Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Istersen erken gebelik testi yap varsa cikar canim. Benim göğüs hassasiyetim 5.haftada basladi. Kisiye göre degisiyor .
Bilmiyorum daha çok erken ya. Ama göğüslerim taş gibi olmuş sızlıyor. 21. Günüm bugün. 28. Gün adet olmam gerekiyor. Çok erken değil mi ? Koltuk altınA vuruyor ağrısı. Sütyenden olabilir mi acaba? Ağrıyor diye sütyen bile takmadım bugün okulda. Saldım öyle :halay:

Bilmiyorum daha çok erken ya. Ama göğüslerim taş gibi olmuş sızlıyor. 21. Günüm bugün. 28. Gün adet olmam gerekiyor. Çok erken değil mi ? Koltuk altınA vuruyor ağrısı. Sütyenden olabilir mi acaba? Ağrıyor diye sütyen bile takmadım bugün okulda. Saldım öyle :halay:
Belin kasıkların ağrıyor mu

Canim erken belirtiler olabiliyor 2.haftamda okulda iki kez wc ye gidiyorum eve kendimi zor atiyorum ya diyorum bi daha az cay iccem biktim megerse buymus belirtim .Sonra gözlerim kapaniyordu ve surekli uyumak istiyordum onu da uykuyu sevmeme yordum .Insallah hamilesindir.Predictor marka alirsan cikar

Kızlar ya göğüslerimde ağrı var ve şişmişler. Sızlıyorlar resmen acaba üşüttüm mü ya. Yürüyünce dahi ince bi sızı oluyor. Korkuyorum kötü birşey çıkacak diye.adetime de daha bi hafta var. Zaten adet zamanı da göğüs ağrım pek olmaz.
Canım umarım bebiş habercisidir. Erken gebelik belirtisi olabiliyormuş fakat adet belirtisi de olabilir. Hayırlısı olsun inşallah. Başka belirtiler de yaşıyor musun?

Canım bende de 6gun önce falan baş dönmesi tansiyon dusmesi olmuştu.hatta arkadaşlar yoksa hamilemisin dediler yok dedim neredeyse bir hafta var dedim.meger hamileymisim .

Canım umarım bebiş habercisidir. Erken gebelik belirtisi olabiliyormuş fakat adet belirtisi de olabilir. Hayırlısı olsun inşallah. Başka belirtiler de yaşıyor musun?
CNM baş ağrım var bide hafif mide bulantım var sabahları. İdrar sıkışıklığımda var ama ben aç karnına yarım litre su içiyorum ondandır diye düşünüyorum. Ben kitle falan var diye korkuyorum açıkçası. Bebekle ilğili umudum yok. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Ama şimdi baktım göğüsümde damarlar çıkmış. Süt gelecek gibi.

Canım bende de 6gun önce falan baş dönmesi tansiyon dusmesi olmuştu.hatta arkadaşlar yoksa hamilemisin dediler yok dedim neredeyse bir hafta var dedim.meger hamileymisim .
Gerçekten mi ? Eşimin hareketli sperm sayısı da artmış aslında. Bi umut olabilir. O umut beni bulur mu bilmiyorum. Bekleyeyim hele.

Aaa gercekten mi neden bize soylemedin:KK76:
Cok sevindimm hayirli olsun dr a gittin mi

CNM baş ağrım var bide hafif mide bulantım var sabahları. İdrar sıkışıklığımda var ama ben aç karnına yarım litre su içiyorum ondandır diye düşünüyorum. Ben kitle falan var diye korkuyorum açıkçası. Bebekle ilğili umudum yok. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Ama şimdi baktım göğüsümde damarlar çıkmış. Süt gelecek gibi.
Ayyyy hadi inşallah ya inşallah. Afilim92 Afilim92 bir marka söylemişti test için ondan yapsana erken gebelik testiymiş çıkar belki. Yada bir kaç gün daha mı bekleyip kendini dinlesen. Heyecanlandım şimdi. Neden olmasın neler okuyoruz belki bu kez sıra sendedir.

Ayyyy hadi inşallah ya inşallah. Afilim92 Afilim92 bir marka söylemişti test için ondan yapsana erken gebelik testiymiş çıkar belki. Yada bir kaç gün daha mı bekleyip kendini dinlesen. Heyecanlandım şimdi. Neden olmasın neler okuyoruz belki bu kez sıra sendedir.
Predictor canim. normal olanlarda cikmiyor adetten 3 gun once yapmıştım normalini gözüm cikacakti hayalet cizgiyi gormek icin tekrsr yaptim 1 gun sonra koyulasti sonra gittim erken gebelik olandan aldim saniyede cikti şoka girdim

Evet bi kaç gün daha bekleyeyim. Belirtiler çoğalırsa test yaparım inş.

İnş cnm dua et. Allah ol derse olur aslında.
Insallah canim istersen yarin yap biliyorum aklindan silemeyeceksin surekli acaba mi diyeceksin .Ben ilk hayaleti gördüm ya 1 gun sonra ruyamda test yapiyordum cift cizgiydi gece 3 te yataktan fırlayıp yaptim .Esimi uyandirmamak icin gittim salona oturdum geri geldim yattim duramadim sabah kadar uyumadim :)))

Insallah canim istersen yarin yap biliyorum aklindan silemeyeceksin surekli acaba mi diyeceksin .Ben ilk hayaleti gördüm ya 1 gun sonra ruyamda test yapiyordum cift cizgiydi gece 3 te yataktan fırlayıp yaptim .Esimi uyandirmamak icin gittim salona oturdum geri geldim yattim duramadim sabah kadar uyumadim :)))
Aslında yapasım var ama çok erken ya. Hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum. Bugün okuldan bi gurupla toplandık bi arkadaşın evinde. Bi öğretmen arkadaş sana çok dua ediyorum dedi çok için şok oldum. Kimse bilmiyordu sadece okuldan bi kaç arkadaş biliyordu kulaktan kulağa yayılmış meğerse. Şunu da fark ettim. Eskiden bunu duysaydım üzülürdüm ağlardım şimdi çok takmadığımı farkettim.
Galiba bünyem alıştı “ çocuğu olmayan hoca” lakırtılarına.....
inş bende bi gün hamile kalabilirim mutlulukla bak oldu derim. Aslında bayan iyi niyetliydi ama....

Back