- 15 Temmuz 2016
- 7.899
- 13.213
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece dna ve morfolojiCanım sadece DNA hasarı testi mi yaptırdın yoksa panel dedikleri birden fazla test var ya onu mu yaptırıp gittin?
Gercekten mi iyi ya sevindiimm yumurtlamam ctesi cuma nöbetci esim ctesi gelcek eve tamam ozaman :)Cift cizgiyi gördüğün gün yumurtladın demek, o günü degerlendir. Ertesi günüde degerlendir.
Biz de impryl kullanıyoruz 2 ay olucakbizde hareket 0, morfoloji bozuk... Trental ve impryl verdi sadece. Yeni çıkan bir ilaç benim kanımca, bakalım insallah bir faydası olur.
Sadece dna ve morfoloji
Daha neler varr neler ben yeni evliyken hic samimi olmadıgım aynı ortamda 2 kez bulunduum annemin kuzeninin kızı evimi merak etmis catkapı geldi neyi nerden aldım sordu gittiÇok haklisiniz. Görüşmüyorum, konuşmuyorum. Ama yüz surat yok bu tarz insanlarda. Hic muhattap olmadığım halde abisine yazar ne zaman hala olucam, daha bi haber yok mu? Aman alsın sazı eline vursun teline, biz düşmüşüz derde. Rabb'im hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Evet cnm hadi bakalım inşallah hamile kal.Gercekten mi iyi ya sevindiimm yumurtlamam ctesi cuma nöbetci esim ctesi gelcek eve tamam ozaman :)
Ben hocaya sormadan yaptırdım bizde de sorun yok görünüyor hız sayı normal ama dna hasarı cıktıBizim randevu aralıkta, kasımda test yaptırıcaz ama bi sorun yok görünüyor eşimde ben de kararsız kaldım panel mi yaptırsak yoksa DNA hasarı mı sadece diye..hoca panel istemedi mi sizden?
Aminn öyle yürekten istiyorum ki bu grupta hepimiz hamile kalalım diye... gercekten cok zor bazıları bi ailesine tahammül edemez parasızlıga tahammül edemez boşanır biz nelerle ugrasırken kavgalıyken küsken bile o kürleri ilaçları icirip eşlerimize bi umut istiyoruz cok zor sınavEvet cnm hadi bakalım inşallah hamile kal.
Ben incir kürünü yapmıştım ovulasyon testiylede ovulasyonumu takip ettim, çift cizgi olduğu günü degerlendirdim sadece hamile kalmıştım.
İns ins inş hamile kalırsın.
ilaçtan sonra hiç test yaptirdiniz mi? faydasi oldu mu?Biz de impryl kullanıyoruz 2 ay olucak
Ay allah Islah etsin bunları yeminle midemi bulandırıyorlar.Daha neler varr neler ben yeni evliyken hic samimi olmadıgım aynı ortamda 2 kez bulunduum annemin kuzeninin kızı evimi merak etmis catkapı geldi neyi nerden aldım sordu gitti
Aynen aynen ins rabbim hepimizi sevindirir.Aminn öyle yürekten istiyorum ki bu grupta hepimiz hamile kalalım diye... gercekten cok zor bazıları bi ailesine tahammül edemez parasızlıga tahammül edemez boşanır biz nelerle ugrasırken kavgalıyken küsken bile o kürleri ilaçları icirip eşlerimize bi umut istiyoruz cok zor sınav
Faydası oldu mu canim sizeBiz de impryl kullanıyoruz 2 ay olucak
Daha neler varr neler ben yeni evliyken hic samimi olmadıgım aynı ortamda 2 kez bulunduum annemin kuzeninin kızı evimi merak etmis catkapı geldi neyi nerden aldım sordu gitti
neden idrar sksik olmak gerek canim?Aynen aynen ins rabbim hepimizi sevindirir.
Bide git bi kadın doğumcuya baksın yumurtan hango taraftan gelistiyse ilişkiden sonra o tarafina yat. Sagda ise sağa, solda ise sola yatarsin.
Bacaklarını kapa. Kalçanın altina yastık al. Hafif idrara sıkışık olarak birlikte ol.
Rahim idrara sikisik olduğunda embriyonun rahat tutunacagi yere döner. Bu dönüş öyle büyük bi dönüş değil eğilim gibi düşün.
neden idrar sksik olmak gerek canim?
Sen çok dolmuşsun çok sinirlisin böyle düşünme sonra pişman olursun biraz sakin ol hepimizin eşi aynı hepsi aynı bence ben de çok kızıyorum umursamıyor diye ama yapıları böyle işteBence o hiç yıpranmıyor.sadece beni yıpratıyor.umurda degil. Onun için sorun degil. Cuma gidecem kv me. Anlatacam herşeyi bi çözüm bulsunlar yada bırakıp gidecem uğraşamam ben bununla. Ya afedersin kritik gün dışında (ki onu da biz o gündür herhalde diyoruz ) bir defa birliktelik olur başka da yok. Hiç umurunda degil. Bazen diyorum bu nasıl erkek Ya. Sonra diyorum ki sperm yok ki birlikte olsak ne olacak sanki. Sallıyorum. Amannnn sıkıntı çok.
Bende ama denemekte fayda var belki severler cmmtatliyi mayalandirmayi ilk kez duydum :)
Ayyy canm gercekten mi bende en cok ondan korktum öle duydum anestezi olunur belki die düşündümCanım yumurta toplama kolay bi işlem. Ağrı öyle herkesde olmuyor. Ağrım olursa ağrı kesici alırsın. Korkma. Yeter ki allah bize eli ayağı düzgün akli başında hayırlı evlat versin.
Kesinlikle telle aynı odada uyumak yasak dedi bizeBizimki de işi tlefonla yürütüyor herhalde günde 100 arama yapıyor gece bile arıyolar hep yastık altında oyüzden tel eğer iyileşme buna bağlıysa bittik biz
Çift çizgi aynı koyulukta oldugu gün ve ertesi gün cnm ama görmek yeterli degil renkleri aynı koyulukta olcakKızlar bişi sorucam ovulasyon testinde diyelim ki cift cizgiyi 10.gün görüyoruz, 10 11 mi ilişki olmalı 9 10 mu