Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooooo aralikta mi niye o kadar uzamis yaaaa6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldi inşallah şimdi ne yapmam lazım kendi adıma çok heyecanlıyım hoca aralıkta cvp yazcak o zamana kadar tedaviye devam demiş
Bugün mesaj attım aralık 8 de cvp gelecekmiş bende şok oldum demekki hasta sayısı bayagı bir arttıooooooooo aralikta mi niye o kadar uzamis yaaaa
Ama o zamana kadar igneye devam etmeniz sacma olmaz mi dusmus zaten bosuna ilac yuklenecekBugün mesaj attım aralık 8 de cvp gelecekmiş bende şok oldum demekki hasta sayısı bayagı bir arttı
Aynen öyle cnm hormon sonuçta çok mantıksız ama bundan önce mesaj atmış dna hasarı yollayın die ve benden cvp gelene kadar igne ve ilaca devam yazmışAma o zamana kadar igneye devam etmeniz sacma olmaz mi dusmus zaten bosuna ilac yuklenecek
Ay yazik gunah amaaaAynen öyle cnm hormon sonuçta çok mantıksız ama bundan önce mesaj atmış dna hasarı yollayın die ve benden cvp gelene kadar igne ve ilaca devam yazmış
Insallah canim yaaa siz ne zaman bsaslamistiniz[/QUOTE
Canim biz 19ekimde basladik yani daha yeni
Canim bizde klomen ve impryl kullanıyoruz hasarimiz 54Biz de 16 si . Yakinmisiz. Empdex klomen mi sizin de? Hasar kacti?
Neye gore veriyor ki cok merak ediyorum bizim %48 sadece emodexCanim bizde klomen ve impryl kullanıyoruz hasarimiz 54
Bizim 58 emodex kullaniyoruz surec ayni bakalim. Ne zaman test vereceksinizCanim bizde klomen ve impryl kullanıyoruz hasarimiz 54
Fsh iniz kac canim ona gore veriyor klomen fsh i arttirip yeni sperm uretimini destekliyormusNeye gore veriyor ki cok merak ediyorum bizim %48 sadece emodex
Canim 2hafta sonra kan testi yapip göndereceğiz.bizim fsh 4ciktiBizim 58 emodex kullaniyoruz surec ayni bakalim. Ne zaman test vereceksiniz
Ay hersey ayni nerdeyse bizim de 4 kusurdu. Biz de sali gondericezCanim 2hafta sonra kan testi yapip göndereceğiz.bizim fsh 4cikti
Ama 40 gun sonra yaziyor cevap napcaaz bize 15 gune yazarim dedi bi deCanim 2hafta sonra kan testi yapip göndereceğiz.bizim fsh 4cikti
Canim sadece emodex dna hasarini düşürür mü çünkü benim bildigim emodex antioksidant oluyor oda sadecw hasarin ilerlemesini önlüyor.klomen kullanman gerkmiyor muNeye gore veriyor ki cok merak ediyorum bizim %48 sadece emodex
Aa cok kötü birde oyle zman kaybedecegiz kötü yaAma 40 gun sonra yaziyor cevap napcaaz bize 15 gune yazarim dedi bi de
Ya evet ben de ona uzuluyorum klomen etki etmediyse igneye cevirecek ee 40 gun gitti kafadanAa cok kötü birde oyle zman kaybedecegiz kötü ya
Sperm degerleri nasildi canimAy hersey ayni nerdeyse bizim de 4 kusurdu. Biz de sali gondericez
75 milyon toplam ml de 28 milyon morfoloji bi 4 bi 2 cikti. Hareketli yuzde 50. SizinSperm degerleri nasildi canim