Bu bölumu izlemedigin iyi olmuş, baştan sona ağlatti beniBen de fragmani gordum. Esim sevmiyo izleyemiyorum
hadi ya kotu olmus.Süreyya ile tartisirken merdivenden düstü, erken dogum yapti, bebek erken doğdu diye bebeği beğenmiyor reddediyor
Off off ben ilk kez bu ay farkına vardım denk getirdim bakalım zaten doktor normal yolla bekleyin dediya ben ne zamandir izlemiyodum simdi izledim icuk gelin sureyya ya neden kiziyo hersey senin yuzunden oldu diye? Izlememisim orasini
evet canim. Ben boyle kac sefer denedim ama olmadi
Bebeği olmayan hizmetçi varya onun da kocasi ağladi, bizim olmuyor diyeNasil tatlilar di mi sureyya bebegi doyururken
benimde sevmiyor simdi uyuyor o yuzden rahat rahat izliyorum.Ben de fragmani gordum. Esim sevmiyo izleyemiyorum
Olsun canim sknti yapma rahat ol Allahin takdiri ol derse olur.Off off ben ilk kez bu ay farkına vardım denk getirdim bakalım zaten doktor normal yolla bekleyin dedi
ya sorma gordum orayiBebeği olmayan hizmetçi varya onun da kocasi ağladi, bizim olmuyor diye
serenita nick.inin altindaki mesajin ne kadar anlamli 'her gecenin bir sabahi, her kisin bir bahari var...'Bebeği olmayan hizmetçi varya onun da kocasi ağladi, bizim olmuyor diye
Evet güneş bize de doğacak, kuşlar bize de civildayacak inşallah. Burada kendime sabir etmeyi hatirlatayim sürekli gözümün önünde olsun diye yazmiştim.serenita nick.inin altindaki mesajin ne kadar anlamli 'her gecenin bir sabahi, her kisin bir bahari var...'
bunu cok gordum ama iste bir suru sey deniyoruz belki ilerde onu da denerim. Peki sizde sıkinti var miydi yoksa sadece esinizde mi?Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
tamam canimİyi geceler kızlar ne çok yazmışsınız ben yeni müsait oldum.ben bat veremeyecegim @limonlutarcinlikek çünkü hasar düşüne kadar Kaan hoca korunun dedi canım @Afilim92 sen balcı ya bende basvuracagim ama bu ay değil ben buay impryl in yanında l carnitine de vermeye başladım bakalım inşallah hasarimiz çabuk duser.Ben hamileyken sancim olsa hastami olacağım korkusu tasarım hiç bir belirti olmasa acaba bebeğe birşey mi oldu derdim.Ama canım içini ferah tut Allaha sığın onun ömrü varsa inşallah sağ salim doğar.sen hamileliginin tadını cikar.kizlar hepinizi dua ediyorum inş tez zamanda hayirlisiyla bizde bebiş sahibi oluruz.
peki degerleriniz kacti sayi 5 milyona dustu dediniz ya daha oncekiler nasildi?Bende yoktu. Eşimde vardı sperm azlığı. İleri hareket morfoloji sorunu vs.
anladim canim Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallahİlk ölçüm 13 milyondu. Sonra değişti. 5 milyona kadar düştü. 5 gün önceki teste sayı 18.5 oldu.
Canım Allahın izni ile hiç bir şey olmazIyi geceler kizlar kasiklarim cok kotu ağrıyor buna da şükür diyorum ama korkuyorum kaybetmekten
Onu izleme ask ve mavi izle eglenistanbullu gelini izledim parçalandim ya ağlamaktan
Cnm bu muhteşem 3 lüyü çok duyuyorum. Sen promen k almadıysan onu al dene bence. Biz aldık kullanıyoruz. Bitsin bende şu muhteşem 3 lüden alıcam. Kararlıyım. :)anladim canim Allah saglikla dogurmayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?