• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 Beth18 cnm DNA hasar yoksa bu iyi bi şey cnm. Siz doktorun dediğini harfiyen yapın inş olur. Sayıyı yükseltmeye bakın. Doğal yolla olacağına inanıyorum inş. Benim eşimde pazartesi gidiyor Kaan hocaya inş. Sen tecrübe ettin bize fikir ver eşim ne sorsun ne desin ? Bide ben şöyle düşündüm. Diyorum ki muhtemelen bizden de DNA hasar testi isteyecek. Olaki hasar çıktı ne kullanayım hocam şimdi söyle zaman kaybetmeden sonuç hasarlı çıkarsa ilaçlara başlayayım. Yok sonuç hasarlı çıkmadı o zaman ne kullanmam gerekecek onu söyle çıkmasa onu kullanayım. Yani mail at bekle 15 gün falan.... önceden söylerse ona göre hareket ederiz hemen
Canim oncesinde soyleyecegini sanmiyorum cunku hasar oranina gore veriyor vitamin arti igne de verebilir sadece vitamin kapsul de verebilir

kızlar eşimin spermiyogram testini ekledım
bızım sayımız 3.8 milyon mu oluyor yoksa 7 milyon mu oluyor?
anlamıyorum ıkı tane deger var???
Toplam 26 milyon sperm var alt sinir 15 milyon bazi yerlerde 20 milyon kabul ediliyor .Ml de 7 milyon sperm var ml de 15 milyon olmali

Arkadaşlarrrr dna %65 ten %7 ye düşmüşşş şükürler olsunnnnn
Ay ne güzel. Bugün iki güzel gelişme oldu sayfada. Çok mutlu oluyorum bu haberleri duyunca. Demek ki sperm sayısı yükseldikçe hasar da düzeliyor ve galiba morfoloji de düzeliyor. İnş tez zamanda hamiş haberini de verirsin. Darısı bizlere inş.

Ay ne güzel. Bugün iki güzel gelişme oldu sayfada. Çok mutlu oluyorum bu haberleri duyunca. Demek ki sperm sayısı yükseldikçe hasar da düzeliyor ve galiba morfoloji de düzeliyor. İnş tez zamanda hamiş haberini de verirsin. Darısı bizlere inş.
İnşaallahh cnm çok mutluyummm çok heyecanlıyım biz hiç düşmez diyorduk ama çok şükür rabbime

Toplam 26 milyon sperm var alt sinir 15 milyon bazi yerlerde 20 milyon kabul ediliyor .Ml de 7 milyon sperm var ml de 15 milyon olmali
Yok canim toplam sperm 39 milyon olmaliymis.
İnşaallahh cnm çok mutluyummm çok heyecanlıyım biz hiç düşmez diyorduk ama çok şükür rabbime
ay canim artik hamile kalabilirsin insallah

Arkadaşlarrrr dna %65 ten %7 ye düşmüşşş şükürler olsunnnnn
Ay ne guzel Allah bizede nasip etsin.senin adına cok sevindim canim.kac ayda düştü canim igne tedaviside gördünüz mü?inşallah hamile haberinide alalim canim

Ay böyle okuyunca insan umut dolu oluyor.
Limonlutarconlikek canim dna hasari olmamasi cok iyi inşallah degerlerde cabuk düzelir

Kizlarrr klomeni biz tok iciyoruz eczaci tok dedi hoca bisey dedi mi hatirlamiyorum siz nasil iciyorsunuz

Kizlarrr klomeni biz tok iciyoruz eczaci tok dedi hoca bisey dedi mi hatirlamiyorum siz nasil iciyorsunuz
Canim ac tok farketmez demis bende sabah 7de veriyorum saatini ben takip ediyorum o yuzden erken veriyorum

Besttt inşallah bizde yazariz boyle dna hasarimiz düşmüş die

Yok canim toplam sperm 39 milyon olmaliymis.
ay canim artik hamile kalabilirsin insallah
Canim en kotu o sekilde .Sayi dustukce ml deki oran da düşüyor ihtimal azaliyor maalesef .Mesela bizim 6 ay oncekinde 135 milyonken ml deki yogunluk cok iyiydi sayi dustukce kalite de düşüyor

Ay ne guzel Allah bizede nasip etsin.senin adına cok sevindim canim.kac ayda düştü canim igne tedaviside gördünüz mü?inşallah hamile haberinide alalim canim
6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldi inşallah şimdi ne yapmam lazım kendi adıma çok heyecanlıyım hoca aralıkta cvp yazcak o zamana kadar tedaviye devam demiş

Arkadaşlar sakın dna mız düşmez diye telaş yapmayın kaan hoca bize gittigimizde umarım dna hasarınız çıkar da tedavi ederiz demişti aynen dedigi gibi oldu umutsuzşuga kapılmayın rabbim inşallah güzel haberi kısa zamanda müjdeler bize Ol deyince Olacak bunu unutmayalım

Back