- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oncesinde soyleyecegini sanmiyorum cunku hasar oranina gore veriyor vitamin arti igne de verebilir sadece vitamin kapsul de verebilirBeth18 cnm DNA hasar yoksa bu iyi bi şey cnm. Siz doktorun dediğini harfiyen yapın inş olur. Sayıyı yükseltmeye bakın. Doğal yolla olacağına inanıyorum inş. Benim eşimde pazartesi gidiyor Kaan hocaya inş. Sen tecrübe ettin bize fikir ver eşim ne sorsun ne desin ? Bide ben şöyle düşündüm. Diyorum ki muhtemelen bizden de DNA hasar testi isteyecek. Olaki hasar çıktı ne kullanayım hocam şimdi söyle zaman kaybetmeden sonuç hasarlı çıkarsa ilaçlara başlayayım. Yok sonuç hasarlı çıkmadı o zaman ne kullanmam gerekecek onu söyle çıkmasa onu kullanayım. Yani mail at bekle 15 gün falan.... önceden söylerse ona göre hareket ederiz hemen
Canim cok sevindim insallah biz de hasarda boyle degerler goruruzKizlar gunaydin.
DNA hasar sonucumuz cikmis ancak hasar sonucu %11.52 yani hasar yok simdi nolcak??
Öyle mi diyorsun ??? Doğru bunu da diyebilir. Bakalım ne diyecek.....Canim oncesinde soyleyecegini sanmiyorum cunku hasar oranina gore veriyor vitamin arti igne de verebilir sadece vitamin kapsul de verebilir
Toplam 26 milyon sperm var alt sinir 15 milyon bazi yerlerde 20 milyon kabul ediliyor .Ml de 7 milyon sperm var ml de 15 milyon olmalikızlar eşimin spermiyogram testini ekledım
bızım sayımız 3.8 milyon mu oluyor yoksa 7 milyon mu oluyor?
anlamıyorum ıkı tane deger var???
Ay ne güzel. Bugün iki güzel gelişme oldu sayfada. Çok mutlu oluyorum bu haberleri duyunca. Demek ki sperm sayısı yükseldikçe hasar da düzeliyor ve galiba morfoloji de düzeliyor. İnş tez zamanda hamiş haberini de verirsin. Darısı bizlere inş.Arkadaşlarrrr dna %65 ten %7 ye düşmüşşş şükürler olsunnnnn
İnşaallahh cnm çok mutluyummm çok heyecanlıyım biz hiç düşmez diyorduk ama çok şükür rabbimeAy ne güzel. Bugün iki güzel gelişme oldu sayfada. Çok mutlu oluyorum bu haberleri duyunca. Demek ki sperm sayısı yükseldikçe hasar da düzeliyor ve galiba morfoloji de düzeliyor. İnş tez zamanda hamiş haberini de verirsin. Darısı bizlere inş.
Yok canim toplam sperm 39 milyon olmaliymis.Toplam 26 milyon sperm var alt sinir 15 milyon bazi yerlerde 20 milyon kabul ediliyor .Ml de 7 milyon sperm var ml de 15 milyon olmali
ay canim artik hamile kalabilirsin insallahİnşaallahh cnm çok mutluyummm çok heyecanlıyım biz hiç düşmez diyorduk ama çok şükür rabbime
Ay ne guzel Allah bizede nasip etsin.senin adına cok sevindim canim.kac ayda düştü canim igne tedaviside gördünüz mü?inşallah hamile haberinide alalim canimArkadaşlarrrr dna %65 ten %7 ye düşmüşşş şükürler olsunnnnn
Canim ac tok farketmez demis bende sabah 7de veriyorum saatini ben takip ediyorum o yuzden erken veriyorumKizlarrr klomeni biz tok iciyoruz eczaci tok dedi hoca bisey dedi mi hatirlamiyorum siz nasil iciyorsunuz
Ben kahvaltidan hemen sonra veriyorum. Iyi bari fark etmiyosa.Canim ac tok farketmez demis bende sabah 7de veriyorum saatini ben takip ediyorum o yuzden erken veriyorum
Insallah canim yaaa siz ne zaman bsaslamistinizBesttt inşallah bizde yazariz boyle dna hasarimiz düşmüş die
Canim en kotu o sekilde .Sayi dustukce ml deki oran da düşüyor ihtimal azaliyor maalesef .Mesela bizim 6 ay oncekinde 135 milyonken ml deki yogunluk cok iyiydi sayi dustukce kalite de düşüyorYok canim toplam sperm 39 milyon olmaliymis.
ay canim artik hamile kalabilirsin insallah
6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldi inşallah şimdi ne yapmam lazım kendi adıma çok heyecanlıyım hoca aralıkta cvp yazcak o zamana kadar tedaviye devam demişAy ne guzel Allah bizede nasip etsin.senin adına cok sevindim canim.kac ayda düştü canim igne tedaviside gördünüz mü?inşallah hamile haberinide alalim canim
İnaşşalllaaaahh cnmYok canim toplam sperm 39 milyon olmaliymis.
ay canim artik hamile kalabilirsin insallah