- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Biz fırınlıyoruz cnm hiç kızartmadım daha. Kızartma vitaminini öldürüyor diyorlar.esim geliyo yemekte ne var diyo cogu zaman yemeklerden banko birisi nohut oluyo
Bide balik yaptim yanina kizlar balikta bi yontem ogrendim super. Belki yapanlariniz vardir. Yagli kagidi tava boyutuna gore kalemle ciziyorsunuz sonra kagidi ters cevirip tuzlayip yagladiginiz baliklari diziyorsunuz ustunu yine yagli kagitla kapatip kenarlarini buzerek kapatiyorsunuz. Bunu alip tavaya koyup kizartiyosunuz arkali onlu. Ne tava pisleniyor nede yag dokuyo etrafa. Hemde 15dk.da hazir cok guzel oluyor tavsiye ederim
evet bende hep firina koyuyordum ama buda firinlanmis gibi oluyor kendo yagiyla buhariyla pisiyor. Firin hem kirlenmemis hemde kokmamis oluyor canim bana daha pratik geldimBiz fırınlıyoruz cnm hiç kızartmadım daha. Kızartma vitaminini öldürüyor diyorlar.
ben aksamdan isliyorum ertesi gun duduklude pisiriyorum.%90 oyle yapiliyodur bence.Nohutu nasıl yapıyosunuz kızlar? Haşlayarak mı yoksa ıslatarak mı? Ben ıslatıyorum aksamdan sonra düdüklüde pişiriyorum ama düdüklüde vitaminleri öldürüyormuş galiba? Bi bilginiz var mı?
Bende akşamdan ısliyorum sonra düdüklü koyuyorumNohutu nasıl yapıyosunuz kızlar? Haşlayarak mı yoksa ıslatarak mı? Ben ıslatıyorum aksamdan sonra düdüklüde pişiriyorum ama düdüklüde vitaminleri öldürüyormuş galiba? Bi bilginiz var mı?
Ben de deneyim bu yontemi balik tavam var etraf hic kirlenmiyor ama denemeye deger yagi az olur hemesim geliyo yemekte ne var diyo cogu zaman yemeklerden banko birisi nohut oluyo
Bide balik yaptim yanina kizlar balikta bi yontem ogrendim super. Belki yapanlariniz vardir. Yagli kagidi tava boyutuna gore kalemle ciziyorsunuz sonra kagidi ters cevirip tuzlayip yagladiginiz baliklari diziyorsunuz ustunu yine yagli kagitla kapatip kenarlarini buzerek kapatiyorsunuz. Bunu alip tavaya koyup kizartiyosunuz arkali onlu. Ne tava pisleniyor nede yag dokuyo etrafa. Hemde 15dk.da hazir cok guzel oluyor tavsiye ederim
Denicem teşekkür ederimaynen sadece kagidin icine koyuyorsun cok pratik ve lezzetli. Dayanamadim yedim biraz :)
Sende rahim filmini Meram tıp da mı çekindin zor oluyor mu ertesi gün rapor almaya gerek var mıAynı şeyleri yapıyor demekki hep Ali Acar :) biz de ilk gittiğimizde muayene etti bana hafif pco dedi. Rahim filmi istedi eşimden de spermiogram ve fitil vermişti bana da aynı şeyler yani:) ben rahim filmini çektirdim çok şükür normal çıktı herşey. Eşimini ileri hız sıfır ve morfoloji yüzde 2 çıktı ama sayı iyi. Sonra 1 ay iğneli tedavi uyguladı sonuç negatif. 1 sonraki ay aşılamaya başlayacaktı ona da ben gitmedim. Eşim hasar testi verdi onun sonucuna göre aşılamaya karar vereceğim. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olur.
Hangi Dr a gidiyorsunCanim biliyorum ama gerek gormedim zaten cok heyecanliyim diye kendisi de vazgecti dr un :))
Bu sıpaların özlemi ne rüyalar gördürüyor bizeDün çok yakın bi arkadaşım Doğum yaptı çocuğun fotosunu attı. Biraz konuştuk. Gece rüyamda bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm çocuğu kundaklamışlardı. Eşofmanımı giymiştim Çocuğu kucağıma veriyorlardı. :) çok etkilendim galiba akşamki konuşmadan :) sonra Kaan hocaya gidiyoruz Kaan hoca beni tedavi ediyordu. Kuyu gibi bi yere girip çıkartıyorlardı içi çok ferahtı. Oda MR olsa gerek :) Kaan hoca bana dürüm yapıyordu domates salatalık peynir falan :) rüyaya gelllllllllll :)
Medicana da narin hanıma anestezili 600 tl ye çekindim.Sende rahim filmini Meram tıp da mı çekindin zor oluyor mu ertesi gün rapor almaya gerek var mı
Tulin hanımHangi Dr a gidiyorsun
Şimdi benim ki anestezili olunca hiç birşey hissetmedim tabii. Uyandığımda kasıklarımda hafif ağrı vardı. 1 saat dinlendim. Sonra eve gittim.Sende rahim filmini Meram tıp da mı çekindin zor oluyor mu ertesi gün rapor almaya gerek var mı
Bende medıcanayı 600 tl diye duymuştum Ali acar onu kabul etti mi arkadaşım 2 kere Meram tıp da çektirdi zor değil dedi ama korkuyorumMedicana da narin hanıma anestezili 600 tl ye çekindim.
Valla bununla ilgili çok yorum okudum. Kimisi hiç birşey yok ben çekindikten sonra çarşı pazar gezdim diyor. Kimisi bilseydim anestezili çektirirdim diyor. Ben anestezili çekinmeye karar verdim. Narin hanım Ali bey in öğrencisi zaten. Ben narin hanıma Ali Acar ın istediğini söyledim. Ali Acar da kabul etti yani sonuçta çeken kendi öğrencisi.Bende medıcanayı 600 tl diye duymuştum Ali acar onu kabul etti mi arkadaşım 2 kere Meram tıp da çektirdi zor değil dedi ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?