- 24 Ağustos 2012
- 11.987
- 26.222
hadi bakalim hayirli olsun. Kan sulandirici igneye basladin mi?Bugün ilk yumurta catlatmamasi için igne oldum kızlar baya yaktı bu orgalutran :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalim hayirli olsun. Kan sulandirici igneye basladin mi?Bugün ilk yumurta catlatmamasi için igne oldum kızlar baya yaktı bu orgalutran :))
Hikayemi şöyle anlatayım.canim seninde sol tupun tikaliymis benimde sag tupum tikali ama dr.lar ameliyat falan demedi. Sen ameliyat olunca neler degisti? Faydasini gordun mu?
Yok canım öyle bi igne yazmadım daha bugün 5. Günümhadi bakalim hayirli olsun. Kan sulandirici igneye basladin mi?
bende rahim filmi sonucunda sag tupum tikali cikti ama iste tupunu aldir yada farkli bir sey diyen olmadi. Acaba bende gidip bir gorussem mi farkli dr.larla?Hikayemi şöyle anlatayım.
Rahim filminde sol tüp tıkalı, geniş çıktı.
Bu tüpü aldırmadan tüp bebek deneme dediler. Rahim filmi çekildiğim doktor dedi ilk olarak.
Sonra doktorlara gittim. Bir kısmı cok büyük değil aldırma dedi. Bir kısmıda aldir dedi.
Bende koştur kostur ameliyat oldum.
Karin zarlarim yapisikmis ama bu hamile kalmaya engel değil. Tüpümü de almamislar. İçinde sıvı yokmus, bagirsagima yapisik tikali dediler.
Allah razi olsun doktorlardan iyi ki almamislar.
Eğer tüp alınırsa, yumurtalık rezervi 0 oluyor.
Tabi ben bunları bilmiyorumdum kızıyordum doktorlara.
En son gene ameliyat olup tüp bebek yapacaktım.
Profesöre gittim.
Beni aldı karşısına tek tek anlatti.
Tüpler alinmaz alinirsa yumurtalık rezervi düşer.
Büyük bi genişlemen yok. Ameliyata yanaşmadı.
Devlette tüp bebek deneyecegim 3 kere. Bir kerede özelde deneyeceğim. Özelde tüp denediğimde tüpümü esi yöntemlerle bağlanacağım. Simdi tupleri keserek bağlıyorlar. Kesip baglamasida rezervi düşürür kesilmemesi gerek. Rahimle yumurtalık arasinda kan alisverisi var bu kan alirverisinin kesilmemesi gerek, kesilirse rezerv 0 oluyor. Yumurtalil rezervi 2,5 olup tüplerini aldırıp 0 olan rezervi gördüm.
Allah resmen beni korudu.
transferden sonra baslarlar o zaman.Yok canım öyle bi igne yazmadım daha bugün 5. Günüm
Bu orgalutran bacak ağrısı yapar mı ki igne sabah vuruldu bacagim agrimayaca başladı yabende rahim filmi sonucunda sag tupum tikali cikti ama iste tupunu aldir yada farkli bir sey diyen olmadi. Acaba bende gidip bir gorussem mi farkli dr.larla?
transferden sonra baslarlar o zaman.
ben progestan vurulmustum sanki bacagim hem uyusmustu hemde cok agriyordu sonra kesti dr. Progestani. Baxi igneler yagda coxundugu icin agri yaparmis canim. Dr.una danis sen en iyisini o bilirBu orgalutran bacak ağrısı yapar mı ki igne sabah vuruldu bacagim agrimayaca başladı ya
neden canimGünaydın kizlar cok keyifsizim
sinirlenme. Hem kendine hem esine zarar evet hata ediyor esin ama yine onlari toparlayacak olan bizizGünaydın kızlar. Bende keyifsizim. Eşim beni çıldırtıyor resmen. Adam rahat ya. Çarşamba kan verdi hormon testi için dün çıktı gidip almadı. Sen git al diyo bana. Arkadaşım senin değerin ya ilgilensene yok ilgilenmez! Bugün evden beraber çıktık kursu var oraya gitti.1.5 saatlik bi kurs. Saat 12 daha gidip test sonucunu almamış saat başı arıyorum git al diye tamam alırım diyor boş işlerle uğraşıyor. Ya çıldırtacak bu beni sonunda. Neyse gitti aldı. Ya hastanedesin ürologa göster diyorum gidip kadın doğumcuya gösteriyor. İnan'ın yıldım bıktım sıkıldım. Ya ben olsam bu kadın benim için çocuk sevgisinden mahrum kalıyor annelik duygusunu yaşamıyor yazık günah uğraşayım zaten yıpranmış bende yıpratmayayım der. yok yani hiç tınlamıyor adamın umurunda degil. Yok tarih sorusu yazıyor öyle kitap basacakmış vs.... saçmalıklar. Adam çocuğa öncelik vermiyor. Varsa yoksa kitap bassın soru yazsın. Kırk defa diyorum laptopu kucağına alma yine alıyor. Bunu boşayacaksın ki akıllansın.
Seni öyle iyi anlıyorum ki...Günaydın kızlar. Bende keyifsizim. Eşim beni çıldırtıyor resmen. Adam rahat ya. Çarşamba kan verdi hormon testi için dün çıktı gidip almadı. Sen git al diyo bana. Arkadaşım senin değerin ya ilgilensene yok ilgilenmez! Bugün evden beraber çıktık kursu var oraya gitti.1.5 saatlik bi kurs. Saat 12 daha gidip test sonucunu almamış saat başı arıyorum git al diye tamam alırım diyor boş işlerle uğraşıyor. Ya çıldırtacak bu beni sonunda. Neyse gitti aldı. Ya hastanedesin ürologa göster diyorum gidip kadın doğumcuya gösteriyor. İnan'ın yıldım bıktım sıkıldım. Ya ben olsam bu kadın benim için çocuk sevgisinden mahrum kalıyor annelik duygusunu yaşamıyor yazık günah uğraşayım zaten yıpranmış bende yıpratmayayım der. yok yani hiç tınlamıyor adamın umurunda degil. Yok tarih sorusu yazıyor öyle kitap basacakmış vs.... saçmalıklar. Adam çocuğa öncelik vermiyor. Varsa yoksa kitap bassın soru yazsın. Kırk defa diyorum laptopu kucağına alma yine alıyor. Bunu boşayacaksın ki akıllansın.
Bence o hiç yıpranmıyor.sadece beni yıpratıyor.umurda degil. Onun için sorun degil. Cuma gidecem kv me. Anlatacam herşeyi bi çözüm bulsunlar yada bırakıp gidecem uğraşamam ben bununla. Ya afedersin kritik gün dışında (ki onu da biz o gündür herhalde diyoruz ) bir defa birliktelik olur başka da yok. Hiç umurunda degil. Bazen diyorum bu nasıl erkek Ya. Sonra diyorum ki sperm yok ki birlikte olsak ne olacak sanki. Sallıyorum. Amannnn sıkıntı çok.sinirlenme. Hem kendine hem esine zarar evet hata ediyor esin ama yine onlari toparlayacak olan biziz
Cnm ben çok üzüldüm senin için. Bak işte taktiri ilahi sen patlak dersen Allah seni böyle patlatır işte. Sen onun sorununu öğrendiğinde gösterdiğin tepkiye bak bide sende problem olduğunu sandıgınızda onun sana gösterdiği tepkiye bak. İnan ki erkekler için bu acıya üzüntüye değmez.Seni öyle iyi anlıyorum ki...
Bir tüpüm kapalı die doktorlar bana ameliyat ol ol die tutturdu. Ama doktorlar esimin sonucunu gördüğü halde eşimin yanında hic biri bisey demedi. Esim olmayınca dediler.
Neyse sonra anlaşıldı ki bi tüpüm kapalı olmasi sorun degil ( tabi artık iyi doktorlara proflara gitmeye başladım) proflar eşim dolayısı ile dogal yolla hamile kalmadığımı anlattı.
Bana esim diyordu tüpüme isim takmış adı patlaktı. Okurken gülen olabilir ama ben kan ağladım hayatım karardı.
Patlak aşşa patlak yukarı. Patlak olmasa hamile kalirmisim.
Ayrica hamile kaldım düşük yaptım. Çünkü sperm morfolojileri bozuk ve tutunamıyor rahme. Sorun olsa zaten kalmam hamile.
Sperm sorununu bildiğim halde susuyordum.
Prof beni karsisina alip kizim eşimin spermlerini morfolojileri bozuk, hızı düşük, sayisi sinirda. İmkanı yok doğal yolla kalamazsin sen dedi. Başladım ağlamaya. Sen doğal yolla hamile kalırsın tüp bebege esinden dolayi yaptiracaksin dedi.
Actim esime telefon anlattım hepsini.
Dedim tüpüm sorun değil ameliyat etmiyor.
Dogal yolla spermlerden dolayı kalamiyorum.
Dinledi beni tamam dedi.
O gün bu gündür patlak kelimesini asla söylemiyor.
Ki cok iyi esim var inanilmaz iyi ve efendi. Çok seviyorum.
Ama bu işler baska isler, kimse sorunu kabul etmek istemiyor.
Doktordan geldim eşime sarıldım ağladım olmazsa olmaz, seni cok seviyorum, beni cok mutlu ediyorsun dedim. Onunda gözleri doldu. Cocuk icin seni asla üzmicem dedim. Ama 3 defa devlette 1 defada özelde denicez dedim. İlk denemeye basladik işte.
Hayırlısı olsun.
Ben çocuk işini bırakmayı düşünüyorum. Su süreç bitsin olumlu olursa ne ala, ama olumsuz olursa işi giricem.Cnm ben çok üzüldüm senin için. Bak işte taktiri ilahi sen patlak dersen Allah seni böyle patlatır işte. Sen onun sorununu öğrendiğinde gösterdiğin tepkiye bak bide sende problem olduğunu sandıgınızda onun sana gösterdiği tepkiye bak. İnan ki erkekler için bu acıya üzüntüye değmez.
Bu esinin sonuclarimiEki Görüntüle 2057146 Kızlar hormon testi bu. Değerler düşük gibi
Cnm cinsellik sadece cocuk icin degil ki.Bence o hiç yıpranmıyor.sadece beni yıpratıyor.umurda degil. Onun için sorun degil. Cuma gidecem kv me. Anlatacam herşeyi bi çözüm bulsunlar yada bırakıp gidecem uğraşamam ben bununla. Ya afedersin kritik gün dışında (ki onu da biz o gündür herhalde diyoruz ) bir defa birliktelik olur başka da yok. Hiç umurunda degil. Bazen diyorum bu nasıl erkek Ya. Sonra diyorum ki sperm yok ki birlikte olsak ne olacak sanki. Sallıyorum. Amannnn sıkıntı çok.
Evet cnm umursamaz eşimin sonuçları.Bu esinin sonuclarimi
Valla kendi bilir. Ben uğraşmıycam artık. Ailesine anlatıcam gerisi onlarda. Bana kısır diyeceklerine oğullarına baksınlar.....Cnm cinsellik sadece cocuk icin degil ki.
Bu nedir böyle ayda sadece bi kere birliktelik mi olur?
Çocuk için evlenmis ki insan, cocuk olur olur, olmaz olmaz. Fakat evliliğin doğası farklıdır.
Bencede anlat ailesi bilsin.
Bana bir kere görümcem sordu. Çocuk için abine sor dedim. Anladı rengi attı. Sorar mı abisine. Konuyu o gün bi daha açmadı bile.