Evet bazi baliklar yasak civadan ama butun baliklarin yenmedigini ilk defa duydum ben de. Daha neler ogrencez bakalimCiva birikmesi oluyor baliklarda bundan dolayi mi acaba balik yasak? Ama kucuk baliklarda yok daha cok buyuk baliklarda
canım neden riskli gebelik oldu hasar var diyemiAmin canim insallah siz de bu gunleri gulumseyerek hatirlayacaksiniz emin
Dr diyene kadar balik yemek yok canim benimki riskli gebelik oldugu icin 3.aydan sonra insallah
Tamam canım sadede akşam yapalım o zaman artık1 hafta sabah akşam kullanılıyor. Sonra akşam yatmadan once toplam 1 ay boyunca
Dusuk Morfoloji ile hamile kalanlarda düşük riski olabiliyor canim o nedenle ..Dua edincanım neden riskli gebelik oldu hasar var diyemi
Bir de irsi tehlike canim mesela yengem av eti yiyip 2 gun sonra düşük yapmıştı. Normalde ilk andan itibaren yeniliyor ama boyle durumlarda is degisiyor isteEvet bazi baliklar yasak civadan ama butun baliklarin yenmedigini ilk defa duydum ben de. Daha neler ogrencez bakalim
Allah allaah. Saglikla gelir insallah bebisinBir de irsi tehlike canim mesela yengem av eti yiyip 2 gun sonra düşük yapmıştı. Normalde ilk andan itibaren yeniliyor ama boyle durumlarda is degisiyor iste
allah korusun canım rabbim sağ salim kucaağına aalmayı nasip etsin inşalahDusuk Morfoloji ile hamile kalanlarda düşük riski olabiliyor canim o nedenle ..Dua edin
Canım sen normal bir gebe düşün kendini zaten oylesinde aklına getirme inşallah herşey güzel olur.bu 13.haftada yaptıracağım test nedir canımDusuk Morfoloji ile hamile kalanlarda düşük riski olabiliyor canim o nedenle ..Dua edin
Canım Allahın izni ile hiç bir şey olmaz sen sakın stres yapmaDusuk Morfoloji ile hamile kalanlarda düşük riski olabiliyor canim o nedenle ..Dua edin
Umutlar bir dahaki aya bizim :)
begenmeme tusu var mi bu topikte
Aslinda ovulasyon kullanılabilir gun kacmasin diye gun asiri yapiyoruz bu kez de kalite düşüyor boyle esinde sperm sorunu olan bi bayan vardi forumda yumurtlama gunu 3 kez iliskiye girerek gebe kalmisKizlar biz yumurta takibi yaptirsak basarili sonuc alamayoz degil mi eslerden dolayi?
ayni gun 3 kez miAslinda ovulasyon kullanılabilir gun kacmasin diye gun asiri yapiyoruz bu kez de kalite düşüyor boyle esinde sperm sorunu olan bi bayan vardi forumda yumurtlama gunu 3 kez iliskiye girerek gebe kalmis
Ben bu ay kendim test ile takip edicem. Bide jelden kullancam hayırlısı bakalımKizlar biz yumurta takibi yaptirsak basarili sonuc alamayoz degil mi eslerden dolayi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?