz bosuna moral bozuyorsunuz bu test yuzunden dedi
Onun sebebini bilmiyorum canim ama spermler 72 gunde yenilendigi icin oyle diyor drKaan hoca 2 hafta sonra istedi bizden ama
Klomenin etkisine bakacak dr ondanOnun sebebini bilmiyorum canim ama spermler 72 gunde yenilendigi icin oyle diyor dr
superr :) hayirli saglikli dogumlarin olsun insallahKızlar mucizeeeeeehala inanamıyorum sabah namazında test yaptım ve 2 3 saniye sonra çift çizgi gördüm sabah kan testine gideceğiz inşallah onda da sonuçlar güzel çıkar :)
Amiiin :) çok teşekkürler :) Rabbim inşallah isteyen herkese nasip edersuperr :) hayirli saglikli dogumlarin olsun insallah
insallah canim. Baktim da listede adin yok. Skntiniz neydi? Neler uyguladin yazar misin?Amiiin :) çok teşekkürler :) Rabbim inşallah isteyen herkese nasip eder
Sperm sayısı azlığı vardı. Ml'de 1.5 milyonu geçmedi. Üç aydır keçiboynuzu kürü, vitaminler (yurtdışında olduğumuz için Türkiye'deki ilaçlardan farklı içinde l-carnitine falan var), son 1 ay proxeed plus ve bal polen ginseng arı sütü karışımı yedi ve her sabah bir bardak süte karıştırılmış ashwaganda(hint ginsengi) içti, şu an spermler ne durumda bilmiyoruz 25 gün önce ml de 1.4 milyon çıkmıştıinsallah canim. Baktim da listede adin yok. Skntiniz neydi? Neler uyguladin yazar misin?
Tekrar baktırmaya gerek kalmadan hamileyim inşallah :)Bugün yaşadığım ülkede aktar tarzı bir yere gittik, kendimiz bazı ürünler alıp karışım yapmayı düşünüyorduk. Oradaki görevli kendisi bir karışım hazırladı. İçeriği şöyle; 40 gr saf arı sütü, 40 gr ginseng toz halinde, palmiye poleni ve normal çiçek poleni, bir de antioksidan açısından zengin bir bal çeşidi, bunların hepsini karıştırdı ve sabahları 1 yemek kaşığı yemesini söyledi eşime. Biz 15 gündür bunların saf halini değil de balla karıştırılmış daha az yoğunlukta olan halini kullanıyorduk. Bu sefer daha etkili hallerini kullanmaya başlayacak eşim. Kullanmadan önce test yapacak ki 1 ay sonra ne kadar fark olmuş görmek istiyoruz. Sonuçları paylaşırım sizinle de. İnşallah güzel sonuç alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?