Artık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanırBizde de o sıkıntı var kaan aydos toplam hız 70 diye güzel diyor ama ileri hız 0 yavas hız 70 diyorum önemli değil o ayrıma takılma diyor
Gecmis olsun canim varikosel ameliyatindan sonra genelde her sey guzel gidiyor.Pozitif düşün esine dikkat et moral depolaArtık sadece ileri hızı dikkate almıyorlar. a+b toplamı diyorlar ama ileri 0 olunca illa ki etkiliyordur. Bizde de benzer bir durum vardı. Ayrıca varikosel çıktı ameliyat dediler. Yakın zamanda operasyonuda gerçekleşti. Bakalım fark edecek mi? Inşallah sadece sorun ondan kaynaklıdır tedavi iyi sonuçlanır
Evt Zaten hasar içinde perhis gerekli cnmaa o zaman yine cinsel perhiz yapıp teste gitmek gerekecek demiii
Hasar 29 dan 50 oldu arttı yani sayı toplamda 10 milyon hareketlilik toplamda 45 di cnmBiz
Bizden neden istemedi panel acaba siizn sprm sayı hareketlilik kaç cnm hasar yok demi
Teşekkür ederim güzel anneGecmis olsun canim varikosel ameliyatindan sonra genelde her sey guzel gidiyor.Pozitif düşün esine dikkat et moral depola
Canm balık yemeği ihmal etme sık sık yeKizlar benim düştüğüm hataya düşmeyin vitamin eksikliginiz filan varsa tedavinizi olun .Bana dahiliye dr u gecen sene 1 yillik dodex yazdı b12 ciddi anlamda düşük .Ben aldim dolaba tıktım yaptirmicam dedim ve kaldi gitti .Dun kan tahlili yaptirdik b 12 yerlerde ve dr yine dodex yazdi ama hamile olduğum icin her gun yaptiramiycam insallah yukselir haftada birle
Artma durumuna kaan hoca ne dio belki baştaki hasar testiniz yanlıştır neden yükselsin ki cnmHasar 29 dan 50 oldu arttı yani sayı toplamda 10 milyon hareketlilik toplamda 45 di cnm
İnatçı olanlar olabilimiş ve gerekli enzimler demekki emodexin içinde yokmus eşim için imprly die bi antioksidana geçti hoca.ama bence o gün cok stresliydi iş yerinde onun etkisi var örnek verirken bile zorlanmıs.Artma durumuna kaan hoca ne dio belki baştaki hasar testiniz yanlıştır neden yükselsin ki cnm
Olabilir stres çok etkiliyor herşeyi umarım düzelir bizim dna. Düzeldide noldu sanki gebelik falan malesef yokİnatçı olanlar olabilimiş ve gerekli enzimler demekki emodexin içinde yokmus eşim için imprly die bi antioksidana geçti hoca.ama bence o gün cok stresliydi iş yerinde onun etkisi var örnek verirken bile zorlanmıs.
Amin canim insallah siz de bu gunleri gulumseyerek hatirlayacaksiniz eminTeşekkür ederim güzel anneAnnelik çok yakışacak sana. Allah sizi birbirinize bağışlasın Sağlıkla kucağına al inşallah
Dr diyene kadar balik yemek yok canim benimki riskli gebelik oldugu icin 3.aydan sonra insallahCanm balık yemeği ihmal etme sık sık ye
1 hafta sabah akşam kullanılıyor. Sonra akşam yatmadan once toplam 1 ay boyuncaCanım Allahım saglık la bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin küre yakın bende veriyorum eşime. Keçiboynuzu kürü de yapıyorum 2haftadır içiyor ara mı vermek gerek
Canim balik niye yasak sasirdimAmin canim insallah siz de bu gunleri gulumseyerek hatirlayacaksiniz emin
Dr diyene kadar balik yemek yok canim benimki riskli gebelik oldugu icin 3.aydan sonra insallah
Canim bazi kisilerde genetik bisey oluyormus tam bilmiyorum ablam da yememisti 3 ay .Balik yasakti düşük tehlikesine karsiCanim balik niye yasak sasirdim
Omega 3 u nasil aliyorsun peki canim o da lazim vucuda takviye olarak miCanim bazi kisilerde genetik bisey oluyormus tam bilmiyorum ablam da yememisti 3 ay .Balik yasakti düşük tehlikesine karsi
Su an cevizden karsiliyorum ve kapsülOmega 3 u nasil aliyorsun peki canim o da lazim vucuda takviye olarak mi
aynen canım ama ben sperm sayı ve hızda çıkar sandım ya sperm testimiz 1.5 ay öncesininEvt Zaten hasar içinde perhis gerekli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?