Anladım canım. Darısı başımızaHayir canim daha test yaptirmamiza 1 ay vardi .Gönül isterdi ki hasar kaca düşmüş hiz sayi ne olmus baktirma ama bunlarin hepsi maddi külfet geldi bize .Cunku gebeligin 12.haftasinda 1500 _2000 tl arasi bir fiyata bebek icin test yaptircaz
ilk testlerinizi hangi hastanede yaptınız canım dışkapımı hiç çıkmamış sayı falan azosperm falan değildi demi eşin çok şaşırdım hiç değer yoksırasıyla yolluyorum.
Insallah canim Allah 'in kudretinden umut kesmeAnladım canım. Darısı başımıza
ilk iki test devlette sonrakiler özel hastanelerde. Oyle bişey denmediilk testlerinizi hangi hastanede yaptınız canım dışkapımı hiç çıkmamış sayı falan azosperm falan değildi demi eşin çok şaşırdım hiç değer yok
spermiyogram 3 günde çıkıo cnm biz dna vermiycazOcak gibi o zmn cnm bizden aralık başı istedi ama ben aralık sonunda yaptırcam antibiyotik kullandı bu ay ondan biraz geç yaptırcam ben sonucu atarım ama 1 ayda cıkıooo taaaa
CNN sen bu karışımı nerden yaptırdın ? Fiyatı ne tuttu? Bide telefonu falan varsa verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler.1 kg organik bal,
* 50 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 50 gr zencefil,
* 50 gr zerdeçal,
*50 gr çakşır kökü,
* 50 gr çam fıstığı,
* 50 gr çoban çökerten,
* 50 gr üzüm çekirdeği,
* 50 gr polen,
* 50 gr ceviz,
* 50 gr fıstık,
Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
Ayrı olarak 3 tane kecibonuzu 1 bardak suda 5 dk kaynatılır 10 dk dinlendirilip süzüldükten sonra içilir.
Hasar da sayı ve hız görünmüyor onun için spergram yaptırmanız gerek canm onun fiyatı uygunduevet aslında hem biraz ücretinden zaten sonra gerekirse yaparız diyorum bi hasara bakalımda. hasar testinde sayı hareket hepsi çıkıyo demi canım. bilmiyorum yanlışmı yapıyoruz ama
tam olarak degilde bence az çok doğruluk payı vardır. Çünkü benim en son değerle hamile kalmam imkansızdı. Canım ben aktardan aldım malzrmeleri evde kendim hazırladım cam kavanoza koydum. Sakın metal bulaştırma yoksa balın etkisi gidiyormuş. Keçi boynuzu kürünü unutma 1 hafta sabah aksam 1 er bardak içeçekCNN sen bu karışımı nerden yaptırdın ? Fiyatı ne tuttu? Bide telefonu falan varsa verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler.
Bizde yaşadığımız yerde bi araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde en son testimizde
sperm kons 22 ml çıktı.
İleri hızlı hareketli 1.71 çıkmıştı.
Hareketsiz 94.08 çıktı.
İleri hareketlilik 5.36 çıktı.
Bi hafta arayla Kaan hocaya gittik düzen lab da yaptırdık
sperm kons 56 ml çıktı.
Toplam sperm sayımız 212 ml çıktı
İleri hızlı sperm % 65 çıktı.
Dna hasar testimizde 13.71 çıktı.
Ama bu fark kafamı çok karıştırdı. İnş düzen labtaki sonuçlar doğrudur.
Anladım cnm panel istedi bizden o 1 ayda cıkıo ama spermiyogram erken cıkar atarımSpe
spermiyogram 3 günde çıkıo cnm biz dna vermiycaz
ay yanlis yazmisim hamile kalfin diyecektim canimdaha dogmadı 1 bucuk aylık. 3 ay sonra hamilr kaldım
aa o zaman yine cinsel perhiz yapıp teste gitmek gerekecek demiiiHasar da sayı ve hız görünmüyor onun için spergram yaptırmanız gerek canm onun fiyatı uygundu
Canım ama bizde Memorial da yaptırmıştık 55milyon çıkmıştı ama düzende 47milyon çıktı bizde de düzende düşük çıktı abartiyor olsa bizimde Memorial dan yüksek çıkması gerekmiyor muİlk sayınız neydi hasarınız kaçtı düzen lab sonucu sonrası kaan hoca bizim tedaviyi olumlu sonuçlandırdı sonrasında 2 yerde tahlil verdik sonuç rezalet sayı hız arasında uçurum var malesef düzen lab çok abartıyor anlaşılan çogu arkadaşta böyle oldu bence başka yerdede tahlil verin 2 sonucuda kaan hocaya atın
bende hiç abarttıklarını düşünmüyorum biz milletçe negatif düşünmeye odaklanmışız resmen :) kötü olsa kötü iyi olsa yine kötü :) hayır yani bi labaratuar neden yüksekten atsınki? ne çıkarı olabilir demi? bilmiyorum anlam veremiyorum yani benCanım ama bizde Memorial da yaptırmıştık 55milyon çıkmıştı ama düzende 47milyon çıktı bizde de düzende düşük çıktı abartiyor olsa bizimde Memorial dan yüksek çıkması gerekmiyor mu
Canım Allahım saglık la bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Senin küre yakın bende veriyorum eşime. Keçiboynuzu kürü de yapıyorum 2haftadır içiyor ara mı vermek gerektam olarak degilde bence az çok doğruluk payı vardır. Çünkü benim en son değerle hamile kalmam imkansızdı. Canım ben aktardan aldım malzrmeleri evde kendim hazırladım cam kavanoza koydum. Sakın metal bulaştırma yoksa balın etkisi gidiyormuş. Keçi boynuzu kürünü unutma 1 hafta sabah aksam 1 er bardak içeçek
ya cnm burdaki çogu arkadaş yüksek diyordu bnm gibi hatta bi kaç arkadaşın memorialda daha düşük çıkmıştı özellikle hareketlilik bayagı fark etmişti umarım düzen lab dogrudur bizde ocakta kayseriye gidelim memorialda verelim dedik ama bakalım unarım dedigin gibidir cnnCanım ama bizde Memorial da yaptırmıştık 55milyon çıkmıştı ama düzende 47milyon çıktı bizde de düzende düşük çıktı abartiyor olsa bizimde Memorial dan yüksek çıkması gerekmiyor mu
Öyle diyosunda cnm bizim 10 gün arayla başka bi yerde verdigimiz tahlilde 82 milyon çıkan sperm 30 mil çıktı hareketlilik %70 iken %15 çıktı buna ne demeliyiz ve çogu arkadaşın böyle oldubende hiç abarttıklarını düşünmüyorum biz milletçe negatif düşünmeye odaklanmışız resmen :) kötü olsa kötü iyi olsa yine kötü :) hayır yani bi labaratuar neden yüksekten atsınki? ne çıkarı olabilir demi? bilmiyorum anlam veremiyorum yani ben
Bizden neden istemedi panel acaba siizn sprm sayı hareketlilik kaç cnm hasar yok demiAnladım cnm panel istedi bizden o 1 ayda cıkıo ama spermiyogram erken cıkar atarım
Bizde de o sıkıntı var kaan aydos toplam hız 70 diye güzel diyor ama ileri hız 0 yavas hız 70 diyorum önemli değil o ayrıma takılma diyorKızlar eşim dün yine tahlil verdi sonuç şu sperm sayımız 550 milyondan 450 milyona düşmüş ileri hızımız da 8den 11e çıkmış şimdi ben doktora diyorum ki ileri hizin en az 25 olması gerekiyor jinekoloji doktorum bunu demiş diyorum hayır o eskidendi diyo üroloji doktoru .nasıl dedim hızlı hareketlilik ve ileri hızlı hareketliliğin toplamı %40 ise herşey normalmiş benim hızlı hareketim%50 ileri hızlı ise %11 etti sana toplamı 61 neymiş sorun yokmuş .cildiracam artık kendi doktorum sorun var. Diyor ilaçta vermedi .böyle bişey olabilir mi kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?