Canım bizde hiç hasar yoktu yinede iki ay klomen verdi hocaKızlar bişey sorcam dna hasarı düşürmek için klomen veya menagon igne veriliyor degil mi hasar için yani bizim tedavi bitti de zaten yAnlış mı biliyorum bi arkadaşın hasarı varmış ama klomeni bıraktırmış ben hasar için klomeen ve igneleri veriyor diye biliyorum
Neden olmasın canım Allah büyükbugün benim bat ama gelen giden yok, sıfır hareketli spermle hamile mi kaldım ne
Canım sen hasar tedavisi görmedin miKızlar bişey sorcam dna hasarı düşürmek için klomen veya menagon igne veriliyor degil mi hasar için yani bizim tedavi bitti de zaten yAnlış mı biliyorum bi arkadaşın hasarı varmış ama klomeni bıraktırmış ben hasar için klomeen ve igneleri veriyor diye biliyorum
hadi bakalim insallahbugün benim bat ama gelen giden yok, sıfır hareketli spermle hamile mi kaldım ne
Temizlige fena taktın ben de o smile i görünce temizlik yapasim geldiIs yaparken cok canim sıkıliyo ya
Surekli telefona bakiyorum biseyler yapiyorum bi turlu isleri bitiremedim
Ama azmettim bitecek iki yer kaldi evde ha gayret
Merhaba kaan hoca ayni cevabı bize yazmış bizde memorial de tedaviye baslicaz semra hocayla gorustunuzmu size ne dedi ve esin kullandimieşimde dna hasarı yoktu cnm sperm canlılıgı ıcın tedavı gördü o da düzeldi takipteydık. hala emodeks ve trentala devam ediyordu. yarın tüp bebeğe başlayacagız kaan hoca da kadın iğnelere başlarken , erkekte iğne vuırulacak demiş. menogon 75 lik iğne vermiş eşime. tüp bebeğe erkeği de hazırlamak için. hiç iğne verecegını düşünmyrdum hormonları normaldı cunku. şimdi ters bir durum olustrmasın hormon iğnesi almak diye tereddütte kaldık. azospermi olanlara iğne tedavisi uygulanıyor ama normal sperm cıkısı olana da verılıyormu yada ne işe yarar bilmyrm. yarın tüp bebek merkezındekı ürologa da sorarız gerçi onlar gereksiz görecektr bence
Canım bence kes çünkü bir arkadaşa kestirdi@besttt kesti mesela onunkide 3ten 7e çıkmıştıSelam herkese bizim fsh 10 çıkmıştı hatırlarsanız. Klomene devam ettirmiyorum sizce yanlismi yapıyorum. Cvp gelmesine daha 1 ay var 1 ayda 20 olur diye korkuyorum. 3.5 dan 10 cıktı 20 günde. Siz olsanız ne yapardınız
Içim hiç rahat değildi. Saol cnm. Ama o zaman mailinde neden ılaclari kesmeden bekleyin yazıyor acaba o kafa karıştırıyorCanım bence kes çünkü bir arkadaşa kestirdi@besttt kesti mesela onunkide 3ten 7e çıkmıştı
Bilemedim canım arkadaş önceden mail atıyor sonra hormonları yazıyor önceden mail attığına cevap verirken hormonları i attığı makalede cevap veriyor kesin diyorIçim hiç rahat değildi. Saol cnm. Ama o zaman mailinde neden ılaclari kesmeden bekleyin yazıyor acaba o kafa karıştırıyor
Cnm semra hocaya iğneyi sormadık muhtemeln gerek yok dicekti çünkü kullandgı vitamnlere fln da pek inanmıyr. Biz iğneyi kullandık 1 kutuda 5 tane var gün aşırı vurdu. Bgn embriyologa spermygramı sordum hareket %50 den %60 a yukselmıs sayı aynıymıs. Memorılada gecen ay yaptgmz teste göre artış olmus 1 ayda. Yrn embriyolarn 4. Günü bklm kalıtede fark edecekmi sen bizi bi bekle cnm 2 güne belli olcak 5. Güne giden embrıyo kalıtemz bakalm nasıl gelişecek. Sen öngörüşmeni yaptnmıMerhaba kaan hoca ayni cevabı bize yazmış bizde memorial de tedaviye baslicaz semra hocayla gorustunuzmu size ne dedi ve esin kullandimi
Canim bizim de 4 ten 7 ye cikti 2 haftafa biraktirdi hoca bence mantikli.Selam herkese bizim fsh 10 çıkmıştı hatırlarsanız. Klomene devam ettirmiyorum sizce yanlismi yapıyorum. Cvp gelmesine daha 1 ay var 1 ayda 20 olur diye korkuyorum. 3.5 dan 10 cıktı 20 günde. Siz olsanız ne yapardınız
Merhaba ben 6.tedavimi olucam zaten 4 denemem memorial de artik orda herkes beni taniyor emre bey sevinc hoca onlarin hemsireleri daha gorduklerinde adimla hitap ederler. .. bundan onceki tedavimde esim birsey kullanmadi hatta murat hoca gerek yok demisti. Kaan hocadan dun cevap geldi biz kaan hocada hic tedavi olmadik cunku dna hasari %10 Digerlerindede sikinti yok dogal yolla olmaz direk tup bebek dedi bizde sorun kuyruk yapisi morfoloji 0 yani hic hareket yok bakalim gidince kaan hocanin bize yadiklarini aktaricam benim simdi sadece yumurta takibi yapilacak onden giden varsa bu ay baskilanip birdahaki ay tedaviye baslicam bu arada ben kendim vitamin kullaniyorum birde bana yonelik yumurta kalitesini arttirip tedavi uygulancak bakalim kismet simdi adet olmayi bekliyorum ... seninde insallah 5.gune gider ve sana tutunur..Cnm semra hocaya iğneyi sormadık muhtemeln gerek yok dicekti çünkü kullandgı vitamnlere fln da pek inanmıyr. Biz iğneyi kullandık 1 kutuda 5 tane var gün aşırı vurdu. Bgn embriyologa spermygramı sordum hareket %50 den %60 a yukselmıs sayı aynıymıs. Memorılada gecen ay yaptgmz teste göre artış olmus 1 ayda. Yrn embriyolarn 4. Günü bklm kalıtede fark edecekmi sen bizi bi bekle cnm 2 güne belli olcak 5. Güne giden embrıyo kalıtemz bakalm nasıl gelişecek. Sen öngörüşmeni yaptnmı
Caanim hakkinda hayirlisi olsun. Yumurta kalitesi icin neler yapiyorlar nasil besleniyosun? Bi de hangi vitaminleri kullaniyosunMerhaba ben 6.tedavimi olucam zaten 4 denemem memorial de artik orda herkes beni taniyor emre bey sevinc hoca onlarin hemsireleri daha gorduklerinde adimla hitap ederler. .. bundan onceki tedavimde esim birsey kullanmadi hatta murat hoca gerek yok demisti. Kaan hocadan dun cevap geldi biz kaan hocada hic tedavi olmadik cunku dna hasari %10 Digerlerindede sikinti yok dogal yolla olmaz direk tup bebek dedi bizde sorun kuyruk yapisi morfoloji 0 yani hic hareket yok bakalim gidince kaan hocanin bize yadiklarini aktaricam benim simdi sadece yumurta takibi yapilacak onden giden varsa bu ay baskilanip birdahaki ay tedaviye baslicam bu arada ben kendim vitamin kullaniyorum birde bana yonelik yumurta kalitesini arttirip tedavi uygulancak bakalim kismet simdi adet olmayi bekliyorum ... seninde insallah 5.gune gider ve sana tutunur..
Biz 6 aydr kaan hocanın tedavisindyz kalite arttı diyor bakalım tüp bebekte fark oldumu görecegz. Bnde merak ettm kaan hocanın önerdiği tedaviye ne diyecklerini? Bu arada yum kalitesi için sana ne önerdiler cnmMerhaba ben 6.tedavimi olucam zaten 4 denemem memorial de artik orda herkes beni taniyor emre bey sevinc hoca onlarin hemsireleri daha gorduklerinde adimla hitap ederler. .. bundan onceki tedavimde esim birsey kullanmadi hatta murat hoca gerek yok demisti. Kaan hocadan dun cevap geldi biz kaan hocada hic tedavi olmadik cunku dna hasari %10 Digerlerindede sikinti yok dogal yolla olmaz direk tup bebek dedi bizde sorun kuyruk yapisi morfoloji 0 yani hic hareket yok bakalim gidince kaan hocanin bize yadiklarini aktaricam benim simdi sadece yumurta takibi yapilacak onden giden varsa bu ay baskilanip birdahaki ay tedaviye baslicam bu arada ben kendim vitamin kullaniyorum birde bana yonelik yumurta kalitesini arttirip tedavi uygulancak bakalim kismet simdi adet olmayi bekliyorum ... seninde insallah 5.gune gider ve sana tutunur..
İnsallah hamişsindir canm veren Rabbim :)bugün benim bat ama gelen giden yok, sıfır hareketli spermle hamile mi kaldım ne
Canım benimkini 15 Aralık diye düzeltellim olur muLavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Raortac--------------------------29 kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Sellida--------------------------13 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------18 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?