Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım. Darısı başımıza

A Alevce7 nin yaptigi karisima yakin bi karisim bende yediriyorum ama bakalim insallah bizde faydasini goruruz. Canim senin bu karisimi yedirdikten ne kadar sure sonra dogdu bebegin?

CNN sen bu karışımı nerden yaptırdın ? Fiyatı ne tuttu? Bide telefonu falan varsa verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler.

Bizde yaşadığımız yerde bi araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde en son testimizde
sperm kons 22 ml çıktı.
İleri hızlı hareketli 1.71 çıkmıştı.
Hareketsiz 94.08 çıktı.
İleri hareketlilik 5.36 çıktı.

Bi hafta arayla Kaan hocaya gittik düzen lab da yaptırdık
sperm kons 56 ml çıktı.
Toplam sperm sayımız 212 ml çıktı
İleri hızlı sperm % 65 çıktı.
Dna hasar testimizde 13.71 çıktı.
Ama bu fark kafamı çok karıştırdı. İnş düzen labtaki sonuçlar doğrudur.

evet aslında hem biraz ücretinden zaten sonra gerekirse yaparız diyorum bi hasara bakalımda. hasar testinde sayı hareket hepsi çıkıyo demi canım. bilmiyorum yanlışmı yapıyoruz ama
Hasar da sayı ve hız görünmüyor onun için spergram yaptırmanız gerek canm onun fiyatı uygundu

tam olarak degilde bence az çok doğruluk payı vardır. Çünkü benim en son değerle hamile kalmam imkansızdı. Canım ben aktardan aldım malzrmeleri evde kendim hazırladım cam kavanoza koydum. Sakın metal bulaştırma yoksa balın etkisi gidiyormuş. Keçi boynuzu kürünü unutma 1 hafta sabah aksam 1 er bardak içeçek

Canım ama bizde Memorial da yaptırmıştık 55milyon çıkmıştı ama düzende 47milyon çıktı bizde de düzende düşük çıktı abartiyor olsa bizimde Memorial dan yüksek çıkması gerekmiyor mu

bende hiç abarttıklarını düşünmüyorum biz milletçe negatif düşünmeye odaklanmışız resmen :) kötü olsa kötü iyi olsa yine kötü :) hayır yani bi labaratuar neden yüksekten atsınki? ne çıkarı olabilir demi? bilmiyorum anlam veremiyorum yani ben

Canım Allahım saglık la bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin küre yakın bende veriyorum eşime. Keçiboynuzu kürü de yapıyorum 2haftadır içiyor ara mı vermek gerek

Ya cnm
ya cnm burdaki çogu arkadaş yüksek diyordu bnm gibi hatta bi kaç arkadaşın memorialda daha düşük çıkmıştı özellikle hareketlilik bayagı fark etmişti umarım düzen lab dogrudur bizde ocakta kayseriye gidelim memorialda verelim dedik ama bakalım unarım dedigin gibidir cnn

Myle
Öyle diyosunda cnm bizim 10 gün arayla başka bi yerde verdigimiz tahlilde 82 milyon çıkan sperm 30 mil çıktı hareketlilik %70 iken %15 çıktı buna ne demeliyiz ve çogu arkadaşın böyle oldu

Bizde de o sıkıntı var kaan aydos toplam hız 70 diye güzel diyor ama ileri hız 0 yavas hız 70 diyorum önemli değil o ayrıma takılma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…