Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hadi güzel sonuçlarla gel insalalh Rabbim emeklerimizin karşılığını tez zamanda nasip etsin inşallah

Sadece betayi anladim 0 li bisey cikmis ama digerleri ne icin bilmiyorum bence icin temizleniyor emin degilsen tam bi arastir kuzum
Canım senin için çok seviniyorum sende benim gibi perde ameliyatı falan olmuştun hatırladığım kadarıyla inşallah sağ salim kucağına da alırsın :)

Ben eczaneden promotil almıştım geçen hafta o ara sordum işte l karnitin l arjinin de alayım diye .eczacı gerek yok dedi promotilin içinde var onlar yeterli dedi
evet bana da eczaci oyle dedi sadece 100 mg eksikti emodexin icinde almaya gerek yok dedi. Demekki her hastaya farkli bisey veriyor. Siz kac aydir deniyorsunuz?

evet bana da eczaci oyle dedi sadece 100 mg eksikti emodexin icinde almaya gerek yok dedi. Demekki her hastaya farkli bisey veriyor. Siz kac aydir deniyorsunuz?
Evlendiğimden beri korunmadik hiç 3 yıl bitti haziran ayından bu yana da Kaan hocanın tedavisindeyiz.promotil de 3.kutudayiz

Evlendiğimden beri korunmadik hiç 3 yıl bitti haziran ayından bu yana da Kaan hocanın tedavisindeyiz.promotil de 3.kutudayiz
bizim evlendigimiz 4.5 sene olacak. Bizde eylulde emodex.e basladik 2. Kutu insallah ay sonunda biterse promen k alicam canim. Ne zaman test yaptirmayi dusunuyorsunuz. Ben araligin sonuna dogru yatirtmayi dusunuyorum insallah

bizim evlendigimiz 4.5 sene olacak. Bizde eylulde emodex.e basladik 2. Kutu insallah ay sonunda biterse promen k alicam canim. Ne zaman test yaptirmayi dusunuyorsunuz. Ben araligin sonuna dogru yatirtmayi dusunuyorum insallah
27 sinde falan adet olmam lazım canm adet olursam test yapicak eşim. Biz en son Ekimin başında test yaptırmıştik onda 8 milyon toplam sperm .%20 ileri hareket.morfoloji de 2 bizde

Morfoloji icin coban cokerten cayi yapabilirsin canim
27 sinde falan adet olmam lazım canm adet olursam test yapicak eşim. Biz en son Ekimin başında test yaptırmıştik onda 8 milyon toplam sperm .%20 ileri hareket.morfoloji de 2 bizde

Bir sürü alıntı yaptım cevapla dedim hepsi gitti bütün topickleri şöyle bir gözden geçirdimde benimle aynı soruları olan ne kadar çok kişi var. Dr un maillere bu kadar geç dönüş yapmasi çok kötü oldu aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…