Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bu test çok güzel detaylı. Bizim testler hiç böyle değil. Nerede yaptırdınız bu testi ???? Bizimkinde morfoloji detaylı olarak verilmiyor vs...
birlab labaratuvar da yaptırdık özellikle morfoloji testini ayrı istedik canım daha önce düşük yapmıştım anormal gebelikti acaba morfoloji de sıkıntı mı var dedik o yüzden ayrı yaptırdık bu testi

Canım bizim varikosel ameliyatı öncesi ml 400.000 di sperm. Diğerleri hep sıfır. Ameliyat olduk her ay test verdik önce 12 milyon sonra 45 milyon 3. Ay 57 milyon olmuş bu değerler hep ml de. 57 milyon olduğu ay morf 7 ye cıktı ve ay oğluma hamile kaldim. Bak üzerinden 6 sene geçti belki ameliyatın oğlum martta 5 yaşına girecek şimdi sayısı 180 milyon toplamda. Yanı düzelme 3 aydan sonra olmaz diye bir kaide yok bence

eşim keçiboynuzu içmeye başladı yinede teşekkür ederim yorumun için

Kızlar bu arada arı sütü yumurta kalitesine ve sperme çok iyi geliyor. Var mı tavsiye ettiğiniz bir marka daha önce kullananınız var mı? Kendime ve eşime almak istiyorum fakat güvenemiyorum her markayaA
Egricayir aldim canim organik sertifikali diye guvendim

Birde ilk ameliyat olduğumuzda hasar çıkmamıştı o zaman. Sadece sayı ve morf düşüktü. 5 sene sonra dna hasarı cıktı karşımıza. Birde mikrocerrahi yöntemi ılle olması con önemli. Biz istanbulda çok ünlü bir dr a yaptırmadım ustelik. Dr şadi konuk devlet hastanesinde oldu ve başarılı bir ameliyattı. Dr önemli bir unsur kesinlikle

Cnm oğlundan sonra mi hasar çıktı?

Kızlar ya kafam cok karıstırdım bunlar iki ayrı test şimdi bizim sayı toplam kaç eşimle çözemedik

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-08-19-51-29-781.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2017-12-08-19-51-17-704.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 72
Bizim morfoloji sıfır sizin ameliyat öncesi ne kadardı morfoloji düzelmeyecek diye çok korkuyorum yazdıklarınız o kadar iyi geldiki allah razı olsun.

Kızlar ya kafam cok karıstırdım bunlar iki ayrı test şimdi bizim sayı toplam kaç eşimle çözemedik
Elle yazılmış olanda ml'de 4milyon. Miktarı tam okuyamadım.
Diğeri ml'de 18 milyon miktar 3.5ml diyor yani 63 milyon gibi bir sayı yapıyor toplam.

Arkadaşlar ben tahlil vermiştim ya tsh 3,30 çıkmıştı ama gebelik düşünenler için 1 ve 2,5 arası olması lazımmış eşimin degerleri düzeldi ama benim bu sorunum çıktı hoca pazartesi bakcak tahlillerime bakalım ne olacakkk

Canım iki testin arasında ne kadar süre var? Elle yazılanda 4 milyon volüm 2 ye yakın yani toplam 8 milyon fakat ileri hızlı Yok ileri yavaş % 50 morfoloji 2. Diğerinde ise toplamda 18 milyon ileri haraket %5 ama haraketsiz %70 okuyabildiği kadarıyla burada da morfoloji 1. Sayı çok kötü değil ama takviyeler gerekebilir diye görüyorum ben. Ama tabi sen kesinlikle bir uzmana göster.

Benim tahlillerim böyle çıkmış tsh o anlıyorum bir bende guatr olduğu için ilaç kullanıyorum diğerleri nasıl acaba

Canım elle yazılan ikinci test ama arada 1 hafta var. Eşim 1 aydır takviye alıyor. Sizce yeniden test vermelimiyiz

Bizim morfoloji sıfır sizin ameliyat öncesi ne kadardı morfoloji düzelmeyecek diye çok korkuyorum yazdıklarınız o kadar iyi geldiki allah razı olsun.
Hiç üzülme canım düzelmiyor diye birşey yok ben şahidim işte düzelttik 2012 yılında. Ama o zaman hasar yoktu sigara içmiyordu eşim şimdi hasarımız var yüzde elli sigara bence bunun sebebi. Ameliyattan sonra morf 1 di ilk ay ikinci ay 3 oldu 4 ay olmasına az varken 7 cikti

Kızlar cok sagolun bi an sayı 400bin yazıyor ya o sandım. Çok korktum. Daha basındayız ya Bilgimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…