İnşallah canım cok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin bebiş insalalhruyagok insallah vardir canimin ici.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım cok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin bebiş insalalhruyagok insallah vardir canimin ici.
Galiba psikolojik oluyor Canımız sıkıldıkça vücut da yoruluyor ve hiçbi şey yapmak istemiyorsun ama toparlanmak lazım hatta şimdi kalkıp başlıyorum evi toparlamayakesin bende aglayacagim. Bende de o halsizli kac haftadir var ama bu hafta artik bir dur dedim kendkme :)
buradaki ve isteyen herkes evlat sahibi olsun insallah canimİnşallah canım cok sağol canım benim Rabbim hepimize nasip etsin bebiş insalalh
afferin sanaGaliba psikolojik oluyor Canımız sıkıldıkça vücut da yoruluyor ve hiçbi şey yapmak istemiyorsun ama toparlanmak lazım hatta şimdi kalkıp başlıyorum evi toparlamaya![]()
Canım bende de var o malesef adetime yakın habire test yapıyorum. En iyisi evde test bulundurmamakAdetime daha 8 gun var ama ben yinede test yaptim negatif![]()
ayla ya gittim bi daha gitmeyi düşünüyorum hatta. harika bi film bayılcaksın. ağlamaktan mahvoldum. zombi gibi gezdim sonraki günMerhaba kizlar
Evin bi odasi cok dagilmisti bende misafir gelince ortalikta ne varsa o odaya atip kapisini kapatiyodum. Dedim ki bu boyle olmaz. Bugun orayi hem toparladim hemde duzenledim atilacaklari attim. Ohh biraz rahatladi oda. Simdi balkona gecicem orayida toparlicam temizlicem. Sonra da yemek yapicam kismetse
Bu aksam Ayla.ya gidicez izleyenler cok begenmisti. Bende gormeyi cok istiyorum bakalim.
Bu arada pazartesinden beri kahvalti icin kalkamiyorum esime balli sut yumurta falan kaynaticam ama kalkamadim. Yarin alarmi kurup kesin kalkicam soz verdim kendime
Sizler neler yapiyosuniz bakalim?
benim adetler düzensiz olduğu için gün veremicem canım bakalım ne zaman olucamLavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------18 aralik
kız 8 gün önce çok erken varsa da çıkmazAdetime daha 8 gun var ama ben yinede test yaptim negatif![]()
Ama daha çok varmış canım testin negatif çıkması çok normal canm bozma moraliniAdetime daha 8 gun var ama ben yinede test yaptim negatif![]()
Canım benmde 13 aralık :)Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Cetiha88-----------------------5 aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
Sibelak85----------------------18 aralik
Selpak götürmeyi unutmaMerhaba kizlar
Evin bi odasi cok dagilmisti bende misafir gelince ortalikta ne varsa o odaya atip kapisini kapatiyodum. Dedim ki bu boyle olmaz. Bugun orayi hem toparladim hemde duzenledim atilacaklari attim. Ohh biraz rahatladi oda. Simdi balkona gecicem orayida toparlicam temizlicem. Sonra da yemek yapicam kismetse
Bu aksam Ayla.ya gidicez izleyenler cok begenmisti. Bende gormeyi cok istiyorum bakalim.
Bu arada pazartesinden beri kahvalti icin kalkamiyorum esime balli sut yumurta falan kaynaticam ama kalkamadim. Yarin alarmi kurup kesin kalkicam soz verdim kendime
Sizler neler yapiyosuniz bakalim?
Canimmmm senin adet tarihine yakın nasıl belirtilerin vardı benimde adetime 5 gün var çok merak ediyorum :)Selpak götürmeyi unutma![]()
Canım sen belirtilere hiç takılma bence benim geçen ay adetime 7 8 gün kala kasık sancılarım başladı. Sağ kasığımda sürekli batma oluyordu. Hayatımda hiç o kadar erken adet belirtiside yaşamadım ben. Dedim kesin hamileyim oluyor galiba bu sefer. Bi gece belimin ağrısına uyandım resmen. Daha adet tarihime 3 4 gün varken yaşadım bunları. Sonra adetimde 3 gün gecikti. Ben Leyla gibi dolaştım iş yerindeCanimmmm senin adet tarihine yakın nasıl belirtilerin vardı benimde adetime 5 gün var çok merak ediyorum :)
Adet belirtilerim vardi canim bir de sık wc ye gitmekCanimmmm senin adet tarihine yakın nasıl belirtilerin vardı benimde adetime 5 gün var çok merak ediyorum :)
aynen ya aklima geldikce yapiyorum olmuyor boyleCanım bende de var o malesef adetime yakın habire test yapıyorum. En iyisi evde test bulundurmamak
ayla ya gittim bi daha gitmeyi düşünüyorum hatta. harika bi film bayılcaksın. ağlamaktan mahvoldum. zombi gibi gezdim sonraki gün![]()
bence dekız 8 gün önce çok erken varsa da çıkmaz![]()
yok aslinda cikmayacagini bile bile yaptim canim cok bozmadim merak etmeAma daha çok varmış canım testin negatif çıkması çok normal canm bozma moralini
olurSelpak götürmeyi unutma![]()
Ya benim sadece adet belirtim var bakalm hayrlisiAdet belirtilerim vardi canim bir de sık wc ye gitmek
Canm normal test yaptın demi yani erken gebelik falan değildi
tamam haber ederim olunca
Canim belirtilere takilma adete benziyor zaten vücudunu dinleme relaksYa benim sadece adet belirtim var bakalm hayrlisi