Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlısı olsun canım bebişlerimiz hayırlısıyla gelsin de zamana biz karar veremiyoruz zaten..

Bize de kimse hormonlara bakın demedi burdan bi kaç arkadaştan duydum ve yaptıralım dedim. Yaptırdık anam bi de ne görelim prolaltin 152 çıktı. MR çekildi sonra hipofiz bezesinde 3.5 mm kitle çıktı. Şuanda dostinex 5 mg ilaç kullanıyor. Ve prolaktin gerçekten sperm kalitesini sayısını bozuyor.

Yok cnm yumurta takibi yaptırdım sadece ama iğne vermedi hoca
Ayy insallah tutar canım. Hasariniz kalmadı, sayınız hareketliliginiz gayet iyi. Tutması icin bol dua gerekli.
Kizlar arkadasimin ablasinin 3 4 senedir bebegi olmuyordu ona da Lem Yelid duasi okumustuk hamileymiş ne kadar sevindim anlatamam.Sira sizde insallah
Insallah canım da nasil okunuyor kac tane duasi var mi

Aa oyle mi hamile oldugumu bilmeyen bi arkadasimnda ruyasinda beni hamile görmüş waptan yazmistim ama gormemisti bugun herkesin ruyasinda bas rolmüsüm hayirdir insallah

Ayy insallah tutar canım. Hasariniz kalmadı, sayınız hareketliliginiz gayet iyi. Tutması icin bol dua gerekli.

Insallah canım da nasil okunuyor kac tane duasi var mi
70 000 tane okunuyor dua topiginde var duasi canim bulamazsan yine ben bakarim

70 000 tane okunuyor dua topiginde var duasi canim bulamazsan yine ben bakarim
Süresi var mi peki cnmm? Abdestli mi okunmalı yoksa herhangi bir zamanda mi? Ben de bir topikte gordum bazı esmalar cekiliyormus. Hepsini yapmakta fayda var. Yer gok dua ile demişler.

Eklentiler

• IMG-20171207-WA0008.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 72
Aa oyle mi hamile oldugumu bilmeyen bi arkadasimnda ruyasinda beni hamile görmüş waptan yazmistim ama gormemisti bugun herkesin ruyasinda bas rolmüsüm hayirdir insallah
Yaa rüyalar cidden garip malum oluyor bazisina. Misal ben hiç alakasi okuldan bir arkadaşın esini hamile gördüm geçtiğimiz hafta. Bugün baska arkadas söyledi kiz hamileymis. Kızım sende bişey var diyor hatta söylemiştim ona ruyami onc3sinde
Bi de kendimi gorsem keşke

Bende hep kendimi rüyamda hamile görüyorum hep bir umutla bekliyorum ama yok. :-(
Yok yaa kendini görünce olmuyor. Görüyorum tabirlere bakıyorum hamile kalacaksiniz diyo. Hala daha diyo. Ama bir arkadaş görmüş hamile olanlari. Ben de onlarla cicek topluyormusum. Sirada ben varim galiba

eşimin spermiyogram sonuçlarını yorumlar mısınız

Eklentiler

• sonuç1.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 94
Anladim sizin sayi iyiymis harekette masallah iyi insallah olur canim benim
Evet cnm ilaç değil. Suda eriyor. Günde bi tane.
Sasirdim ben hep hap bekliyordum. Iyi bakalim iceye baslar bugun esim
ben hormonu unutmusum ama canim ameliuata karar verirsek hepsine baktiririz. Simdilik bisey demiyor bakalim. Bende uziluyorum. Sizin yazdiklarinizi okuttum dun operasyon yapilmadan once. Birsey demiyor. Bizim akrabamiz olan urologa mesaj atti bakalim ne dusunuyor ne soylecek oda. Bana hic belli oluyor falan demedi ama de.un muayenesinde elle muayenede belli oluyor demis dr ve zaten dopler dede cikti sol tarafta ne yapacam bilmiyorum

Ben kafa dinlemeye gidicem 3 gun giremeyebilirim kizlar. Yarin gidecez kismetse pazartesi aksam dönus

sperm sayiniz sinirda. Ama morfoloji ve hareket iyi kac ay-yildir deniyorsunuz da olmuyor?
teşekkür ederim cevabınız için, beni bi siz dikkate aldınız sağolun..
yaklaşık 2 yıldır olmuyor

teşekkür ederim cevabınız için, beni bi siz dikkate aldınız sağolun..
yaklaşık 2 yıldır olmuyor
olur mu diger arkadaslarda gorurse fikri olan mutlaka yazar. Oyle dusunmeyin. 2 uildir mi evlisiniz yasiniz kac? Benim 4.5 senedir olmiyor artik kaniksadim sanki

olur mu diger arkadaslarda gorurse fikri olan mutlaka yazar. Oyle dusunmeyin. 2 uildir mi evlisiniz yasiniz kac? Benim 4.5 senedir olmiyor artik kaniksadim sanki
2014 eylül ayında evlendik ilk 1,5 sene korunduk yaklaşık 2 senedir de korunmuyoruz yaşım 28

bazı aylar yumurta takibi yaptırdık bende de pko var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…