Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canm demek ki sonuçlarınız gayet iyi ondan hamile kalmışsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.darisi ben ve isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah
tup bebege hazirlandigimiz ay ogrendik asilama bile yapilmamisti o kadar kotuydu. Amin canimm tesekkur ederim darisi butun isteyenlerin basina. Umudunuzu kaybetmeyin.

Merhaba kizlar duzen lab.da yaptigimiz sperm Dna hasari ile sperm analiz sonuclari cikti. Bir arkadas paylasmami istemisti. Sonuclar bizi şok etti desek yeridir. Dna hasari %14.75 cikti.
cnm hasar oran bu testte yazmıyor sanırım demi benmi göremedim acaba. sizin ssay düşüktü demii ne kadar süede yükselmiş değeler yani en soonki testi ne zaman yapmıştınız? bizde düzene test vericzde ssonuclarınız ne kadar zmanda çıktı

tup bebege hazirlandigimiz ay ogrendik asilama bile yapilmamisti o kadar kotuydu. Amin canimm tesekkur ederim darisi butun isteyenlerin basina. Umudunuzu kaybetmeyin.
Vitaminle mı yükselmişti canm sizin değerler eşiniz o ay neler kullanıyordu .mutlaka daha önce söylemişsinizdir ama ben unuttum ;-(

Biz testleri genartta yaptiriyorduk hoca orda istiyordu bu sefer mailde düzen labda yaptirin demiş.

Canm bizde de hasar var ama panel istedi onu yaptırcaz sen neden panel istemiyorsun onu anlamadım ücret biraz tuzlu hasara göre ondan mı ama onda canlılık gibi faktörlerede bakıyorlar

23 ekimde yapmistik sonra 9 kasimda duzende yaptik 15 gunde cikti. hazirandan beri klomen kullaniyor esim. Eylulde birakmisti.

Ocak gibi o zmn cnm bizden aralık başı istedi ama ben aralık sonunda yaptırcam antibiyotik kullandı bu ay ondan biraz geç yaptırcam ben sonucu atarım ama 1 ayda cıkıooo taaaa

Afilim92 merhaba sana bir sorum olacak. Hamile kaldığın ay eşinin sperm değerleri kaçtı biliyor musun?

1 kg organik bal,
* 50 gr keçiboynuzu (harnup) pekmezi,
* 50 gr zencefil,
* 50 gr zerdeçal,
*50 gr çakşır kökü,
* 50 gr çam fıstığı,
* 50 gr çoban çökerten,
* 50 gr üzüm çekirdeği,
* 50 gr polen,
* 50 gr ceviz,
* 50 gr fıstık,
Balın İçerisine, Tüm malzemeleri karıştırın. Her gün sabah ve akşam, 1 er çorba kaşığı yiyin.
Bu karışım, sperm sayısını ve kalitesini artırdığı gibi, erkeklerde cinsel gücü de artırır.
Ayrı olarak 3 tane kecibonuzu 1 bardak suda 5 dk kaynatılır 10 dk dinlendirilip süzüldükten sonra içilir.

Afilim92 merhaba sana bir sorum olacak. Hamile kaldığın ay eşinin sperm değerleri kaçtı biliyor musun?
Hayir canim daha test yaptirmamiza 1 ay vardi .Gönül isterdi ki hasar kaca düşmüş hiz sayi ne olmus baktirma ama bunlarin hepsi maddi külfet geldi bize .Cunku gebeligin 12.haftasinda 1500 _2000 tl arasi bir fiyata bebek icin test yaptircaz

Canm bizde de hasar var ama panel istedi onu yaptırcaz sen neden panel istemiyorsun onu anlamadım ücret biraz tuzlu hasara göre ondan mı ama onda canlılık gibi faktörlerede bakıyorlar
evet aslında hem biraz ücretinden zaten sonra gerekirse yaparız diyorum bi hasara bakalımda. hasar testinde sayı hareket hepsi çıkıyo demi canım. bilmiyorum yanlışmı yapıyoruz ama

Eklentiler

• P_20171125_123913.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 70
  • P_20171125_123852.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 64
  • P_20171125_123819.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 71
  • P_20171125_123803.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…